انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا اکثر کاربرهای اوبونتو مرد هستند؟  (دفعات بازدید: 1660 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« آخرین ویرایش: 20 فروردین 1391، 11:58 ب‌ظ توسط shafaghi »

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
چرا اکثر کاربرهای اوبونتو مرد هستند؟
« پاسخ #2 : 20 فروردین 1391، 11:47 ب‌ظ »
شرمنده :oops:  :oops:با یه  تایپیک دیگه اشتباه شدش. باید تو کافه می گذاشتمش
« آخرین ویرایش: 21 فروردین 1391، 12:03 ق‌ظ توسط shafaghi »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19718
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : چرا اکثر کاربرهای اوبونتو مرد هستند؟
« پاسخ #3 : 21 فروردین 1391، 01:36 ق‌ظ »
البته دلیل چندان درستی نیست. معمولا خانم‌ها در این‌جور نظرسنجی‌ها شرکت نمی‌کنن یا اصلا از ریشه خودشون رو مرد معرفی می کنن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4868
  • masoft قدیم
« پاسخ #4 : 21 فروردین 1391، 05:55 ق‌ظ »
بذارید سوال رو اینطور بپرسم. کلا چند درصد کاربران گنو-لینوکس خانم‌ها هستند؟ چند درصد اونها از Ubuntu استفاده می‌کنند؟ با توجه به پخش غیرمساوی کاربران گنو-لینوکس، آیا اصلا این سبک نظرسنجی اصلا درسته و میشه چنین برداشت‌هایی ازش کرد؟ البته این‌ها جواب بودند و نه سوال، و انتظار جواب ندارم ;)

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
« پاسخ #5 : 21 فروردین 1391، 09:35 ق‌ظ »
البته دلیل چندان درستی نیست. معمولا خانم‌ها در این‌جور نظرسنجی‌ها شرکت نمی‌کنن یا اصلا از ریشه خودشون رو مرد معرفی می کنن
چرا؟

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #6 : 21 فروردین 1391، 12:45 ب‌ظ »
به نظر من کلا تو جامعه ما درصد زنان متخصص نسبت به مردان خیلی کمتره - دانشمندان همینطور - متفکران بازم همچنین و ...
البته این مسله بیشتر جنبه اجتماعی داری تا فیزیولوژیکی و مردان هیچگونه برتری ذهنی نسبت به زنان ندارند
ولی کلا جامعه, زنان رو به سمتی دیگه کشیده و  برای اونها (البته قالب زنان) چیزهای دیگه ارزشه که اینجا جای عنوان کردنش نیست
و در کل کاربرای که به سمت گنو میرن دست کم یه خورده بیشتر از بقیه حالیشونه و بیشتر کنجکاون و شوربختانه در بین جامعه ما زنان از تخصص و کنجکاوی بسیار کمتری نسبت به مردان برخوردارن (البته این رو نسبت به دانشگاهی که بودم و فامیلهای خودم میگم و ممکنه در بعضی جاها صدق نکنه)
و همینطور که nixoeen اشاره کرد (و یا شاید برداشت من از گفته ایشان این هست) نسبت کاربران زن گنو نسبت به نسبت زنان در اوبونتو رابطه مستقیم داره و می شه گفته تقریبا یکی هستن یا نزدیک هم البته من فکر می کنم که اوبونتو به دلیل ظاهرش نسبت به دیگر توزیعهایی که از گنوم استفاده می کنن کاربر خانم بیشتری داره
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
« پاسخ #7 : 21 فروردین 1391، 12:56 ب‌ظ »
زنها بیشتر به دنبال زیبایی هستند و مردها بیشتر به دنبال کارایی.
اوبنتو حد اقل در نگاه اول ظاهرش بسیار کسل کننده است اما به مرور زمان در نظر جذاب می شه (برای من که اینطوری بوده) و خب البته اوبونتو که کاراییش از همه سیستم های دیگه (بر طبق آمار بعضی از سایتها و تجربه شخصی) بیشتره.
مثلا یارو وزیر *** اومده توی تلویزیون و داره عملکردشو در سالی که گذشت توضیح میده خانمی که بغل دستمه می گه چه قیافش زشته.  ](*,) :o
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....