انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید


ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: گفتگو با مخترع كلونايزر ، كامپيوتر ملي ايران  (دفعات بازدید: 8787 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین molavy

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 235
    • سایت شخصی
محقق و مخترع ايراني براي اولين بار در جهان موفق به ساخت نسل جديدي از رايانه شده كه در واقع كليه امكانات قرن ٢١ و عصر اطلاعات را يك جا در خود جاي داده است. مهندس مهدي كاشاني مخترع برجسته جهاني كه كلونايزر را به نام ايران در آمريكا به ثبت رسانده است، در تشريح قابليت هاي منحصر به فرد اين رايانه به خراسان مي گويد: هر چند غول هاي IT جهان مثل « اپل» و « اچ.پي» با صرف هزينه هاي هنگفت تلاش كرده اند مشابه كلونايزر را بسازند ولي تاكنون موفق نشده اند با اين حال ما با بهره گيري از استعدادهاي درخشان جوانان خلاق ايراني به اين مهم دست يافته ايم.

وي مي گويد: هدف از اجراي اين پروژه، كاهش شكاف ديجيتالي و پيشرفت ايران بوده است كه ما به آن نايل شده ايم، به طوري كه با كلونايزر هر فردي در هر جايي با هر زبان و تحصيلات و توان جسمي قادر است از فناوري هاي نوين اطلاعاتي و ارتباطاتي مثل رايانه، فاكس، اسكنر، چاپگر، ويدئو كنفرانس، تلفن همراه، ضبط، راديو، دوربين عكاسي و فيلم برداري و اينترنت استفاده كند.كار با اين رايانه را مي توان در كمتر از يك ساعت فرا گرفت و حتي در صورت ناآشنايي با نحوه استفاده از صفحه كليد، كاربر مي تواند به صورت گفتاري به رايانه دستور بدهد.
علاوه بر اين كلونايزر قادر است تنها با زدن يك دكمه، هر متني را به زبان فارسي ترجمه كند.مهندس همايون فرزانه، عضو شركت مجري پروژه كلونايزر، مي گويد: كلونايزر يك رايانه بسيار پيشرفته در جهان است كه محققان ايران به فناوري طراحي و توليد آن دست يافته اند. اين رايانه مجموعه اي از مجهزترين و مدرن ترين دستگاه هاي ارتباطاتي كنوني مانند رايانه، تلويزيون، چاپگر، اسكنر، فتوكپي، نمابر، تلفن، وب كم، دي.وي.دي پلير و ركوردر، دوربين عكاسي و فيلم برداري است و حتي قابليت دريافت سيم كارت تلفن همراه به عنوان گوشي را نيز دارد و به دليل فناوري جديد و نوآورانه اش در آمريكا به ثبت رسيده است.به گفته مهندس فرزانه، وزن اين رايانه منحصر به فرد ١٢ كيلوگرم و بسيار سبك است و تمام مراحل طراحي و ساخت آن در ايران انجام شده، چون دانش آن به وسيله محققان ايراني توليد شده است.تمامي قطعات اين دستگاه از جمله قطعات سخت افزاري، نرم افزاري و مكانيكي توسط متخصصان ايراني طراحي و ساخته شده است و بر اساس سيستم عامل ويندوز كار مي كند. طراحي و ساخت نسل جديد و پيشرفته رايانه در ايران توجه بسياري از كشورها را به خود جلب كرده است، به نحوي كه كشورهايي مانند مالزي، تايلند و برزيل خواهان خريد فناوري آن شده اند.
به گفته مهندس فرزانه، طراحي پروژه براي اولين بار در دنيا و از سال ١٩٩٨ آغاز شد و اكنون با مشاركت بخش دولتي و خصوصي به سرانجام رسيده است.
وي مي افزايد: كلونايزر در دنيا نظير ندارد؛ فقط سال گذشته شركت HP در آمريكا در نمايشگاه تازه هاي دنياي الكترونيك در لاس وگاس، اقدام به پرده برداري از نمونه اي آزمايشگاهي چند كاره تقريبا مشابه كلونايزر كرد كه جايزه اول نمايشگاه را كسب كرد. با اين حال پروژه ساخت اين دستگاه با گذشت ٣ سال از اجراي پروژه ما آغاز شده بود و هيچ يك از قابليت هاي سخت افزاري كلونايزر ايراني را نيز نداشت.وي تاكيد مي كند: پتنت شدن يك نوآوري و اختراع در آمريكا به معناي آن است كه تاكنون اين طرح در جهان وجود نداشته است.مهندس مهدي كاشاني، مخترع كلونايزر و مديرعامل شركت مجري پروژه، مي گويد: اهميت اين اختراع به قدري بالاست كه بهبهاني مشاور رئيس جمهور اذعان داشته است، درآمدي كه از بابت فروش اين دستگاه جديد خواهيم داشت، برابر درآمد نفت خواهد بود.اين مخترع مي گويد: من با هدف توليد فناوري كلونايزر به ايران آمدم.كلونايزر عبارت از دستگاه ساده اي است كه تمام دنياي ديجيتال را شامل مي شود. به عبارت ديگر مجموعه اي از دستگاه هاي مختلف مانند راديو، تلويزيون، ضبط، دوربين عكاسي و فيلم برداري، روزنامه، بازي، اينترنت، ايميل، نمابر، اسكنر، ويدئو كنفرانسينگ و منشي تلفني است. تلفيق اين مجموعه ديجيتالي به اذعان متخصصان بين المللي مستلزم برخورداري از دانش فوق العاده پيشرفته است. با اين حال مهم اين است كه يادگيري نحوه كار با اين مجموعه مجهز، در كمتر از يك ساعت امكان پذير است. كلونايزر خودآموز است، قابليت انجام تمام كارها و تفريحات و ارتباطات لازم افراد را دارد. در حال حاضر دنيا در عصر اطلاعات به سر مي برد و تنها كشورهايي كه توانايي ورود به اين عصر را دارند، مي توانند حرفي براي گفتن داشته باشند.
شكاف ديجيتالي بين كشورهاي پيشرفته و در حال توسعه به يك معضل و بحران جهاني تبديل شده است، بنابراين كشورهاي توسعه يافته روز به روز ثروتمندتر مي شوند چون به عصر اطلاعات وارد شده اند، اما كشورهاي ديگر به دليل ماندن در عصر صنعت روز به روز دچار مشكلات بيشتر مي شوند. ما با ساخت اين وسيله در حقيقت خواسته ايم شكاف ديجيتالي را حذف كنيم يا به حداقل برسانيم و در رسيدن به اين هدف نيز موفق بوده ايم. به نحوي كه دانش آموزان دوره راهنمايي روستاي زرقريب واقع در استان خراسان رضوي و شهرستان رشتخوار، توانستند در مدت زمان كمتر از ٢ ساعت از طريق كلونايزر با امكانات ديجيتال آشنا شوند و با اتصال خودكار كلونايزر به اينترنت براي اولين بار توانستند همانند ساير دانش آموزان جهان از اين ابزار ارتباطي عصر جديد بهره مند شوند و فاصله خود را از لحاظ استفاده از تجهيزات فناوري اطلاعات با دنياي غرب از بين ببرند. همچنين آن ها با بهره گيري از اين رايانه نسل جديد و پيشرفته، تمامي ابزارهاي رسانه اي روز جهان را در كلاس هاي درسي خود تجربه كردند و مانند همسن و سال هايشان در آمريكا از آن بهره گرفتند.
آن ها نه تنها به راحتي ايميل و نمابر ارسال كردند بلكه قادر بودند به واسطه برخورداري كلونايزر از فناوري فوق پيشرفته با زدن دكمه اي، ترجمه فارسي ايميل هاي انگليسي دريافتي را نيز بخوانند.مهندس كاشاني ادامه مي دهد: كلونايزر براي هر شخصي با هر ميزان تحصيلات و توانايي جسماني قابل استفاده است، نياز به تخصص خاصي ندارد حتي فردي كه از نحوه كار با صفحه كليد آگاهي ندارد، مي تواند به راحتي از طريق گفتار كليه فرامين را صادر و به عنوان مثال ايميل ارسال كند؛ يا شخصي كه از نقص جسماني در ناحيه دست رنج مي برد، مي تواند با دستورات گفتاري نيازهاي ارتباطاتي، رايانه اي و اينترنتي خود را رفع كند. به طور كلي اين رايانه پيشرفته دستگاهي ارگونوميك است يعني هر شخصي با هر توانايي ذهني، زباني، گويشي، جسمي، تحصيلي و سني مي تواند به آساني با آن كار كند. كلونايزر يك دستگاه ارگونوميك IT است و فارسي زبانان مي توانند از زبان فارسي در اين دستگاه استفاده كنند، در واقع همه اشخاص با هر زباني مي توانند با كلونايزر كار كنند. يكي از ويژگي هاي مهم اين دستگاه به كارگيري تمام زبان ها در آن است.
از ديگر قابليت هاي بي نظير رايانه ايراني اين است كه با استفاده از آن مقامات دولتي مي توانند روزنامه هاي خارجي مانند نيويورك تايمز را با زدن دكمه ترجمه به راحتي بخوانند. با كلونايزر همچنين امكان استفاده از ويدئو كنفرانسينگ بدون پرداخت پول و حتي مكالمه از ايران با هر كشور خارجي بدون محاسبه هزينه تلفن وجود دارد.
وي يادآور مي شود كه پس از گذراندن دوران كودكي در مشهد، به خارج از كشور رفته و مدت ٣٠ سال دور از ايران بوده است اما چند سال پيش كه دستور مقام معظم رهبري را مبني بر كسب مقام اول منطقه در تمامي ابعاد دانش شنيده، تصميم گرفته است با توجه به توانايي هايي كه در اين زمينه دارد به ايران بيايد و اختراع منحصر به فرد خود را در ايران پياده سازي كند.
وي مي افزايد: زماني كه مشاهده كردم سندي با عنوان سند چشم انداز ٢٠ ساله در همين رابطه نگاشته و در آن تاكيد شده است كه ما بايد با اتكا به توان جوانان مستعد و خلاق ايراني به بالاترين مقام علمي و دانش در منطقه برسيم، به ايران آمدم و به اجراي پروژه اي اقدام كردم. كه پيشتر آن را در آمريكا به ثبت رسانده بودم. اين پتنت يكي از بهترين پتنت ها در آمريكاست، چون داراي ١٣ «كليم» است يعني با يك اختراع ١٣ نوآوري انجام مي شود.مخترع افتخار آفرين ايراني مي گويد: كشورهاي پيشرفته زيادي خواهان همكاري براي پياده سازي پروژه بودند ولي من ترجيح دادم آن را در ايران اجرا كنم. به گفته مهندس كاشاني، اكنون ايران با دستيابي به اين فناوري پيشرفته و شاخص در دنيا در زمينه IT كه از فناوري هاي پيشرفته در جهان امروز محسوب مي شود، توانايي صدور پيدا كرده و اين قابليت مديون همت فرزندان و محققان جوان و دانشمند ايراني است.با كمك اين استعدادهاي درخشان هزينه صرف شده براي پروژه به ١٠ ميليون دلار كاهش يافت در حالي كه اجراي همين پروژه در كشوري مثل آمريكا نياز به ١٠٠ ميليون دلار هزينه و سرمايه گذاري داشت.
اكنون كه رهبر معظم انقلاب با آگاهي از تاثير شگرف علم و دانش بر توسعه و پيشرفت يك كشور، بر بهره گيري از استعدادهاي جوانان خلاق ايراني تاكيد دارند، مقامات و مسئولان دولتي بايد زمينه را براي رسيدن به اين اهداف عاليه فراهم كنند و با حذف بوروكراسي و مراحل پيچيده و دشوار، راه را براي رسيدن به مقصد نهايي هموار كنند.
من وقتي در آمريكا هستم افتخار مي كنم كه يك ايراني ام، چون يك پشتوانه قوي فرهنگي و علمي دارم. ايران مي تواند به جايگاهي رفيع برسد ولي اين امر نياز به همكاري و توجه بيشتر مسئولان دارد.


منبع
http://www.discover.ir/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?833
یا
http://www.reporter.ir/archives/86/8/005297.php
« آخرین ویرایش: 09 آذر 1386، 03:30 ب‌ظ توسط molavy2003 »
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

اَلنّاسُ یعمَلونَ بِالخَیرِ وَ اِنَّما یعطَونَ اُجورَهُم عَلى قَدرِ عُقولِهِم

مردم، کارهاى خیر مى ‏کنند، ولى پاداش آنان تنها به اندازه عقلشان عطا مى ‏شود.
...........

سایت شخصی

آفلاین molavy

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 235
    • سایت شخصی
اگه یک شرکت می تونست برای این یک توزیع سفارشی درست کنه حرف نداشت
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

اَلنّاسُ یعمَلونَ بِالخَیرِ وَ اِنَّما یعطَونَ اُجورَهُم عَلى قَدرِ عُقولِهِم

مردم، کارهاى خیر مى ‏کنند، ولى پاداش آنان تنها به اندازه عقلشان عطا مى ‏شود.
...........

سایت شخصی

آفلاین hisitech

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 145
  • جنسیت : پسر
    • iShell
ممنون از خبرت دوست عزیز :
ولی................................:
چند وقت پیش هم این موضوع تو فرم ها مطرح شد و من نظرم رو گفتم .... دستشون درد نکنه کامپیوتر رو به صورتی قشنگ طراحی کردند ولی خیلی از مسایلی که تو این مصاحبه نوشته رو انگار سازنده ی عزیز خواب دیدن! :o :o
بر طبق اظهارات ایشون ما الان هم رده ی چند تا شرکت بزرگ سازنده سخت افزار هایی مثل CPU  و ... قرار داریم  :o :o ماشاالله...... نکات مبهم زیادی تو این مساله هست ....همین یکیش فکر کنم کافی باشه ....... :-X
لینوکس یکی از بزرگترین دستاوردهای بشر.............
http://ishell.wordpress.com

آفلاین ابراهیم

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • جنسیت : پسر
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
سلام،
خداوند ما را و ایشان را و آن یکی‌ها (دولتی‌ها) را به راه راست هدایت کناد!
به جای سرمایه‌گذاری روی زیرساخت‌های فن‌آوری اطلاعات، روی همچین چیزی سرمایه‌گذاری می‌کنیم.
خدا عاقبتمون رو به خیر کنه.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین molavy

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 235
    • سایت شخصی
تصاوير رو كي حذف كرد
 :o ???
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

اَلنّاسُ یعمَلونَ بِالخَیرِ وَ اِنَّما یعطَونَ اُجورَهُم عَلى قَدرِ عُقولِهِم

مردم، کارهاى خیر مى ‏کنند، ولى پاداش آنان تنها به اندازه عقلشان عطا مى ‏شود.
...........

سایت شخصی

آفلاین amin

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 454
  • جنسیت : پسر
  • We live, as we dream - Joseph conrad
جالبته که خبری از این اقدام انقلابی! در سایت های و وبلاگ های معتبر نیست! یعنی چرا؟!
@cybertux
no sign

آفلاین molavy

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 235
    • سایت شخصی
من از این حرف خوشم اومد
نقل‌قول
جایی سراغ دارید که بشه اطلاعات فنی بیش‌تری ازش به دست آورد؟
باید قبل از هر نظری دنبال چندو چون قضیه بود
اگه همه ما همین طور فکر کنیم فکر نکنم هیچ کس بتونه یک کار بزرگه با حرفاش کوچیک و یک کار کوچیک رو  بیش از اندازه بزرگ کنه
اما ما متاسفانه فقط یاد گرفتیم بدون هیچ مدرک و سندی به شدت (اون هم با چاشنی مسخره کردن و توهین)تکذیب و تایید(با چاشنی حمایت بدون دلیل)کنیم
 
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

اَلنّاسُ یعمَلونَ بِالخَیرِ وَ اِنَّما یعطَونَ اُجورَهُم عَلى قَدرِ عُقولِهِم

مردم، کارهاى خیر مى ‏کنند، ولى پاداش آنان تنها به اندازه عقلشان عطا مى ‏شود.
...........

سایت شخصی

آفلاین hisitech

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 145
  • جنسیت : پسر
    • iShell
دوست عزیز من معذرت می خوام یخورده لحنم مسخره ست دست خودم نیست تقصیر خدابیامرز سعدی و حافظ هستش ...از اون خدا بیامرزا فقط همین یه تریپشون به ما ارث رسیده !! :D

اما فکر کنم وقتی شما می نویسید ؛ گفتگو با مخترع كلونايزر ، كامپيوتر ملي ايران ؛ یعنی دارید باهاش مصاحبه می کنید و این یعنی سازنده داره اطلاعات فنی به شما میده و شما بر اساس این اطلاعات می توانید قضاوت بفرمایید ...درسته ؟

ما بجز این مشکلاتی که شما تو پستتون فرمودید یه مشکل بزرگ داریم اونم لوکالیزیشن کردن همه چیزه ! اصلا این جمله ی کامپیوتر ملی یه مقدار برای من بی معنی هست ....  نمی خوام وارد بحث های بی معنی سیاسی فرهنگی اجتماعی بشم ! فقط این مطلب رو قبول کنید که یه سری مسایل هستند که کاملا واضحند ...و ادعا های بی معنا رو راحت میشه تشخیص داد .... این که یکی ۳۰  ساله تو امریکاست بعد یه چیزی تو امریکا با استفاده از جوانان خلاق ایرانی ! بسازه (نه اختراع عزیز) که اسمشم روشه :کلونایزر:  رو کامپیوتر ملی اختراع شده معرفی کنیم با وجود اینکه ما خودمون کاملا از بازار و صنعت سخت افزار اطلاع داریم و همه میدونن تکنولوژی های خاصی در تولید سخت افزار در اختیار شرکت های خاصی قرار داره ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
این یعنی چی ؟؟؟؟

اگر اینطوری باشه همین الان ما می تونیم ادعا کنیم : گوگل ملی ،‌ ای بی ملی ، نا سا سازمان فضایی ملی ایران ، دل سازمان تولید کامپیوتر و لپ تاپ ملی ، سونی اریکسون ملی و ......... هزاران سازمان و شرکت ملی تو این دنیا مال ما هستند چون جوانان و پیران خلاق ایرانی از سردمداران اونها هستند!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o ;D
لینوکس یکی از بزرگترین دستاوردهای بشر.............
http://ishell.wordpress.com

آفلاین Zartosht

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جنسیت : پسر
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
hisitech اینو خوب اومدی!
من با دیدن این پدیده بیشتر یاد بخای برقی می افتم تا کامپیوتر! این واژه ملی رو هم که معلوه کدوم بی سوادهایی اندختن تو زبانو وگرنه تا همین ۲ - ۳ سال پیش از ملی بودن خبری نبود. یعنی آقای مخترع واقعا فکر می کنه من میام APPLE رو ول می کنم می رم کلونایزر می گیرم؟
راستی این پدیده اینقدر زیباست و کارا که من یکی حیفم اومد و به PCWorld گوشزد کردم حتما ۳۰ - ۴۰ تا پیج در موردش بنویسن...
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین molavy

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 235
    • سایت شخصی
نقل‌قول
یعنی آقای مخترع واقعا فکر می کنه من میام APPLE رو ول می کنم می رم کلونایزر می گیرم؟
مطمئنم حتما این فکر رو میکنه
چون اگه دستم بهش برسه(قیمتش)اولین نفری که میگیره منم
خب اولین خریدارش پیدا شد
بقیه رو نمی دونم.
فکر می کنم برای شروع کار کافی باشه
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

اَلنّاسُ یعمَلونَ بِالخَیرِ وَ اِنَّما یعطَونَ اُجورَهُم عَلى قَدرِ عُقولِهِم

مردم، کارهاى خیر مى ‏کنند، ولى پاداش آنان تنها به اندازه عقلشان عطا مى ‏شود.
...........

سایت شخصی

آفلاین ابراهیم

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • جنسیت : پسر
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
یک نکته در مورد این نام‌گذاری‌ها و «ملی» و این‌ها: آقای مهندس کاشانی یکی-دو سال پیش برای معرفی Clonizer به دانش‌گاه تهران اومد و به صراحت گفت که «اسم کامپیوتر ملی رو من روش نگذاشتم» و به طور ضمنی داشت به ما می‌فهموند که خودش هم این جور اسم‌گذاری‌ها رو قبول نداره.
به نظر من، این جور اسم‌گذاری‌ها نه کار متخصص‌های متعهد هست و نه کار سیاست‌مدارهای کارکشته؛ بلکه کار یک عده سودجو هست که از ساده‌لوح بودن برخی مسئول‌ها و رسانه‌ها سوء استفاده می‌کنن تا بیش‌تر پول گیرشون بیاد و احتمالاً بتونن حمایت دولت و سرمایه‌های مردمی رو جذب کنن.
به هر حال این جور محصولات و فعالیت‌ها، خوبی‌ها و بدی‌هایی دارن. نه تمسخر صرف درسته و نه پذیرش بی چون و چرا.
باز هم حرف من این هست که خدا عاقبت همه‌مون رو ختم به خیر کنه.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین mohi

  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • جنسیت : پسر
  • as in freedom
والا تا اونجا که من یادمه، این کلونایزر چیز جدیدی نیست و فکر کنم چندین سالی میشه که توی آمریکا به بازار اومده و ایرانی‌ها فکر کنم الان تقریبا ۲ سالی میشه که وارد کننده این محصول هستند! فلسفه اون هم تا جاییکه یادمه یک میزکار اداری جمع و جور بود.
توی یکی از نمایشگاههای کامپیوتر 2 سال پیش هم که باش کار میکردم، ویندوز مسخره xp روش نصب بود و جالب بود که چک کردم ببینم لایسنسش به کی داده شده، دیدم به کلونایزر! نمیدونم چی شده که یهو این سیستم شده سیستم ملی و ایرانی‌ها راه‌اندازیش کردن!
به قول ابراهیم جون خدا هممونو به راه راست هدایت کنه! ;)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Static

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
  • جنسیت : پسر
  • Linux for human beings
میدونید چه بودجه ای برای این در نظر گرفته شده؟بودجه خیلی خیلی زیادی و کلی هم با تا خیر که این شد :(
قبل از اینکه ساخته بشه چندتا هدف داشتن یکیش این بود که راحت بشه حمل و نقلش کرد!به نظرتون این رو میشه...؟ :D

آفلاین mohi

  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • جنسیت : پسر
  • as in freedom
میدونید چه بودجه ای برای این در نظر گرفته شده؟بودجه خیلی خیلی زیادی و کلی هم با تا خیر که این شد :(

ببخشید این بودجه‌ای رو که فرمودین، ایران اختصاص داده؟ انگار من بیام بودجه اختصاص بدم و بگم کوبونتو رو من ساختم! :D :D
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-: