انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اوبونتو پس از نصب بوت نمیشود !  (دفعات بازدید: 1232 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین irank

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
اوبونتو پس از نصب بوت نمیشود !
« : 15 فروردین 1391، 01:55 ق‌ظ »
با سلام

من اوبونتو 11.10 رو بر روی سیستمم از داخل ویندوز توسط گزینه install beside windows که خودش تمام کار ها رو انجام میده نصب میکنم بعد ریبوت میشه سیستم و میره داخل نصبش و شروع به دانلود پکیج ها میکنه و کامل میگیره اما وقتی تمام میشه نصب و بر روی بوت آن اینتر میکنم صفحه بنفش شده و گیر میکنه !

من قبلا به همین شکل نصب کردم و در کنار ویندوز کار میکرد و هیچ مشکلی نبود.. اما جدیدا اینطوری شده! حتی کل پارتیشن رو دیلت کردم و از بوت شروع به نصب کردم خودش هر کاری میخواست کرد پارتیشن بندی و ... اما بالا نیومد باز !

نسخه 32 و 64 بیت رو دوباره دانلود کردم و تمام مراحل رو انجام دادم اما باز هم نشد !
دبیان دانلود کردم به راحتی نصب شد و بالا اومد اما از اوبونتو خوشم میاد !

اگر راه حلی و کمکی به ذهنتون میرسه کمکم کنید ممنونم

مشخصات سیستم من:

Ram: 4x1 Gig
Hard: 320 Gig+2 TB
(320 برای سیستم عامل هست..و هیچ دیتایی داخلش نیست و 3 پارتیشن 100 گیگ ntfs داره)
Vga: Nvidia 8500 geforce
Cpu: amd 5000+ 64bit black edition

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
پاسخ : اوبونتو پس از نصب بوت نمیشود !
« پاسخ #1 : 15 فروردین 1391، 10:21 ق‌ظ »
با سلام

من اوبونتو 11.10 رو بر روی سیستمم از داخل ویندوز توسط گزینه install beside windows که خودش تمام کار ها رو انجام میده نصب میکنم بعد ریبوت میشه سیستم و میره داخل نصبش و شروع به دانلود پکیج ها میکنه و کامل میگیره اما وقتی تمام میشه نصب و بر روی بوت آن اینتر میکنم صفحه بنفش شده و گیر میکنه !

من قبلا به همین شکل نصب کردم و در کنار ویندوز کار میکرد و هیچ مشکلی نبود.. اما جدیدا اینطوری شده! حتی کل پارتیشن رو دیلت کردم و از بوت شروع به نصب کردم خودش هر کاری میخواست کرد پارتیشن بندی و ... اما بالا نیومد باز !

نسخه 32 و 64 بیت رو دوباره دانلود کردم و تمام مراحل رو انجام دادم اما باز هم نشد !

مشخصات سیستم من:

(320 برای سیستم عامل هست..و هیچ دیتایی داخلش نیست و 3 پارتیشن 100 گیگ ntfs داره)
احتمالا با یه چیزی مشکل داره. با ریکاوری بیاید بالا و خروجی دستور dmesg رو بذارید.
در ضمن می‌تونید از mint هم استفاده کنید.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #2 : 15 فروردین 1391، 11:48 ق‌ظ »
زیاد گیر نده نسخه جدیدش اردیبهشت میاد اونو نصب کن.

آفلاین irank

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #3 : 15 فروردین 1391، 09:44 ب‌ظ »
با سلام

مشخصات سیستم من:

احتمالا با یه چیزی مشکل داره. با ریکاوری بیاید بالا و خروجی دستور dmesg رو بذارید.
در ضمن می‌تونید از mint هم استفاده کنید.

متاسفانه از Recovery هم بوت نمیشه ..  ](*,)

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 15 فروردین 1391، 10:05 ب‌ظ »
بهتره از مینت استفاده کنی تا 12.04 بیاد .زیاد به نصب گیر نده توی این وضعیت قیمت هارد یه وقت هاردت مشکل میخوره بیا درستش کن.

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 15 فروردین 1391، 10:16 ب‌ظ »
دوست عزیز از دو حالت خارج نیست مشکل شما/ یا isoهایی که دارید خرابه(و یا رایت اونها روی cd یا dvd مشکل داشته) ویا نصب شما مشکل داره.
باید یه بار از ابتدا و با یه cd درست که قابل اعتماد هست اون رو نصب کنید.
برای این‌که ببینید cdتون درسته یا نه میتونید از منوی بوت اوبونتو گزینه‌ای که مربوط به تست image میشه رو انتخاب کنید تا به طور کامل cd تست بشه.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 15 فروردین 1391، 10:22 ب‌ظ »
منم با این مشکل مواجه بودم فایل ایزو رو هر کاری کردم.اما جواب نداد.ولش کردم رفتم    دی وی دی اوبونتو خریدم.

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 15 فروردین 1391، 10:25 ب‌ظ »
منم با این مشکل مواجه بودم فایل ایزو رو هر کاری کردم.اما جواب نداد.ولش کردم رفتم    دی وی دی اوبونتو خریدم.
دوست عزیز همونطور که عرض کردم مشکل رو باید پیگیری کرد تا حل بشه.این که cd رو بذاریم کنار و یکی دیگه ممکنه تا ابد این روند ادامه پیدا کنه! میشه باچک کردن md5 مشکل رو حل کرد و یا اگر مشکل واقعا از iso هست باید باگ‌ریپورت بشه تا مشکل حل بشه.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 15 فروردین 1391، 10:30 ب‌ظ »
احسنت
چون پیغامی که به من میداد مشکل رو از رایت و خرابی در فایل ایزو می دونست.