انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چه طوری می شه نرم افزار های با کد باز رو نصب کرد؟؟؟  (دفعات بازدید: 2357 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
سلام برای نصب deb مشکلی نیست آسونه ولی برای نرم افزار های کد باز  اصلا نمی دونم چیکار کنم البته یه سری دستور برای نصب دارم ولی نمی دونم چه طوری کامبایل کنم ؟ و اینکه آیا نرم افزاری هست که خودش اتوماتیک این سری از package ها رو compile کنه ؟

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
سلام
Ú©Ù…ÛŒ سخت ولی ممکن. با برنامه ای بنام Deb Creator یا برنامه های دیگری Ù…ÛŒ توانید به deb تبدیل کنید. بجز آن باید Read me داخل دایرکتوری رو بخونید ببینید Ú©Ù‡ در مورد نصب Ú†Ù‡ چیز هایی نوشته شده. ولی من تاکنون نتونستم از روی کد نصب کنم.  :P

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
یه نرم افزاری در این مورد معرفی شده قبلا:

http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=3436.0

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
اسم برنامه ای که معرفی شده بود kampile  ولی این برنامه به یه پیش نیاز به نام kdesu نیاز داره که اصلا پیداش نکردم   حتی خود  ubuntu.package  می نویسه که موجود نیست ؟؟؟ شما چه طوری نصش کردید ؟؟؟؟ 

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
با deb creator چه طوری می شه کار کرد ؟؟؟؟

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
اسم برنامه ای که معرفی شده بود kampile  ولی این برنامه به یه پیش نیاز به نام kdesu نیاز داره که اصلا پیداش نکردم   حتی خود  ubuntu.package  می نویسه که موجود نیست ؟؟؟ شما چه طوری نصش کردید ؟؟؟؟ 
برای نصب این برنامه کافیه که مخازنتون رو تکمیل کنید و دستور زیر رو وارد کنید. خودش همه dependency ها رو رعایت می کنه:
sudo apt-get install kompile در مورد deb creator هم باید بگم این برنامه ای هست که شما بهش لیست فایل های سورس رو می دین و هم چنین یک سری اطلاعات تکمیلی دیگه که مثلاً این برنامه نیازمند چه برنامه های دیگه ای هست، حجمش چقدره و .... و اون برنامه بر اساس این سورس براتون یک فایل deb می سازه. کار شاقی انجام نمی ده. شما می تونید از طریق دستور dpkg-deb هم چنین کاری بکنید ولی خب اون روش گرافیکی هست و این روش دستوری.

شما چه برنامه ای هست که می خواهید از روی سورس نصبش کنید ؟
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
یعنی چه طوری باید انجامش داد ؟ اگه من dependency ها رو نداشته باشم و فقط pack  نرم افزاری رو داشته باشم چه طوری می تونم نصبش کنم می شه بیشتر توضیح بدی من تو همین مورد خیلی مشکل دارم از اول می تونی بگی (در مورد  نصب kompile )

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
ببین طه جان، dependecy  های یک برنامه مثلاً برنامه‌ X یه سری برنامه‌هایی هستن که باید روی سیستم نصب باشن تا این برنامه X بتونه به درستی روی سیستم نصب بشه و کار کنه. اگر از روش دستوری یا که برنامه synaptic برای نصب یک برنامه اقدام کنید، اوبونتو به صورت اتوماتیک اون dependency ها رو دانلود می کنه و نصب می کنه تا اینکه برنامه مورد نظر ما بتونه درست کار کنه. ولی وقتی که می خواهید برنامه ای رو از روی سورس نصب کنید، دیگه وظیفه رعایت کردن depdendency به عهده خودتون هست. توی محتویات اون سورس یک سری فایل های توضیحی (متنی) وجود داره که در مورد dependency ها توضیح داده که مثلاً این سورس برای کار کردن نیاز به فلان بسته داره. اگر شما اون dependency ها رو روی سیستمتون نصب نداشته باشید ولی بخواهید که سورس رو نصب کنید، در طول پروسه نصب به اشکال (ارور) بر خواهد خورد.

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
آقا مهدي دستت درد نكنه توضيح دادي حالا مي توني يه كم ريزش كني من هميشه همين قسمت اشكال داشتم الان فرض كن من يه برنامه با پسوند deb گرفت واونو مي خوام نصب كنم الان با روشي كه گفتي از همن اول بايد كجا برم ؟؟؟

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
برای نصب یک بسته deb. کافیه که با ماوس روی اون دابل-کلیک کنید و از پنجره باز شده دکمه Install Package رو بزنید. یا که در محیط دستوری وارد مسیری بشید که اون فایل قرار داره و دستور زیر را وارد کنید (فرض کنید که اسم اون بسته ای که می خواهید نصب کنید، test.deb هست):

sudo dpkg -i test.deb
منظورتون همین بود ؟