انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اوبونتو 6.10 مشکل پشت مشکل  (دفعات بازدید: 2622 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Arman_gh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 34
اوبونتو 6.10 مشکل پشت مشکل
« : 12 اسفند 1385، 06:46 ب‌ظ »
سلام دوستان از اوبونتو 5.10 با این توزیع بودم هیچکدام اینگونه نبود.
1-بالا آمدن سیستم با نمایش تصویر سیاه وسفید نماد اوبونتو
2-نصب نشدن نرم افزارهای مثل:Komodo-xampp-Activepython
3-پشتیبانی ضعیف از معماری 64 بیت(خیلی از برنامه های که در اوبونتو 6.06 برای 64 بیت بود برای نسخه 6.10 با توضیح اینکه "نرم افزار مربوطه برای معماری شما موجود نیست روبرو می شویم").
خوب حالا بعد از غرو و لند ;)دوست من می خوام Komodo را نصب کنم به من میگه که در فایل bashrc متغیر محیطی را به محل نصب python ارجاع بدم.
1.چرا این متغیر محیطی برداشته شده در این نسخه
2.من این کار را کردم ولی جواب نداد (هر چند که میگه به محلی ارجاع بده که Activepython یا Activeperl نصبه ولی خوب اینها هم نصب نمیشن که من بخوام متغیر مذکور را به آن ارجاع بدم)
3.سپاسگذارم از وقتی که می گذارید.
People should not be afraid of their government,Government should be afraid of their people
مردم نباید از دولت هایشان بترسند,این دولت ها هستند که باید از مردم شان بترسند.
پاره ای از گفتگوی میان V و Evey در فیلم V FOR VENDETA که در اصل گفته توماس جفرسون سومین ریس جمهور آمریکا است

آفلاین Arman_gh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 34
پاسخ به: اوبونتو 6.10 مشکل پشت مشکل
« پاسخ #1 : 15 اسفند 1385، 08:03 ب‌ظ »
کسی نیست جواب منو بده؟ :'(
People should not be afraid of their government,Government should be afraid of their people
مردم نباید از دولت هایشان بترسند,این دولت ها هستند که باید از مردم شان بترسند.
پاره ای از گفتگوی میان V و Evey در فیلم V FOR VENDETA که در اصل گفته توماس جفرسون سومین ریس جمهور آمریکا است

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #2 : 15 اسفند 1385، 11:06 ب‌ظ »
1-بالا آمدن سیستم با نمایش تصویر سیاه وسفید نماد اوبونتو
خوب اگر میخواهید محیط متنی رو به جای این usplash ببینید کافیه که تو فایل boot/grub/menu.lst/ از قسمت kernel عبارت quiet رو بردارید.

2-نصب نشدن نرم افزارهای مثل:Komodo-xampp-Activepython
برای نصب Komodo قبلش بسته‌های ia32-libs و ia32-libs-gtk رو نصب کنید. اگر مشکلتون حل نشد یه تاپیک جدا برای مشکلتون باز کنید.
در مورد xampp خوب من خودم ترجیح میدم که دستی بسته‌های LAMP رو نصب کنم! اگر این کار براتون سخته لطفا دقیق تر بگید چه ایرادی تو Ubuntu 6.10 دارید.

3-پشتیبانی ضعیف از معماری 64 بیت(خیلی از برنامه های که در اوبونتو 6.06 برای 64 بیت بود برای نسخه 6.10 با توضیح اینکه "نرم افزار مربوطه برای معماری شما موجود نیست روبرو می شویم").
پیشنهاد من اینه که از همون اوبونتوی ۳۲ بیتی استفاده کنید و خیال خودتون رو راحت کنید...

لطفا برای سوالاتتون عناوین جداگانه باز کنید و مشکلتون رو کامل شرح بدید. خیلی از کاربرا عناوین کلی رو نمیخونن  ;)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #3 : 19 اسفند 1385، 10:33 ب‌ظ »
سلام
ببخشید اینو می پرسم : شما با چه دلیلی می تونین ثابت کنین که از معماری 64 بیتی خوب پشتیبانی نمی کنه . لینوکس مثل ویندوز نیست . هنوز 64 بیتیش ایراد داره و نرم افزار هایی که با معماری 32 بیتی نوشته شدن رو خوب ساپورت نمی کنه . وای برعکس چیزی هستش که تو لینوکس می بینید