انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ایجاد توزیع  (دفعات بازدید: 2471 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین عمو حسین

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
ایجاد توزیع
« : 01 فروردین 1391، 01:34 ب‌ظ »
سلام
سال نو مبارک
و اما بعد.......................
لطفا به من بگید برای این که یه توزیعی درست کنم به چه دانش یا نرم افزاری نیاز هست
با تشکر
 8) 8) 8) 8) 8)

آفلاین Merdad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • سوسیال دموکراسی
    • اولین مرجع آموزش گرافیک با گیمپ
پاسخ به: ایجاد توزیع
« پاسخ #1 : 01 فروردین 1391، 01:48 ب‌ظ »
سلام
سال نو مبارک
لطفا به من بگید برای این که یه توزیعی درست کنم به چه دانش یا نرم افزاری نیاز هست
با تشکر
 8) 8) 8) 8) 8)

سلام
اگه حرفه ای میخوای بسازی که باید برنامه نویسی در حد حرفه ای بلد باشی. (این کار تقریبا توسط یه نفر نمیتونه انجام بشه و معمولا گروهی هستش)
ولی برای ساخت یه توضیع ساده (بر اساس اوبونتو) نرم افزاری هست به نام Novo Builder که میتونی نصب کنی و با اون یه توضیع بر پایه اوبونتو بسازی
«زندگی میگن برای زنده‌هاست»

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 01 فروردین 1391، 02:45 ب‌ظ »
هدفت از ایجاد توزیع چیه؟ افزایش سوادت؟ پشتیبان گیری از برنامه‌هات؟ نشون دادن به دوست و آشنا یا چی؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
« پاسخ #3 : 01 فروردین 1391، 10:08 ب‌ظ »
هدفت از ایجاد توزیع چیه؟ افزایش سوادت؟ پشتیبان گیری از برنامه‌هات؟ نشون دادن به دوست و آشنا یا چی؟

بهتر هست به جای ایجاد توزیع جدید روی توزیع‌های کنونی کار کنید.

آفلاین عمو حسین

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 02 فروردین 1391، 05:49 ب‌ظ »
ببین دوست عزیز همه توزیع ها یه عیب هایی دارن
تو ایران همه از ایکس ‍‍پی استفاده میکنن و به این رابط کاربری عادت کردن تو بانکها و ادار ها ما اگر بخواهیم لینوکس به اونا اموزش بدیم وقت زیادی تلف میشه خوب حالا مگه نمیگن لینوکس قابل تغییره ما تغییر میکنیم
شما شاید سخت افزار قوی یا دسترسی به اینترنت دارید ولی باید فکر کسای دیگه هم بود
لینوکس یعنی آزاد فکر کردن نه محدود و ماکروسافتی
نه باید گفت این تو فرهنگ لینوکسی نیست باید قبول کرد ماکروسافت برای راحت کردن کاربرانش هر کاری میکنه یعنی لینوکس نمی تونه میتونه خوبم میتونه

آفلاین عمو حسین

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 02 فروردین 1391، 06:00 ب‌ظ »
سلام
سال نو مبارک
با تشکر
 8) 8) 8) 8) 8)

سلام
اگه حرفه ای میخوای بسازی که باید برنامه نویسی در حد حرفه ای بلد باشی. (این کار تقریبا توسط یه نفر نمیتونه انجام بشه و معمولا گروهی هستش)
ولی برای ساخت یه توضیع ساده (بر اساس اوبونتو) نرم افزاری هست به نام Novo Builder که میتونی نصب کنی و با اون یه توضیع بر پایه اوبونتو بسازی
این نرم افزار رو کجا نصب ش کنم ( من بچه حرفه ای هم نیستم) میشه برای مینت هم ازش استفاده کرد
یه برنامه خوب هم برای ست آپ ساختن که خودش تشخیص بده چه بسته های باید نصب بشه دیگه وصل نشی به اینترنت
متشکرم

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #6 : 02 فروردین 1391، 08:24 ب‌ظ »
ببین دوست عزیز همه توزیع ها یه عیب هایی دارن
تو ایران همه از ایکس ‍‍پی استفاده میکنن و به این رابط کاربری عادت کردن تو بانکها و ادار ها ما اگر بخواهیم لینوکس به اونا اموزش بدیم وقت زیادی تلف میشه خوب حالا مگه نمیگن لینوکس قابل تغییره ما تغییر میکنیم
شما شاید سخت افزار قوی یا دسترسی به اینترنت دارید ولی باید فکر کسای دیگه هم بود
لینوکس یعنی آزاد فکر کردن نه محدود و ماکروسافتی
نه باید گفت این تو فرهنگ لینوکسی نیست باید قبول کرد ماکروسافت برای راحت کردن کاربرانش هر کاری میکنه یعنی لینوکس نمی تونه میتونه خوبم میتونه

برای تغییر که لازم نیست حتما یه توزیع جدید بسازی می تونی برنامه های پیش فرض رو تغییر بدی و یا به اونها برنامه هایی اضافه کنی
البته نمی دونم با چه برنامه ای ولی می دونم میشه و توی اینترنت از اینجور توزیعها (مخصوصا اوبونتو) ریخته که هر کدام برای یک دسته کاربرا مناسبه
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین Merdad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • سوسیال دموکراسی
    • اولین مرجع آموزش گرافیک با گیمپ
« پاسخ #7 : 02 فروردین 1391، 09:27 ب‌ظ »
سلام
سال نو مبارک
با تشکر
 8) 8) 8) 8) 8)

سلام
این نرم افزار رو کجا نصب ش کنم ( من بچه حرفه ای هم نیستم) میشه برای مینت هم ازش استفاده کرد
یه برنامه خوب هم برای ست آپ ساختن که خودش تشخیص بده چه بسته های باید نصب بشه دیگه وصل نشی به اینترنت
متشکرم

باید این فایل رو دانلود کنی: http://www.cyvoc.net/novoweb/Install_Novo_Builder.bash.tar.gz
بعد از حالت فشرده خارجش کن و روی فایلی با فرمت .bash دابل کلیک کن تا نرم افزار باز بشه.

راستش خودم باهاش آشنا نیستم ولی این دو منبع رو تونستم پیدا کنم. (راهنمای استفاده + تصاویر)
http://www.omgubuntu.co.uk/2010/06/make-your-own-custom-livecddistro-easily-using-novo-builder
http://maketecheasier.com/build-your-own-ubuntu-based-distro-with-novo-builder/2010/07/02

همین نرم افزار همه کارهارو میکنه. میتونی بسته هایی رو به سیستم عامل اضافه یا کسر کنی و در آخر یک فایل iso از سیستم عامل تغییر یافته تحویل بگیری.

-------------------------------------------

راستی: مینت همون اوبونتو هستش. هیچ فرقی جز در ظاهر ندارن.
هرچی که رو اوبونتو کار کنه با مینت هم 99.99٪ کار میکنه.
«زندگی میگن برای زنده‌هاست»

آفلاین عمو حسین

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 08 فروردین 1391، 09:10 ب‌ظ »
نصب نمیشه
یعنی اول که روش کیلک میکنم یه پنجره باز میشه میگه میخوای اجرا و نمایش و اجرا در ترمینال رو میزنم بعد رمز کاربر ریشه رو میخواد بعد apt update میشه وتمام نه اسمی نه ایکنی
برنامه دیگه ای نیست

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 08 فروردین 1391، 09:15 ب‌ظ »
نصب نمیشه
یعنی اول که روش کیلک میکنم یه پنجره باز میشه میگه میخوای اجرا و نمایش و اجرا در ترمینال رو میزنم بعد رمز کاربر ریشه رو میخواد بعد apt update میشه وتمام نه اسمی نه ایکنی
برنامه دیگه ای نیست

این رو امتحان کن حدود 170 مگ ازت حجم میگیره
sudo apt-get install novo-builder novo-preset-lastos
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین عمو حسین

• Newbie
  • *
« پاسخ #10 : 08 فروردین 1391، 10:07 ب‌ظ »
ممنون داره نصب میشه
حالا کارش چیه یعنی میشه بهش بگی این برنامه ها رو نصب کن اینا رو حذف کن  این تم رو داشته باش ایکناش رو تغییر داد این عمل ها همه قبل نصب باشن نه بعدش حتی اسم رو عوض کرد

آفلاین عمو حسین

• Newbie
  • *
« پاسخ #11 : 08 فروردین 1391، 11:42 ب‌ظ »
خوب چه چیز هایی می خواد چگونه باهاش کار کنم
و یه سوال دیگه اصلا مگه نمیگن لینوکس اپن سورسه پس چرا من نمی تونم فایل های داخل سی دی/دی وی دی رو باز کنم قانون جی پی ال کجاست

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 09 فروردین 1391، 10:42 ق‌ظ »
خوب چه چیز هایی می خواد چگونه باهاش کار کنم
و یه سوال دیگه اصلا مگه نمیگن لینوکس اپن سورسه پس چرا من نمی تونم فایل های داخل سی دی/دی وی دی رو باز کنم قانون جی پی ال کجاست

دوست عزیز فایل های داخل باینری هستن نه سورس کد می تونی سورس کد همه قسمتهای گنو/لینوکس رو از اینترنت دریافت کنی
و ینم یکی از قابل فهم ترین ترجمه ها از جی پی ال البته برای جوملاست
http://docs.joomlafarsi.com/index.php/قانون_GNU/GPL