انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: از کار افتادن appearance  (دفعات بازدید: 2610 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mehrab

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 253
از کار افتادن appearance
« : 05 بهمن 1386، 11:47 ب‌ظ »
وقتی system>prefrences>appearance رو باز می‌کنم نمی‌تونم تو تب‌های مختلفش حرکت کنم. بقیه گزینه‌ها مثل install و غیره هم کار نمی‌کنه و در نتیجه نمی‌تونم تم جدیدی نصب کنم. مشکل از کجاست؟
ضمنا من همین تازگی‌ها kde رو هم در کنار gnome نصب کردم. نمی‌دونم به این ربطی داره یا نه.

آفلاین Spring Water

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
پاسخ به: از کار افتادن appearance
« پاسخ #1 : 06 بهمن 1386، 12:17 ق‌ظ »
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم....جالبه که منم همین چند روز پیش kde رو در کنار  gnome  نصب کردم....
چندتا مشکل دیگه هم تو این چند روز مواجه شدم(نمیدونم به نصب kde در کنار gnome مربوط میشه یا نه؟؟؟؟)....مهمترینش اینه که سیستمم بشدت کند شده و بعضی اوقات میره تو کما...حتی باز کردن فولدرها هم بشدت کند شده ....مشکل مهم دیگه ام هم  اینه که Amarok خوب کار نمیکنه ...منظورم اینه که آهنگ رو میخونه ولی هیچ کار دیگه ای نمیشه انجام داد و بعد از لحظاتی تیره رنگ میشه و حدود 20 دقیقه هم صبر کردم ولی درست نمیشه....وقتی که Amarok به این حالت میره دیگه نمیشه با کامپیوتر کاری انجام داد....

ممنون میشم اگه کمکم کنید....
ما زنده به آنیم که آرام نگیرم        موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین salamat

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
  • تخیل همه چیز است . (آلبرت اینشتن)
« پاسخ #2 : 06 بهمن 1386، 07:37 ق‌ظ »
حدود پنج ماه پیش بود که من هم روی لب تابم گنوم و kde رو در کنار هم نصب کردم  برای نشون دادن دو محیط در جلساتم ولی از کرده خود پشیمان شدم. به این دلیل که مخازن سیستم خیلی سنگین میشن و اشکالاتی برام پیش اومد که خیلی عجیب و جدید بودن.

به همین دلیل نصب دو محیط رو در کنار هم هیچ وقت پیشنهاد نمی کنم. و اگر نیاز به داشتن دو محیط دارید بهتره از راههای دیگه از جمله نصب دو سیستم عامل یکی با گنوم و دیگری با kde و یا از ماشین مجازی استفاده کنید.  ;)
« آخرین ویرایش: 06 بهمن 1386، 07:39 ق‌ظ توسط salamat »

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #3 : 06 بهمن 1386، 08:01 ق‌ظ »
اگه اینقدر اذیتتون میکنه میتونید همهٔ تنظیمات رو از دم ریست کنید، شاید درست شد. از اون کابر از محیط گرافیکی logout کنید بعد Alt+Ctrl+F1 بزنید و توی محیط تزمینال با همون کاربر لوگین کنید. بعد بنویسید:
mkdir ~/old_settings
mv ~/.* ~/old_settings
بعد Alt+Ctrl+F7 بزنید و به محیط گرافیکی لوگین کنید. بعدش اگه درست شده بود که هیچ. فقط همهٔ تنظیمات رو باید از اول انجام بدید. اما اگه درست نشده بود باید فکر دیگه‌ای کرد.(هر وقت خواستید میتونید تنظیمات قبلی رو از توی اون پوشه old_settings بازیابی‌ کنید.

آفلاین Mehrab

• Sr. Member
  • *
پاسخ به: پاسخ به: از کار افتادن appearance
« پاسخ #4 : 06 بهمن 1386، 03:27 ب‌ظ »
اگه اینقدر اذیتتون میکنه میتونید همهٔ تنظیمات رو از دم ریست کنید، شاید درست شد. از اون کابر از محیط گرافیکی logout کنید بعد Alt+Ctrl+F1 بزنید و توی محیط تزمینال با همون کاربر لوگین کنید. بعد بنویسید:
mkdir ~/old_settings
mv ~/.* ~/old_settings
بعد Alt+Ctrl+F7 بزنید و به محیط گرافیکی لوگین کنید. بعدش اگه درست شده بود که هیچ. فقط همهٔ تنظیمات رو باید از اول انجام بدید. اما اگه درست نشده بود باید فکر دیگه‌ای کرد.(هر وقت خواستید میتونید تنظیمات قبلی رو از توی اون پوشه old_settings بازیابی‌ کنید.

با این کار تنظیمات به حالت قبل از نصب kde برمی گرده؟ اصلا چطوری خود میز کار kde رو میشه حذف کرد؟

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
پاسخ به: پاسخ به: از کار افتادن appearance
« پاسخ #5 : 07 بهمن 1386، 11:31 ب‌ظ »
با این کار تنظیمات به حالت قبل از نصب kde برمی گرده؟ اصلا چطوری خود میز کار kde رو میشه حذف کرد؟
با این کار تنظیمات شخصی کلا ریست میشه انگار که تازه اوبونتو رو نصب کردید. البته قطعی نیست که مشکلتون برطرف بشه. چون ممکنه مشکل از جای دیگه‌ای باشه.
برای پاک کردن kde برید توی Synaptic و سرچ کنید kde و بسته‌هاش رو پاک کنید. ولی به نظر من لااقل کتابخونه‌هاش رو نگه دارید. برای پاک کردن فقط میزکار kde فکر می‌کنم باید بسته kde-session رو پاک کنید، اگه اشتباه نکرده باشم.

آفلاین Spring Water

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
« پاسخ #6 : 08 بهمن 1386، 12:55 ق‌ظ »
محراب جان ۱ سوال...
اگه یادت باشه منم مشکل تو رو دارشتم و دارم.... امروز داشتم فکر میکردم که شاید این مشکل بخاطر نصب Ubuntu tweak باشه....آخه من روی کامپیوتر خونه  Ubuntu tweak رو نصب کردم و این مشکل پیش اومد ولی روی کامپیوتر محل کارم نصب نکردم و این مشکل پیش نیومد.... ( البته روی هر دو کامپیوترم kde  رو بهمراه gnome نصب کردم) ... امروز Ubuntu tweak رو remove کردم ولی بازم مشکل حل نشد....خواستم بپرسم تو هم Ubuntu tweak رو نصب کردی یا نه ؟؟؟
ما زنده به آنیم که آرام نگیرم        موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین Mehrab

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 08 بهمن 1386، 02:27 ق‌ظ »
محراب جان ۱ سوال...
اگه یادت باشه منم مشکل تو رو دارشتم و دارم.... امروز داشتم فکر میکردم که شاید این مشکل بخاطر نصب Ubuntu tweak باشه....آخه من روی کامپیوتر خونه  Ubuntu tweak رو نصب کردم و این مشکل پیش اومد ولی روی کامپیوتر محل کارم نصب نکردم و این مشکل پیش نیومد.... ( البته روی هر دو کامپیوترم kde  رو بهمراه gnome نصب کردم) ... امروز Ubuntu tweak رو remove کردم ولی بازم مشکل حل نشد....خواستم بپرسم تو هم Ubuntu tweak رو نصب کردی یا نه ؟؟؟

نه، چنین بسته‌ای نصب نکردم. تو synaptic  دیدم.

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #8 : 10 بهمن 1386، 09:35 ب‌ظ »
من هم یکبار KDE رو به همراه Gnome نصب کردم که سیستم کن‌فیکون شد !! تمام این مصیبت هایی که می گین، سر من هم در اومد. هر کاری هم که کردم درست نشد. حال و حوصله ترمیم و وصله پینه کردن هم نداشتم، به کل بیخیال شدم و رفتم یه اوبونتوی خوشگل ناز مامانی تر تمیز نصب کردم  :D
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !