سلام
خوب دوستان ما کلن چون توی این شهرومون همچین تکنولووژی رو ندیدیم ولی خوب چندتایی از دوستان همکاری میکنن و با اوبونتو آشناشون کردم
دوستان توی دانشگاه و خلاصه داریم کم کم جمع میشیم
اول قرار بود یه لاگ تشکیل بدیم برای شهر ولی چون تعداد کم بود و جای درست و حسابی هم برای جمع شدن نبود و این قبیل مشکلات و مهم ترینش نداشتن دانش زیاد بخصوص در مورد خودم این رو میگم فعلن معلق کردیم کار رو
تا اینکه یکم اینجا خوندم پست هارو واسم حالا این سوال پیش اومد که بیام و از شما دوستان که تجربه بیشتری هم دارید و خلاصه بیشتر از ما هم میدونین راهنمایی بگیرم
ما اگر بخوایم فقط یه لاگ تشکیل بدیم ته اینکه بخوایم بحث کنیم توی دوره همی ها و جلساتمون سر لینوکس و انواع توزیع ها باید باشه
ولی کلن چون بین دوستان علاقمند به این جور مسائل و آزادی و چیزای جدید هستش الآن میگم اگر آزادکار تشکیل بدیم چی بهتر نیست اصلا فرق این ها چیه ؟ درمورد همه چیز که به دنیای آزاد نرم افزار ها مربوط میشه بحث کنیم چطور ؟
نظرتون چیه پیشنهاد بدید که ما هم به سلامتی یه گروه داریم میشیم تعدادمون بیشتر هم میتونه بشه چون خیلی ها هستن که هنوز واقعا از حتی همین اوبونتو هم چیزی نمیدونن منم اصرار به گفتن و یه جورایی به زور که حتما باید اوبونتو کار کنید ندارم دوستان هم همینطور هستن چون خودمون هم از روی علاقه اومدیم سمتش
حالا یکم اطلاعات بیشتر در مورد تفاوت این انواع گروه ها میخوام بدونم
اگر لینک مثل
http://wiki.ubuntu-ir.org/Linux_User_Group_HOWTO دارید در مورد باقی نوع ها ممنون میشم معرفی کنید ولی در کل میخوام خودتون یه چند خطی در مورد این لاگ و آزادکار و اوپن سورس و نرم افزار آزاد و این مسائل جمع بندی کنید و یه مقایسه کنید
یه بحثی کنیم با هم تا ما هم راه درست رو انتخاب کنیم
منتظر نظرات و پیشنهاد های همگی هستم