انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: از پخش ویدئو راضی هستید؟  (دفعات بازدید: 3090 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : از پخش ویدئو راضی هستید؟
« پاسخ #15 : 25 فروردین 1391، 01:03 ق‌ظ »
فرمت نوع فایله مثل vorbis یا matroska با اکستنشن‌های ogg و mkv. گرچه مصطلحه که به به خود اکستنشن هم فرمت اطلاق بشه.
کدک شیوه‌ی رمزگشایی اونهاست
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ایمان تات داودی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
  • من عاشق XFCE شدم
« پاسخ #16 : 25 فروردین 1391، 01:30 ق‌ظ »
به نظر من smplayer خیلی عالیه حتی در بعضی از موارد از وی ال سی هم بهتره
من عاشق XFCE شدم
(تو پرانتز بگم موقع تغییر مشخصات آواتارم حذف شد من هم عکس کارتون آواتار را گذاشتم جای آواتار)

آفلاین 不眠症

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
    • lazygeek
« پاسخ #17 : 25 فروردین 1391، 02:38 ق‌ظ »
نقل‌قول
آخه تو سایت خودش دیدم نوشته KMPlayer (Konqueror Media Player) : Basic MPlayer/Xine/ffmpeg/ffserver frontend
هم‌چنین در صفحه‌ی ویکی‌پدیای mplayer هم اومده MPlayer is a command line application which has different optional GUI front-ends for each of its supported operating systems. Commonly used GUIs are gMplayer and Gnome MPlayer written in GTK+, KMPlayer written in Qt, MPlayer OS X Extended and MPlayerX for Mac OS X[9] and MPUI-hcb for Windows. Cross-platform GUIs are also available, like SMPlayer for Windows and Linux, and UMPlayer
این چیزی که شما دیدید مربوط به Konqueror Media Player هست که یک نسخه لینوکسی است و ارتباطی به اون kmplayer اصلی ندارد ویکی پدیا نسخه ویندوزی به آدرس زیر هست
http://en.wikipedia.org/wiki/K-Multimedia_Player
خیلی ها خواستار نسخه لینوکسی و مک آن بودند ولی به خاطر استفاده از DirectShow فقط در ویندوز قابل دسترس است.
جالب آنکه خالق اصلی kmplayer از تیم جدا شده و یک برنامه جدید درست کرده به نام potPlayer

آفلاین ahmad511800

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 413
    • اخبار استخدامی
« پاسخ #18 : 25 فروردین 1391، 08:53 ق‌ظ »
من خودم به شخصه از vlc خیلی راضیم.
و تقریبا تمام دوستام که ویندوزی هستند دارن از همین vlc که من بهشون معرفی و براشون نصب کردم استفاده می کنند(قبلا km داشتند)
و خیلی هم راضی هستند و میگن از km بهتره.
Ewrek reşî le ser me da tê

Degurrmiji dewê merev bihar tê

آفلاین nekooee

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 67
« پاسخ #19 : 25 فروردین 1391، 04:15 ب‌ظ »
البته این یک خورده سلیقه ای هست. چون من خیلی وقته هر دوی اینها رو میشناسم و هر دو رو روی ویندوزم نصب دارم اما همیشه از km استفاده میکنم چون به نظرم بهتره و امکاناتش راحتر تر و بهتر قابل استفاده هست. ولی بعضی فرمتها مخصوصا بعضی mp4 و 3gp ها رو km  بیکیفت نشون میده (خطوط موازی توش میندازه) یا حرکت فیلم رو به صورت کند یا تند نشون میده که از VLC یا gomplayer استفاده میکنم. (ترجیحا gomplayer)
البته الآن PotPlayer رو که بالا دوستان گفته بودند دانلود کردم واقعا معرکه هست و از km بهتره. حتی قابلیت ضبط تصویر یا صدا به فرمت دلخواه رو در هنگام دیدن داره. یعنی capture رو استارت میکنید ضبط میکنه و استپ مکینید قطع میکنه. خیلی عالیه
ولی نسخه لینوکسی km اصلا با نسخه ویندوزش از زمین تا آسمون فرق داره و من که خوشم نیامد ازش.
متاسفانه تنها player بین این چندتا که معرفی شد و فیلم رو درست به من تو vmware نشون میده mplayer هست بقیه تصویر رو که حرکت میدم سیاه میشه.
« آخرین ویرایش: 25 فروردین 1391، 04:42 ب‌ظ توسط nekooee »

آفلاین 不眠症

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
    • lazygeek
« پاسخ #20 : 26 فروردین 1391، 12:16 ق‌ظ »
اکثر دوستان هم ، بنده دیده ام که vlc را انتخاب میکنند خب حق هم دارند شاید به خاطر این هست که فقط پلیر را روی سیستم نصب میکنند و دیگر کاری با آن ندارند ، km بدون تنظمیات اش میتوان گفت کیفیت مطلوبی نسبت به vlc ارایه نمیدهد(تفاوت در فیلم های بی کیفیت بیشتر دیده میشود) البته این نوع تفاوت ناچیز دلیل دارد: تقریبا همه ی پلیرها از الگوی رنگی مشابه RGB24 استفاده میکنند ولی km از الگوی رنگی مشابه YUY2 استفاده میکند این کار باعث شده km دارای نقاط قوت و ضعف شود که میتوان در دستکاری در رندر ویدئو(تو تنظیمات) به کیفیت مطلوب رسید. این تنظمیات در پلیرهای دیگر دیده نمیشه (برای همین دنبال جایگزین بودم)
« آخرین ویرایش: 26 فروردین 1391، 12:18 ق‌ظ توسط Insomnia »