انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

با توجه به ارتباط اسلام و اوبونتو در ضمینه آزادی آیا مایل به وجود تایپک های مذهبی در انجمن هستید ؟

بله
12 (31.6%)
خیر
22 (57.9%)
برایم فرقی نمیکند
4 (10.5%)

مجموع آرای اعضا: 38

نویسنده موضوع: تایپک های مذهبی در انجمن اوبونتو  (دفعات بازدید: 1967 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
تایپک های مذهبی در انجمن اوبونتو
« : 05 خرداد 1391، 12:05 ق‌ظ »
این نظر سنجی در پی موضوع پیش آمده در http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,36647.0/topicseen.html ایجاد شده است
لطفا شرکت کنید (مهم شود لطفا)
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین Bersam

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • برسام
پاسخ : تایپک های مذهبی در انجمن اوبونتو
« پاسخ #1 : 05 خرداد 1391، 12:15 ق‌ظ »
بنده مایل نیستم، عمود هستم.

همه ی ما با هم برابریم ... لیکن برخی برابر ترند .

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #2 : 05 خرداد 1391، 12:46 ق‌ظ »
به نظر من ....................................................................
سانسورش کردم چون نمی‌خوام حرف مذهبی و یا سیاسی توی فاروم بزنم و منم مخالف هرگونه بحث مذهبی و یا سیاسی و بحث بی‌ ربط توی فاروم هستم
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین shahramlp

• Full Member
  • *
  • ارسال: 110
« پاسخ #3 : 05 خرداد 1391، 01:05 ق‌ظ »
بنده مایل نیستم، عمود هستم.
+1 :-)
« آخرین ویرایش: 05 خرداد 1391، 01:56 ق‌ظ توسط shahramlp »

آفلاین einstein

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 46
    • Repair Specialty Mobile
« پاسخ #4 : 05 خرداد 1391، 01:59 ق‌ظ »
مسایل متفرقه وبی ارتباط به لینوکس وبخصوص اوبونتو باعث پایین اومدن سطح علمی سایت میشه.
من نمیدونم هر از گاهی مسایل دینی یا مسایلی مثل خلیج فارس و غیره تو یکسری از سایتهای علمی عنوان میشه.اینم به این خاطر هست که عده ای که تعداد زیادی هستند سطح علمیشون پایینه همیشه دوست دارند مسایل حاشیه ای درست کنند و تو سایتها اسپم ایجاد کنند

آفلاین einstein

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 05 خرداد 1391، 03:10 ق‌ظ »
جدا ما ایرانیها چقدر بدبختیم نمونش خود من.موبایل اس ام اس(پیامک :P)میاد کلی خوشحال میشی میگی چه عجب یک پیامک اومد. نگاه میکنی فلان تبلیغ فلان شرکته.تلفن زنگ میخوره کلی خوشحال میشی میگی چه عجب تلفن زنگ خورد جواب میدی طرف کلاهبرداره(آقا شما برنده کارت اینترنت شدی آدرس بده بیارم.یا اینکه آقای فلانی که جالبه اسمتو میدونند ما از طرف فلان شرکت زنگ میزنیم آدرس بده بیاییم یک دستگاه ساختیم مصرف سوختتون رو میاره پایین).تو اینترنت میخواهی چیزی خرید کنی طرف سایت جعلی بانک رو ساخته برای اینکه شماره کارت و رمز دوم وغیره رو ازت کش بره.فروم های مورد علاقت رو سر میزنی طرف میاد میگه آی بشتابید خلیج فارس دارند ازمون میگیرن یا همین داستان جدید شاهین نجفی.فقط موندم چی بگم. ](*,)واقعا گناهمون چیه که گیر یک مشت... :-Xافتادیم؟!
« آخرین ویرایش: 05 خرداد 1391، 03:29 ق‌ظ توسط einstein »

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
« پاسخ #6 : 05 خرداد 1391، 12:05 ب‌ظ »
به نظر من در مواردی که به ساحت مقدس ائمه اطهار اهانت میشه باید اطلاع رسانی کرد و به شدت هم اون رو در هر جایی میخواد باشه پی گرفت تا جامعه جهانی بدونن چه مردم عامی و چه افراد متخصص نسبت به مقدسات دین حساس هستن. درسته اینجا یک فاروم تخصصیه اما خیلی از متخصصین و علاقمندان به فراگیری تخصص و دانش دیندار هستن و باید از حقوق اونها در رابطه با مقدساتشون دفاع کرد.
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین einstein

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 05 خرداد 1391، 12:45 ب‌ظ »
کاربران مذهبی بشتابید. یک فروم خوب براتون پیدا کردم! \\:D/
http://forum.arzeshiha.ir

آفلاین OMIDVAREJAVAN

• Full Member
  • *
  • ارسال: 221
  • تصویری از رباعیات خیام،نسخه ادوارد فیتزجرالد
« پاسخ #8 : 05 خرداد 1391، 02:06 ب‌ظ »
پاسخ به مطلبی که در جامعهی آزاد قفل شد:
سلام.جواب به مکتوبه ی شما:
نقل‌قول
خوب این موضوع برای شما مقدسه، ممکنه برای خیلی مقدس نباشه و اهمیتی هم براشون نداره مسلما! شما هم اجازه نداری که بگی چی براش مقدس باشه، همونطوری که کسی به شما نمی‌تونه بگه چی براتون مقدس باشه. حالا یکی به مقدسات شخصی یک عده اهانت کرد باید اون فرد رو بکشیم؟! اینجوری باشه که تا الان همه ما مرده بودیم! توی این کشور این همه مستقیم به شعور مردم توهین شده، اونجا چطور بیدار و در صحنه نبودید؟! مثال خیلی خیلی ساده اون اینه که شما توی کشوری هستید که میگن شما شعور استفاده از اینترنت پرسرعت رو ندارید و به عنوان یک شهروند عادی حق استفاده از اینترنت سریع‌تر از یک حدی رو، حتی اگر خیلی هم گرون باشه، ندارید! (۵۱۲ فکر کنم؟) این در حالی هستش که توی خیلی از کشورها اینترنتی با سرعت کمتر از ۴ یا ۶ مگابیت وجود نداره! یا اینکه حتی نمی‌دونید چه سایتی براتون خوبه و چه سایتی براتون بده، برای همین ما تصمیم می‌گیریم کدوم سایت‌ها رو بتونید ببینید. به نظر من اینها خیلی توهین بزرگتری هستش و توی زندگی روزمره شما هم تاثیر گذاره.

راه منطقی این قضیه در دنیای امروز کاملا واضحه. این رفتارها مال دوران سنگه! به مقدسات شما اهانت کرده؟ دیگه آهنگ‌های اون رو گوش ندید و نادیده بگیریدش و تحریمش کنید! از طرفی هم می‌تونید یک کمپین راه بندازید و بگید که از این حرکت خواننده خوشتون نیامده و احتمالا بعدش این خواننده میومد از کسانی که فکر می‌کرد به مقدساتشون اهانت شده عذرخواهی می‌کرد. ولی الان بازتابش توی دنیا چیه؟ ایرانیا یک ملت وحشی هستن که تا یک خواننده بر خلاف مقدساتشون یک چیزی خونده میخوان بگیرن بکشنش!

در کل هم فکر میکنم این موضوع اصلا به این انجمن مربوط نیست. این یک موضوع دینی هستش که حتی در مورد تمام مسلمون‌ها هم نیست و در مورد قشر شیعه هستش.

۱. اولا ما به کی گفتیم که چیزی باید برایش مقدس باشد؟اگر کسی اعتراض داشته باشد به توهین آیا معنیش میشه این؟

۲.سلمان رشتی با نوشتن آن کتاب توهین کرد آیا این روش درستی هست؟آیا نمیتوانست تحقیق کند یا انتقاد کند؟

شما اگر کسی به مادر دوست جونجونیتان بی احترامی کنند ناراحت نمیشوید حال اگر انتقاد کند چه؟

۳.چرا مسائل را با هم مخلوت میکنید و برای خود نتیجه گیری میکنید؟

۴.مقدسات را با سرعت اینترنت مقایسه میکنید!

۵. اگر کسی بیاید در خانه ی شما و مادرتان را کتک بزند و برود یک موقع ناراحت نشید چون باید آزاد بود.
شما شخصی مثل بحلول را میخواید که متوجهتان کند.

۶.اون موضوع در کافه بود شما توی کافه میرید مجازید فقت دربارهی قهوه و چای صحبت کنید؟

خدایی نکرده ناراحت نشیدا ولی باورکنید این معرفته؟
آزادمردی اینه؟

« آخرین ویرایش: 05 خرداد 1391، 02:33 ب‌ظ توسط S.A.M.E »
فیلیپ دوم مقدونی (پدر اسکندر مقدونی) :تفرقه بینداز و حکومت کن

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #9 : 05 خرداد 1391، 02:26 ب‌ظ »
پاسخ به مطلبی که در جامعهی آزاد قفل شد:
سلام.جواب به مکتوبه ی شما:
۱. اولا ما به کی گفتیم که چیزی باید برایش مقدس باشد؟اگر کسی اعتراض داشته باشد به توهین آیا معنیش میشه این؟
۲.دربارهی ارتداد  کی  کیرو مرتد کرده ؟ فعلا من میدونم که آقای آیت اللّه مکارم شیرازی این کار را محکوم کرده.
سلمان رشتی با نوشتن آن کتاب توهین کرد آیا این روش درستی هست؟آیا نمیتوانست تحقیق کند یا انتقاد کند؟
شما اگر کسی به مادر دوست جونجونیتان بی احترامی کنند ناراحت نمیشوید حال اگر انتقاد کند چه؟
۳.چرا مساعل را با هم مخلوت میکنید و برای خود نتیجه گیری میکنید؟
مردم در صحنه بودن شما اون روز احتمالا نبودید.
۵. اگر کسی بیاید در خانه ی شما و مادرتان را کتک بزند و برود یک موقع ناراحت نشید چون باید آزاد بود.
۶.اون موضوع در کافه بود شما توی کافه میرید مجازید فقت دربارهی قهوه و چای صحبت کنید؟
آزادمردی اینه؟

دوست عزیز مشکل کسایی مثل من و خیلی از دیگر کاربران با اون تاپیک, غیر مرتبط بودن اون بود نه مذهبی بودن هر مبحثی که با هدف و قوانین و موضع فاروم یکی نباشه باید حذف و یا قفل بشه و فکر می‌کنم که همه پرسی که انجام شد یکبار برای همیشه این رو مشخص کرد که این فاروم جای بحث مذهبی و سیاسی و غیره نیست
و خواهش می‌کنم که دوستان بیشتر رعایت کنن و مدیران فاروم هم سریعتر اقدام کنن
شما GPL3 رو هم بخونی کلی محدودیت داره البته برای کسایی که می‌خوان از اون به اون شکلی که نباید باشه استفاده کنن این انجمن هم اینچنینه
einstein فارومی که معرفی کردن برای بحث شما بسیار مناسبه

با این جوابیه که شما نوشتید این تاپیک هم به موضوع تاپیک پیشین برگشته و فکر می‌کنم اگه ادامه پیدا کنه بهترین کار همون قفل کردن باشه
بهتره به مشترکاتمون بپردازیم که همون اوبونتو و جامعه آزاده و هدف اصلی انجمن نیز هست
« آخرین ویرایش: 05 خرداد 1391، 02:29 ب‌ظ توسط MustafaJF »
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین einstein

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 05 خرداد 1391، 02:49 ب‌ظ »

۲.سلمان رشتی با نوشتن آن کتاب توهین کرد آیا این روش درستی هست؟آیا نمیتوانست تحقیق کند یا انتقاد کند؟

۳.چرا مسائل را با هم مخلوت میکنید و برای خود نتیجه گیری میکنید؟

آزادمردی اینه؟
یک نکته مهم رو به شما وامثال شما بگم.
یک مثال:اگه جنابعالی به من وخانواده من (مادروغیره)توهین کنی.شاید من ناراحت بشم اما دلیل بر این نمیشه که بیام شمارو کتک بزنم.من شخصیت وشعورم بالاتر از این حرفها هست. و شما که توهین میکنی شعور و شخصیتت رو میاری پایین.این یک مثال بود. حال توهین شاهین نجفی شخصیت وشعور خودش رو میاره پایین وچیزی از شخصیت امام کم نمیشه.حال شما با این بحث نامربوط به این انجمن باعث پایین اومدن ارزش این سایت میشی

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19717
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #11 : 05 خرداد 1391، 02:54 ب‌ظ »
فکر می‌کنم قفل شدن یه تاپیک معنای مشخصی داشته باشه. یعنی این بحث رو ادامه ندید، نه این که در جای دیگه دنبال کنید.
متأسفانه خیلی‌ها جنبه‌ی داشتن آزادی رو ندارن و یه عده فکر می‌کنن آزادی یعنی هرکاری دلشون خواست بکنن و اگه جلوشون گرفته شد آزادی از بین رفته و دسته‌ی دیگه هم از ازادی این برداشت رو دارن که همه باید آزاد باشن مثل اون‌ها فکر کنن و اگه جور دیگه‌ای فکر کردن به ازادی اون‌ها تجاوز شده.
با کمال تأسف مجبورم این تاپیک رو هم قفل کنم و فکر می‌کنم نتیجه‌ی نظرسنجی هم گویا باشه. از کاربران محترم هم خواهش می‌کنم خودشون یه سری مسائل رو رعایت کنن که ما مجبور به انجام این کار نشیم. ما دوست داریم همه بتونن آزادنه نظراتشون رو بیان کنن، ولی یه سری چیزها جاش این‌جا نیست. خودتون هم یه مقدار احساسات رو کنار بذارین و منطقی فکر کنین متوجه این قضیه می‌شین
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن