انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: امنیت . ویروس علیه لینوکس  (دفعات بازدید: 5871 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین nekooee

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 67
پاسخ : امنیت . ویروس علیه لینوکس
« پاسخ #30 : 16 اردیبهشت 1391، 02:51 ق‌ظ »
صحبتتون بسیار منطقی و جالب بود. ممنون استفاده کردم :) اولین باریه میبینم یکی از مسئولین سایت اینقدر بی تعصب صحبت میکنه جای تشکر و تشویق داره.
درضمن یکی از دوستان که همیشه اصرار داره بدافزار هست نه ویروس باید بگم یکی ویروس میگیره میمیره. یکی از دیوار میفته میمیره. هر دوتاش مرگه خیلی دردش فرقی نداره. گول زدن کاربر برای اجرای تحت روت یک فایل هم خیلی راحت هست مهم اینه که آخرش تخریب میکنه. مگه نه تو ویندوز هم الآن خیلی از ویروسها برای اجرا باید دسترسی ادمین داشته باشند و ویندوز از کاربر می خواد که run as administrator بشه و کاربر هم با اعتماد میزنه بله! به همین راحتی چون نمیدونه چی رو داره اجرا میکنه

درضمن برای ویروس تعریف واحدی نداریم و تعاریف چندگانه هستند. این مطلب زیر ترجمه شده سایت ویکیپدیا انگلیسی هست:

همانطور که گفته شد واژه ی ویروس گاهی به جای همه ی انواع بدافزار به کار می رود، حتی آنهایی که قادر به تکثیر خود نیستند. بدافزار شامل کرم، اسب های تروجان، بیشتر روت کیت ها، جاسوس افزار، ادوارهای متقلب و نرم افزارهای ناخواسته و بدخواه دیگر می شود که ویروس هم بخشی از این گروه است.

پس طبق تعریف سایت ویکیپدیا ویروس خودش نوعی بدافزار هست ولی بد افزارها متفاوت هستند و همه ویروس نیستند. ترجمش کمی سخته. اگر خواستید بدید یک مترجم زبان قوی براتون ترجمه کنه متوجه میشید مطلبی من نوشتم ترجمه صحیح اون قسمت هست
« آخرین ویرایش: 16 اردیبهشت 1391، 03:00 ق‌ظ توسط nekooee »

آفلاین ابراهیم مشهدی تفرشی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 336
  • همیشه یک راه بهتر هست.
پاسخ : امنیت . ویروس علیه لینوکس
« پاسخ #31 : 16 اردیبهشت 1391، 10:03 ق‌ظ »
صحبتتون بسیار منطقی و جالب بود. ممنون استفاده کردم :) اولین باریه میبینم یکی از مسئولین سایت اینقدر بی تعصب صحبت میکنه جای تشکر و تشویق داره.
بله من هم با این دوستمون موافقم
من می خواستم خودم یه مطلب به همین مضمون بزنم
از همه دوستانی که در این بحث شرکت کردن خیلی ممنونم واقعا خیلی خیلی خوشحال شدم که بحثی رو شروع کردم که این همه اطلاعات مفید و بحث های جالب توش مطرح شد
در کل من که خیلی چیز ها یاد گرفتم و به نظر من حتی ارزشش رو داشت که به خاطر این بحث صدتا نمره منفی از دوستان بگیرم.
و این رو اضافه کنم این که ما بگیم فلان سیستم عامل امنه یا امن نیست اشتباه محضه چون صفت امنیت یه صفت نسبیه نه مطلق درست اینه که بگیم فلان سیستم عامل از سیستم عامل دیگه امنتره یا نا امنتره - امیدوارم که منظورم رو متوجه شده باشید -
بله درسته لینوکس از ویندوز امنتره و مطالبی زیادی در این باره یاد گرفتیم
ولی فرض کنید که
گسترش لینوکس به حدی برسه که نصف کامپیوتر های خانگی لینوکسی بشن
خوب واضحه که سیستمی که آلودگی نداره نیازی به نرم افزار ضد ویروس هم نداره
پس شرکت های تولید نرم افزار ضد ویروس باید از خیر نصف بازارشون بگذرن یعنی بدونن که اگر برای لینوکس نرم افزار ضد ویروس بسازن کسی نمی خره
یا اینکه یه کار دیگه ای بکنن ... که خودتون اگر یه خورده زرنگ باشید متوجه می شید
این خودش یکی از هزاران دلیله که توی ویندوز این همه ویروس و کرم جک و جونور هست.
ET