انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: حذف کامل یک دایرکتوری یا فایل از درایو ntfs  (دفعات بازدید: 2023 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین habiba

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
وقتی از یک درایو ntfs d یک دایرکتوری را حذف میکنم بلافاصله حذف میشود ولی توی سطل زباله نمیرود که کاملا آنرا بتوان حذف کرد ظاهرا به دایرکتوری Trash-me میرود و در ویندوز دیده میشود و حذف آن در ویندوز هم با اشکال روبرو است ](*,) چه راه حلی را ‍یشنهاد میکنید

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
اگه از توی Trash-me هم پاکش کنید چی؟  :)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Natilous

• Full Member
  • *
  • ارسال: 114
  • با لینوکس لذت واقعی داشتن کامپیوتر را احساس کنید
    • انجمن‌های استان خراسان شمالی
من همیشه در خط فرمان با استفاده از دستور rm فایل یا شاخه ‌ها رو پاک می‌کنم . با محیط گرافیکی تا حالا امتحان نکردم ...  ;)

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
این فولدر Trash که تو پارتیشن NTFS ساخته می شه و فایل های پاک شده بهش منتقل می شن، در اصل یک فولدر ساده و معمولی مثله بقیه فولدر ها هست با این تفاوت که hidden هست. برای پاک کردنش هم از 2 تا راه می تونید استفاده کنید:

1- در محیط گرافیکی (Nautilus) وقتی پنجره پارتیشن NTFS رو آوردید، دکمه Ctrl+H رو فشار بدین تا فایل ها و پنجره های مخفی هم نشون داده بشن. بعدش می تونید برید و پاکش کنید یا هر بلای دیگه که خواستید سر این فولدر بیارین!!  ;)

2- اگر هم در محیط دستوری استفاده می کنید، کافیه که از دستور زیر استفاده کنید(البته در اون آدرسی که این پارتیشن وجود داره باید این دستور رو اجرا کنید):
sudo rm -r Trash-me

مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !