انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دو مشکل متفاوت با software manager و synaptic در linux mint 12 kde  (دفعات بازدید: 1390 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
سلام
تو لینوکس مینت kde ۱۲ سافتور منیجر باز میشه ولی بعد چند ثانیه بسته میشه. وقتی از ترمینال اجراش می‌کنم هنگام بسته شدن ارر segmentation fault میده. مشکل بعدی اینه که وقتی سیناپتیک رو که اجرا میکنم یه پنجره باز میشه که نوشته:
authenication is required to run the synaptic package manager
وقتی پسورد رو وارد می‌کنم هیچ اتفاقی نمیفته و سیناپتیک هم اجرا نمیشه. اینو هم بگم که اگه از مسیر
/usr/share/applications فایل synaptic-kde.desktop رو اجرا کنم یه پنجره با عنوان password-kdesudo باز میشه که بعد از وارد کردن پسورد سیناپتیک بدون مشکل اجرا میشه در صورتیکه تو همین مسیر یه فایل دیگه با نام synaptic.desktop وجود داره که اگه اونو اجرا کنم باز همون مشکلی که گفتم رو داره. امید وارم تونسته باشم مشکلم رو به درستی توضیح داده باشم.
لطفا راهنماییم کنید

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
مگه مینت بر پایه اوبونتو نیست؟
پس چرا کسی جواب منونمیده؟

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 301
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد
مگه مینت بر پایه اوبونتو نیست؟
پس چرا کسی جواب منونمیده؟

سلام دوست گرامی

منم مثل شما مینت بر پایه اوبونتو دارم با این تفاوت که شما با KDE نصب کردید من با گنوم

به نظرم اول اینکه خروجی که توی ترمینال براتون میاد رو به صورت کامل توی پست بنویسید

بعد اینکه یه بار هم برای اطمینان سرویس گرافیکی‌تون رو ریست کنید ( شاید مشکل از اینجا باشه ! )
بیایید از جریان انحرافی(اوپن سورس)فاصله بگیریم
فلسفه گنو یعنی آزادی دانش نرم‌افزار!
به دلیل مشغله‌های زیاد درسی و زندگی! فعلا تا 9 ماه آینده زیاد نمی‌تونم اینجا بیام، کاری داشتید ایمیل بزنید

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
آخیش یکی جواب داد
این خروجی ترمینال
mojtaba@MOJTABA-PC ~ $ mintinstall
/usr/lib/linuxmint/mintInstall/mintinstall.py:252: SyntaxWarning: import * only allowed at module level
  def get_status_description(self, transaction):
/usr/lib/linuxmint/mintInstall/mintinstall.py:260: SyntaxWarning: import * only allowed at module level
  def get_role_description(self, transaction):
add_categories took 8.343 ms
build_matched_packages took 0.875 ms
3778
add_packages took 11943.417 ms
add_reviews took 4000.506 ms

(mintinstall.py:3771): GLib-GObject-CRITICAL **: g_object_set_qdata: assertion `G_IS_OBJECT (object)' failed
__init__ took 16691.595 ms
/usr/lib/linuxmint/mintInstall/mintinstall.py:1137: GtkWarning: Theme directory scalable/animations/small/16x16 of theme Mint-KDE has no size field

if theme.has_icon(cat.icon):
/usr/lib/linuxmint/mintInstall/mintinstall.py:1137: GtkWarning: Theme directory scalable/animations/small/22x22 of theme Mint-KDE has no size field

if theme.has_icon(cat.icon):
show_category took 105.813 ms
show_category took 6720.241 ms
Segmentation fault
synaptic رو اگه بدون sudo اجرا کنم یه پنجره میاد که نوشته
Starting without administrative privileges
بعد اجرا میشه. اگه با sudo اجرا کنم درست اجرا میشه ولی اگه از تو منو اجراش کنم همونطور که بالا توضیح دادم میشه. راستی سرویس گرافیکی را چطور ریست کنم (تازه کارم)
ممنون از جوابت.
« آخرین ویرایش: 18 فروردین 1391، 05:05 ب‌ظ توسط mojtaba.baghban »

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 301
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد
سلام دوست گرامی

بعد از یه گشتی توی اینترنت به جواب زیر رسیدم

uninstall mintinstall from the synaptic package manager and search muon....install muon installer and it will ad 2 additional packages.after that you have it installed open it up and enjoy it.software manager is probably not going to be supported in newer mint versions,or so,ive read a post from clem.due to aptdaemon issues.muon works fine
می‌گه از synaptic package manager برو mintinstall رو uninstall کن

بعدش برنامه muon رو سرچ کن و نصبش کن

مون خوب کار می‌کنه! ببین اینم لینک صفحه مورد نظر در فروم مینت کی‌دی‌ای
بیایید از جریان انحرافی(اوپن سورس)فاصله بگیریم
فلسفه گنو یعنی آزادی دانش نرم‌افزار!
به دلیل مشغله‌های زیاد درسی و زندگی! فعلا تا 9 ماه آینده زیاد نمی‌تونم اینجا بیام، کاری داشتید ایمیل بزنید

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
ممنون برنامه muon رو امتحان کردم برنامه خوبیه.  ولی خواستم سافتور منیجر خود مینت رو امتحان کنم ببینم چجوریه. به هر حال خیلی لطف کردی