انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب ۱۲.۰۴ از طریق سی دی در ترمینال  (دفعات بازدید: 2954 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین shahrooz68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
نصب ۱۲.۰۴ از طریق سی دی در ترمینال
« : 09 اردیبهشت 1391، 12:20 ب‌ظ »
سلام

من خیلی تازه‌کار هستم. لطفا راهنمایی کنید که:

آیا میشه ۱۲.۰۴ را از طریق سی دی ولی توی ترمینال نصب کرد؟ به طوری که برنامه نصاب گرافیکی اجرا نشه؟

دلیل این کار اینه که موقع نصب از طریق گرافیکی با ارور مواجه میشم. درست هنگامی که تمامی فرم‌های اطلاعات کاربری را تکمیل می‌کنم (یعنی هنگامی که نصاب شروع به نشان دادن تصاویر می‌کنه) ناگهان نصاب غیب میشه و بعد از چند ثانیه یک پیغام خطا ظاهر میشه که میگه: نصب با مشکل مواجه شد، هم‌اکنون دسکتاب زنده نمایش داده خواهد شد (همین!)

اصلا هم معلوم نمیکنه که مشکل چیه!

حالا من چیکار کنم؟ ۱۲.۰۴ می‌خوام!

یعنی مشکل سخت‌افزاریه؟ آخه من سیستمم قدیمیه (رم ۵۱۲ و گرافیک آنبورد) ولی تا الان ۱۱٫۱۰ استفاده می‌کردم!

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
پاسخ : نصب ۱۲.۰۴ از طریق سی دی در ترمینال
« پاسخ #1 : 09 اردیبهشت 1391، 05:12 ب‌ظ »
برای رم کمتر 512 اوبونتو 12.04 توصیه نمیشه.میتونید ال اوبونتو نصب کنید.

پیشنهاد من به شما اینه که :اگه رو سیستم تون 11.10 رو نصب دارین (اگه ندارین نصب کنین.)،از طریق اپدیت منجیر سیستم رو upgrade کنید.کونیکال سیستم شما رو از نظر سخت افزاری چک میکنه (حدود 150mb)، اگه مشکل سخت افزاری نداشته باشین اوبونتو به شما اجازه میده که فایل های اپگرید رو دانلود کنید.(این یعنی اینکه مشکل سخت افزاری ندارین.)

انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین shahrooz68

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 09 اردیبهشت 1391، 05:45 ب‌ظ »
من از طریق آپدیت منیجر اقدام به آپگرید کردم و تا دم دانلود هم رفتم هیچ مشکلی نداشت. (موقع آپگرید قطع کردم)

حالت زنده‌ی سی‌دی هم به راحتی (حتی بهتر از ۱۱٫۱۰) اجرا میشه و هیچ مشکلی نداره.

تقریبا مطمئن هستم که مشکل از نصاب گرافیکی هست. چون دقیقاْ همیشه در یک زمان ثابت اون پیغام خطای کذایی رو میده.

حالا فوقش نصب نمی‌کنم دیگه! چون دلم نمیاد ۸۰۰ مگ دوباره دانلود کنم!

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #3 : 09 اردیبهشت 1391، 05:46 ب‌ظ »
می تونی اوبونتو مینیمال رو نصب کنی حجمش فکر کنم کمتر از 40 مگابایته و رابط گرافیکی نداره
بعد به ترتیب هرچیزی رو که برای رسیدن به یک دسکتاپ گرافیکی لازم داری نصب کنی

ولی اگه رمت پایینه دور و ور kde و Gnome نرو
لوبونتو یا زوبونتو نصب کن
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 09 اردیبهشت 1391، 06:34 ب‌ظ »
می‌تونی به جای دیسک زنده از سی‌دی آلترناتیو اوبونتو استفاده کنی. بی این حال برای سیستمی با حافظه‌ی ۵۱۲ مگابایت استفاده از لوبونتو به جای اوبونتو توصیه می‌شه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
« پاسخ #5 : 09 اردیبهشت 1391، 08:51 ب‌ظ »
فایل ISO کامل دانلود شده؟ MD5 اون رو چک کردی؟ Xubuntu هم می‌تونه انتخاب خوبی برات باشه.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین shahrooz68

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 10 اردیبهشت 1391، 11:08 ق‌ظ »
فایل ISO کامل دانلود شده؟ MD5 اون رو چک کردی؟ Xubuntu هم می‌تونه انتخاب خوبی برات باشه.

یعنی از زوبونتو یا لوبونتو می‌تونم دقیقاً کارهایی که توی گنوم انجام میدم را انجام بدم؟ (منظورم از نظر اجرای برنامه‌های مختلف هست)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 10 اردیبهشت 1391، 11:42 ق‌ظ »

یعنی از زوبونتو یا لوبونتو می‌تونم دقیقاً کارهایی که توی گنوم انجام میدم را انجام بدم؟ (منظورم از نظر اجرای برنامه‌های مختلف هست)

Yeeeeeeeeeees

فقط ظاهر و برنامه های پیش فرض و سیستمیش فرق داره اونجا دیگه خبری از ناتیلوس و کامپیز و بریزرو و ... نیست هرچند زوبونتو تغریبا همون گنوم هستنش که سبکش کردن
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین shahrooz68

• Full Member
  • *
« پاسخ #8 : 10 اردیبهشت 1391، 08:24 ب‌ظ »
نقل‌قول
Yeeeeeeeeeees

فقط ظاهر و برنامه های پیش فرض و سیستمیش فرق داره اونجا دیگه خبری از ناتیلوس و کامپیز و بریزرو و ... نیست هرچند زوبونتو تغریبا همون گنوم هستنش که سبکش کردن

ای وای من، ای وای من، من زوبونتو هم دانلود کردم اما دقیقا همون مشکل رو داشت!!! خدایا!!!

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 10 اردیبهشت 1391، 11:28 ب‌ظ »
ای وای من، ای وای من، من زوبونتو هم دانلود کردم اما دقیقا همون مشکل رو داشت!!! خدایا!!!

پس مشکل از یه جای دیگس

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #10 : 11 اردیبهشت 1391، 12:27 ق‌ظ »
تست کن ببین با دبیان هم همین مشکل رو داری یا نه. شاید مشکل از نصاب یوبیکیوتی باشه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین shahrooz68

• Full Member
  • *
« پاسخ #11 : 11 اردیبهشت 1391، 12:52 ق‌ظ »
تست کن ببین با دبیان هم همین مشکل رو داری یا نه. شاید مشکل از نصاب یوبیکیوتی باشه

راستش الان دیگه حوصله‌ی نصب ندارم. اوبونتو ۱۱٫۱۰ نصب کردم و روی اون به پیشنهاد دوستان، xfce نصب کردم!!! فعلا راضیم! ۱۲٫۰۴ هم که شنیدم مشکل زیاد داره!!!!!!! من تقریبا مطمئن هستم که مشکل از نصاب هست. چون دقیقا یک شکل خطا میکنه.

انشاءالله که برطرف بشه.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #12 : 11 اردیبهشت 1391، 12:55 ق‌ظ »
۱۲٫۰۴ هم که شنیدم مشکل زیاد داره!!!!!!!

شاید داشتن باهات شوخی می‌کردن. واقعا معرکه‌است