انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا برای سایت امتیاز دهی بر اساس مثبت منفی گذاشته اید؟  (دفعات بازدید: 979 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
من نمی دونم هر کی از موضوعی خوشش نمیاد یا دوتا نقد می نویسیم شاکی میشن دست میزارن روی منفی ومنفی میدن.اگر اینجوری نه تو نظر سنجی شرکت مربوط به توزیعی شرکت می کنم نه دیگه تایپیک میزنم.چون اصل آزادی بیان رو زیر سوال می برن .دلیلی نداره وقتی در چارچوب مقررات .تایپیک زده میشه اینجوری با هاش برخورد بشه.

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 301
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد
با سلام دوست گرامی

این نوع امتیازدهی مورد انتقاد خیلی از دوستانه ولی جزئی از این انجمن هستش!!!  :o

البته بعضی از دوستان ملاک برتری رو امتیاز نمی‌ذارن، براشون مهم نیست و می‌گن :‌ حساس نشو ...  :D
بیایید از جریان انحرافی(اوپن سورس)فاصله بگیریم
فلسفه گنو یعنی آزادی دانش نرم‌افزار!
به دلیل مشغله‌های زیاد درسی و زندگی! فعلا تا 9 ماه آینده زیاد نمی‌تونم اینجا بیام، کاری داشتید ایمیل بزنید

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
نکته اینه که اصلا مهم‌نیست این امتیازا. این امتیازات بر اساس دموکراسیه که من و خیلی‌های دیگه تو این فروم اصلا قبولش نداریم. بعد این امتیازا هیچ امتیاز خاصی رو به شما اضافه یا سلب نمی‌کنن. صرفا جهت رضایت خاطر اون‌هایی که اگه نتونن با یه دکمه تشکر کنن، آف‌تاپیک می‌زنن برای این کار، گذاشته شده و ارزش دیگه‌ای نداره. من اگه فکر کنم این حرفی که می‌خوام بزنم صد تا امتیاز منفی هم بهم می‌ده، باز حرفم رو می‌زنم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ahmad511800

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 413
    • اخبار استخدامی
چرا دکمه تشکر نمی گذارید
Ewrek reşî le ser me da tê

Degurrmiji dewê merev bihar tê