انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل بعد از آپگرید به اوبونتو 12.04 (حل شد)  (دفعات بازدید: 932 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Aryan

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
سلام
من به تازگی از ورژن 11.10 به ورژن 12.04 اوبونتو رو ارتقا دادم(که ای کاش نمیدادم)از سیستم آپگرید استفاده کردم که وسط کار میحط گنوم رفت مجبور شدم بیام تو ریکاوری کنسول ادامه کار رو انجام بدم.بعد از نصب محیط گنوم به شدت ناپایدار بود و مثلا با باز کردن فایرفاکس حسابی کرش میکرد.هر 10 دقیقه یک بار هم وسط کار لاگ اوت میشد خودش.خلاصه مطلب هرکاری فکر کنید کردم.اول فایرفاکس رو پاک کردم.درایور کارت گرافیک رو براساس گزینه های پیشنهادی نصب کردم(از قبل نصب بود البته گفتم عوضش کنم شاید درست شد)کامیپز  رو پاک کردم با یونیتی ور رفتم گنوم رو پاک کردم دوباره نصب کردم اما نشد که نشد.الان هم که کلا صفحه لاگین نمیاد مجبورم دستی خودم سرویس گنوم رو استارت کنم تا لاگین بشه بازم ناپایداره و وسریع با باز کردن یه مرورگر جوری کرش میکنه که اصلا نمیتونم حتی برم به کنسول.من قبلا اصلا همچین مشکلی نداشتم خیلی تعجب کردم چرا با آپگرید اینجوری شده.مدل  لپ تاپم یه دل 1510 هست با کارت گرافیک جی فورس 8400.هر سه سیستم عامل لینوکس و ویندوز و مک نتاش به صورت بوت اولیه نصب کردم اینا رو گفتم شاید مشکل از این باشه البته بعید میدونم.ممنون میشم دوستان کمک کنند و منو از مهاجرت به یه توزیع دیگه نجات بدن
« آخرین ویرایش: 01 شهریور 1391، 02:10 ب‌ظ توسط Aryan »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : مشکل بعد از آپگرید به اوبونتو 12.04
« پاسخ #1 : 01 شهریور 1391، 12:04 ق‌ظ »
یه کاربر جدید بساز و ببین همین مشکلات رو اون جا هم داری؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Aryan

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 01 شهریور 1391، 09:46 ق‌ظ »
نشد فعلا مشکل اصلی من اینه که صفحه لاگین هم ندارم باید با ترمینال سرویس گنوم رو استارت کنم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 01 شهریور 1391، 12:30 ب‌ظ »
بسته‌ی lightdm رو پاک کن و بعد دوباره نصب و پیکربندی‌اش کن احتمالا این مورد درست شه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Aryan

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 01 شهریور 1391، 02:09 ب‌ظ »
درایور کارت گرافیک رو کلا حذف کردم فکر کنم با این کرنل سازگار نیست چون فایل نصب درایور Nvidia هم این کرنل رو نمیشناخت.اون بسته lightdm هم دوباره پیکربندی کردم این دفعه گذاشتم رو gdm فعلا که کار میکنه
ممنون