انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سوال در مورد اختصاص دادن پسورد به guest season  (دفعات بازدید: 3087 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
با سلام.دوستان خوبم من هر چه قدر نت رو گشتم(سایت ها و فروم های انگلیسی زبان)نتونستم راه حلی برای مشکلم پیدا کنم.انجمن رو هم جستجو کردم جوابی پیدا نکردم.شاید برخی از دوستان مشکل من رو داشته باشتند ، که امیدوترم این کمکشون کنه.

سوال:چه طور می تونم برای guest season تو اوبونتو 12.04 پسورد بدم.؟(همون طور که میدونید تو اوبونتو guest season بدون پسورد هستش.)

برای غیر فعال کردن guest season را حل پیدا کردم.ولی نتونستم برای guest season پسورد بدم.

غیر فعال کردن guest season در اوبونتو:

1-ترمینال رو باز کنید و عبارت زیر رو تایپ کنید:
sudo gedit /etc/lightdm/lightdm.conf2-ازتون پسورد می خواد.بعدیه فایل متنی براتون باز میکنه که شما باید در خط اخر این عبارت رو تایپ کنید:
allow-guest=false3-سیستم رو ریستارت کنید.دیگه تو قسمت لاقین guest season زو نمیاره.

لطفا اگه کسی می تونه کمک کنه:سوال:چه طور می تونم برای guest season تو اوبونتو 12.04 پسورد بدم.؟(همون طور که میدونید تو اوبونتو guest season بدون پسورد هستش.)
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
پاسخ : سوال در مورد اختصاص دادن پسورد به guest season
« پاسخ #1 : 03 خرداد 1391، 02:00 ب‌ظ »
اگر guest account پسورد داشته باشه که دیگه guest account نیست.
وقتی که شما به عنوان کاربر مهمان وارد میشید اختیارات سطحی داریدو قادر به تغییر گسترده در سیستم نیستید.با این تفاسیر احتیاج به پسورد احساس نمیشه.
اما حالا اگه اصرار دارید یه روش پیدا کردم که احتمالا به دردتون بخوره.در اوبونتو دو نوع کاربر وجود داره ؛ Administrator و Standard .مطمئن نیستم اما به احتمال زیاد سطح اختیارات کاربر Standard  به اندازه ی همون guest باشه.در مطالب پایین می تونید نحوه ساخت کاربر Standard و تعیین پسورد برای اون رو یاد بگیرید:

اول از همه باید وارد کنترل پنل user accounts بشید و Unlock کنید.
بعد در پنل سمت چپ روی + کلیک کنید تا کاربر جدید به سیستم اضافه بشه:

در بخش تنظیمات مربوط به یوزر نیم account type به طور پیش فرض standard ئه پس بهش دست نمی زنیم و نام و نام کاربری رو انتخاب می کنیم:

حالا اکانت standard user ساخته شد.برای تعیین پسورد در قسمت login option  روی عبار password کلیک کنید :

بقیه کارا هم که مثل آب خوردنه

منبع : linuxbsdos.com

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 03 خرداد 1391، 02:45 ب‌ظ »
نه. کاربر استاندارد کاربره به هر حال و می‌ةونه یه سری تنظیمات و فایل‌ها برای خودش داشته باشه، اما نشست میهمان فقط تا وقتی که log out کنه وجود خارجی داره و بعد همه‌چیزش از بین می‌ره
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #3 : 03 خرداد 1391، 04:43 ب‌ظ »
نقل‌قول
نه. کاربر استاندارد کاربره به هر حال و می‌ةونه یه سری تنظیمات و فایل‌ها برای خودش داشته باشه، اما نشست میهمان فقط تا وقتی که log out کنه وجود خارجی داره و بعد همه‌چیزش از بین می‌ره

جناب بهزادی ،‌ آیا شما با پسورد گذاشتن برای guest account موافق هستید؟ وآیا اصلا میشه این کار و کرد؟
« آخرین ویرایش: 03 خرداد 1391، 04:53 ب‌ظ توسط mohsen-rashidi »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 04 خرداد 1391، 01:10 ق‌ظ »
من دلیلی برای این کار نمی بینم و به همین خاطر هم نشده برم دنبالش که ببینم آیا می‌شه یا نه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن