انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: لینوکس یا مک؟!  (دفعات بازدید: 42558 بار)

0 کاربر و 9 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
پاسخ : لینوکس یا مک؟!
« پاسخ #105 : 06 اردیبهشت 1391، 07:13 ب‌ظ »
گنو/لینوکس چون:

۱. مک آزاد نیست
نقل‌قول
ولی از هسته آزاد داروین استفاده میکنه
۲. مک رایگان نیست
نقل‌قول
فقط آپدیت های اساسی پولی هستند و خود مک ذاتا رایگانه
۳. مک قابل شخصی‌سازی نیست
نقل‌قول
پس Geek tool و Apple tweak و امکانات دیگه چی هستند؟
۴. ترمینال در مک خیلی ابتدایی‌تره
نقل‌قول
:-({|=
۵. پشتیبانی در مک خیلی ضعیف و ابتداییه. برای هر مشکلی باید به خود اپل مراجعه بشه
نقل‌قول
عوضش خیلی بهتر و خوش برخورد تر پاسخ میدن و تقریبا همه جای دنیا پشتیبان رسمی و غیررسمی دارن
۶. رابط کاربری در مک خیلی از یونیتی عقب‌تره
نقل‌قول
این دیگه از اون حرفا بود
۷. سازگاری مک با زبان فارسی خیلی پایینه و مثلا هنوز نرم‌افزاری که بشه باهاش متون فارسی رو بدون مشکل نوشت و ویرایش کرد وجود نداره
نقل‌قول
سخت در اشتباهید ؛ حداقل از قبل از اینکه خودتون فونت نصب کنید فونت هست و مجموعه اداری آی ورک فارسی رو ساپورت میکنه ؛ حداقل از لیبر آفیس بهتر!
۸. مک فقط روی سخت‌افزار خودش نصب می‌شه
نقل‌قول
این یعنی اقتدار
۹. بومی‌سازی در مک تعریف نشده و مثلا سیستم تقویم فارسی نداره
نقل‌قول
فایل های strings در مک توسط کاربر قابل دستکاری هستند و میتونید به هر زبانی که دلتون میخواد ترجمش کنید ، تقویم iCal رو با چند تا فایل ساده شمسی کنید و از امکانات فارسی بیشترین بهره رو ببرید

Ok؟
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #106 : 06 اردیبهشت 1391، 07:33 ب‌ظ »
۱. هسته‌ی آزاد به چه دردی می‌خوره وقتی حتا پوسته‌ی سیستم هم آزاد نیست؟
۲. پول مک روی دستگاه حساب می‌شه، برای همینه که زیاد جلب توجه نمی‌کنه. در ضمن اون آپدیت‌ها چرا پولی هستن؟
۳. شخصی‌سازی واقعی! مثلا پنل بالا رو برداری آیتم‌ها رو توی منوی کلیک راست بچینی، به‌جای بک‌گراوند هم عکس زنده‌ی خودت رو با وب‌کم ببینی
۵. الآن من مک بوکم خراب شه کجا باید ببرم تو ایران؟ میلیون‌ها پشتیبان رایگان و باسواد دارن تو گنو/لینوکس من رو راهنمایی می‌کنن
۶. رابط مک می‌تونی سه‌تا پنجره رو بدون دخالت ماوس توی یه صفحه با اندازه‌ی دلخواه کنار هم بچینه به صورتی که یکی از پنجره ها ۱۰۰٪×۲۰٪ و دو تای دیگه ۵۰٪×۸۰٪ صفحه رو بگیرن؟
۷. ببین من مک داشتم خودم. آی‌ورک فایل docx رو که اصلا باز نمی‌کرد هیچ، فایل doc رو هم به داغون‌ترین شکل ممکن نشون می‌داد
۸. این یعنی انحصار
۹. در خیلی از زمینه‌ها از جمله فرمت‌های محلی مشکلات گسترده‌ای داره
« آخرین ویرایش: 06 اردیبهشت 1391، 07:46 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #107 : 06 اردیبهشت 1391، 07:35 ب‌ظ »
۱. هسته‌ی رایگان به چه دردی می‌خوره وقتی حتا پوسته‌ی سیستم هم آزاد نیست؟
۲. پول مک روی دستگاه حساب می‌شه، برای همینه که زیاد جلب توجه نمی‌کنه. در ضمن اون آپدیت‌ها چرا پولی هستن؟
۳. شخصی‌سازی واقعی! مثلا پنل بالا رو برداری آیتم‌ها رو توی منوی کلیک راست بچینی، به‌جای بک‌گراوند هم عکس زنده‌ی خودت رو با وب‌کم ببینی
۵. الآن من مک بوکم خراب شه کجا باید ببرم تو ایران؟ میلیون‌ها پشتیبان رایگان و باسواد دارن تو گنو/لینوکس من رو راهنمایی می‌کنن
۶. رابط مک می‌تونی سه‌تا پنجره رو بدون دخالت ماوس توی یه صفحه با اندازه‌ی دلخواه کنار هم بچینه به صورتی که یکی از پنجره ها ۱۰۰٪×۲۰٪ و دو تای دیگه ۵۰٪×۸۰٪ صفحه رو بگیرن؟
۷. ببین من مک داشتم خودم. آی‌ورک فایل docx رو که اصلا باز نمی‌کرد هیچ، فایل doc رو هم به داغون‌ترین شکل ممکن نشون می‌داد
۸. این یعنی انحصار
۹. در خیلی از زمینه‌ها از جمله فرمت‌های محلی مشکلات گسترده‌ای داره

کم آوردم :D

آفلاین Saintman

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 49
  • A saint Man that like saint Linux
پاسخ : پاسخ به: لینوکس یا مک؟! مساله این است...
« پاسخ #108 : 22 امرداد 1391، 07:52 ب‌ظ »
نقل‌قول
کسی که میخواد سیستم جدید بخره 100 تومن یا 200 تومن بیشتر رو برای یه سیستم بهتر مطمئنا پرداخت میکنه. ( در صورتی که براش ثابت بشه مک بهتره )
نه دادشِ من. یه لپ تاپ که 4یا 5 سال کار راه بندازه الان 1.5 میلیون قیمتشه حدودا. اما اپل تازه از 2 میلیون شروع میشه که تازه 2 تومنیش از لپ تاب های 1.5 دل و سونی و ایسوس ضعیف تره. این تجربه ی شخصی من بود که مک خریدم و بعدا فهمیدم با همهون پول می تونستم چه کامپیوتر هیولایی بخرم.
اما اگر از حق نگذریم اگر از قضیه ی پول بگذریم قوی ترین کامپوتر های اپل از قوی ترین کامپیوتر های بقیه ی شرکت ها راحت چند پله بالا تره.
ایضاً امضا‌‌ء

آفلاین Big Achievement

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • ٍ Everything is gonna be alright with LINUX
« پاسخ #109 : 30 امرداد 1391، 10:21 ب‌ظ »
آخه یکی به من بگه بودجه ای که اپل داره بنده خدا نصفشم لینوکس داره بعد مثله اینکه بعضی ها یادشون رفته اپل با سامسونگ چی کار کرد لینوکس مردم دوسته لینوکس فقر فروش نیست
خاموش خاطران در ناز نعمتند ای روشنی عقل تو بر ما بلا شدی
سایت شخصی :
http://purplesrc.com/

:linux study
:FB

https://www.facebook.com/linuxstudy

:+google

https://plus.google.com/u/0/communities/107142073472124864081

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #110 : 30 امرداد 1391، 10:46 ب‌ظ »
مرگ یا زندگی !
انتخاب با خودتون!
لینوکس از لحاظ امنیت از مک خیلی سر تره
از لحاظ سرعت هم خیلی سر تره
ظاهر سلیقه ای هست ولی به نظر من خیلی زشته مک ویندوز خیلی خوشگل تره ! لینوکس میز کار های زیاد و متنوع داره خیلی هم خوشگل تره اغلب میز کار هاش به نظر من!
بابت کلاس گذاشتن هم بگم لینوکس کلاسشم بیشتره !
تازه فک نکن با خرید یه مک بوک میتونی پز بدی پشت سرت میگن فلان فلان شده دزد و عقده ای ... شنیدم که میگم :)
تنها برتری مک رو وجود اپ های بیشتر میشه دونست که اونم کم کم دیگه لینوکس همه جور چیز میز داره
پس تو انتخاب لینوکس شک نکن
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین DanialMohajerani

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
« پاسخ #111 : 31 امرداد 1391، 12:34 ق‌ظ »
البته به نظر من اگه برنامه نویس باشی بهترین انتخاب لینوکسه
این رو وقتی میفهمی که بین کاربرای مک و ویندوز باشی و اون  موقع اس که به خودت و انتخابت افتخار میکنی
سیستم عامل اپل حتی حق انتخاب سخت افزار دلخواهت رو ازت میگیره 
خود من وقتی از ویندوز و مشکلاتش خسته شدم تمام تلاش خودم رو کردم که به مک نزدیک بشم ولی محدودیت هاش آدم رو دیوونه میکرد اما وقتی با لینوکس آشنا شدم فهمیدم که انتخاب های بهتری نسبت به مک و ویندوز هم وجود داره و البته جامعه کاربری بهتری که آدم رو قدم به قدم راهنمایی میکنه و در ضمن توی لینوکس حتی اگه مبتدی باشی و مبتدی هم بمونی هیچوقت از انتخاب خسته نمیشی چون صد ها دیسترو مختلف برای سلیقه های مختلف وجود داره.
در کل به نظر من اگه معنای آزادی نرم افزاری رو درک کنید  تمام این بحث ها بی معنی میشه \\:D/

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #112 : 31 امرداد 1391، 09:24 ق‌ظ »
من قبل از اینکه مک بوک و اینها توی ایران اینقدر مد بشه مک داشتم (به باکلاسی و خفنی و خز بودن و اینها بر نمی گرده.. بحث اینه که من سن‌ام از شما بیشتره)... مکبوک برای ایران خوب نیست. اولا که از آفیس فارسی ساپورت نمی کنه، کیبوردش بده (کیفیت کیبورد خوبه ولی چینشش اش که مثلا هوم و اند و اینها رو درست نداره بده)، بر خلاف قدیم کیفیت سخت افزاری افسانه ای نداره (یکسری که فقط حرف بقیه رو تکرار می کنن هنوز فکر میکنن اپل در زمان پاور پی سی است) و چند تا دلیل دیگه. راستش رو بگم من با همه اینها کنار اومده بودم ولی ناتوانی در شخصی سازی بدترین چیزی بود که اذیتم می کرد. از ناتوانی در کنترل کامل پنجره ها (مثلا همین ترکیب های شخصی برای مثلا ترجمه که متن یک سوم چپ باشه، پنجره ترجمه نیمه بالایی قسمت باز و پنجره دیکشنری نیمه پایینی) تا یک شکل بودن همیشگی محیط و غیره.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #113 : 31 امرداد 1391، 09:52 ب‌ظ »
من قبل از اینکه مک بوک و اینها توی ایران اینقدر مد بشه مک داشتم (به باکلاسی و خفنی و خز بودن و اینها بر نمی گرده.. بحث اینه که من سن‌ام از شما بیشتره)... مکبوک برای ایران خوب نیست. اولا که از آفیس فارسی ساپورت نمی کنه، کیبوردش بده (کیفیت کیبورد خوبه ولی چینشش اش که مثلا هوم و اند و اینها رو درست نداره بده)، بر خلاف قدیم کیفیت سخت افزاری افسانه ای نداره (یکسری که فقط حرف بقیه رو تکرار می کنن هنوز فکر میکنن اپل در زمان پاور پی سی است) و چند تا دلیل دیگه. راستش رو بگم من با همه اینها کنار اومده بودم ولی ناتوانی در شخصی سازی بدترین چیزی بود که اذیتم می کرد. از ناتوانی در کنترل کامل پنجره ها (مثلا همین ترکیب های شخصی برای مثلا ترجمه که متن یک سوم چپ باشه، پنجره ترجمه نیمه بالایی قسمت باز و پنجره دیکشنری نیمه پایینی) تا یک شکل بودن همیشگی محیط و غیره.

در مورد شخصی سازی Geek Toolهست :)

آفلاین adel1368

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 387
« پاسخ #114 : 31 امرداد 1391، 11:36 ب‌ظ »
آقا من نصب عمر کامپیوتریمو صرف نصب سیستم عاملهای مخلتف کردم(مک،ویندوز،لینوکس)
اصلی ترین مشکلی که با ویندوز داشتم آپدیت آنتی ویروس بود که 40.000 هزار تومن بابت آنتی ویروس پول دادم آوردم حجم آپدیت آنتی ویروس بیشتر از سورسش بود.
مک :که اصلن من خوشم نیومد(به دلیل پیدا کردن نرم افزار با قیمت بالا)
لینوکس :راحت با دوام هر چی هم دلت بخواد رایگان در اختیارت میذاره بهتر از اینه که پول بدی بعد بسوزی
(((خالیق یازان خطی هش کیم پوزابیلمز)))