پاسخ به مطلبی که در جامعهی آزاد قفل شد:
سلام.جواب به مکتوبه ی شما:
خوب این موضوع برای شما مقدسه، ممکنه برای خیلی مقدس نباشه و اهمیتی هم براشون نداره مسلما! شما هم اجازه نداری که بگی چی براش مقدس باشه، همونطوری که کسی به شما نمیتونه بگه چی براتون مقدس باشه. حالا یکی به مقدسات شخصی یک عده اهانت کرد باید اون فرد رو بکشیم؟! اینجوری باشه که تا الان همه ما مرده بودیم! توی این کشور این همه مستقیم به شعور مردم توهین شده، اونجا چطور بیدار و در صحنه نبودید؟! مثال خیلی خیلی ساده اون اینه که شما توی کشوری هستید که میگن شما شعور استفاده از اینترنت پرسرعت رو ندارید و به عنوان یک شهروند عادی حق استفاده از اینترنت سریعتر از یک حدی رو، حتی اگر خیلی هم گرون باشه، ندارید! (۵۱۲ فکر کنم؟) این در حالی هستش که توی خیلی از کشورها اینترنتی با سرعت کمتر از ۴ یا ۶ مگابیت وجود نداره! یا اینکه حتی نمیدونید چه سایتی براتون خوبه و چه سایتی براتون بده، برای همین ما تصمیم میگیریم کدوم سایتها رو بتونید ببینید. به نظر من اینها خیلی توهین بزرگتری هستش و توی زندگی روزمره شما هم تاثیر گذاره.
راه منطقی این قضیه در دنیای امروز کاملا واضحه. این رفتارها مال دوران سنگه! به مقدسات شما اهانت کرده؟ دیگه آهنگهای اون رو گوش ندید و نادیده بگیریدش و تحریمش کنید! از طرفی هم میتونید یک کمپین راه بندازید و بگید که از این حرکت خواننده خوشتون نیامده و احتمالا بعدش این خواننده میومد از کسانی که فکر میکرد به مقدساتشون اهانت شده عذرخواهی میکرد. ولی الان بازتابش توی دنیا چیه؟ ایرانیا یک ملت وحشی هستن که تا یک خواننده بر خلاف مقدساتشون یک چیزی خونده میخوان بگیرن بکشنش!
در کل هم فکر میکنم این موضوع اصلا به این انجمن مربوط نیست. این یک موضوع دینی هستش که حتی در مورد تمام مسلمونها هم نیست و در مورد قشر شیعه هستش.
۱. اولا ما به کی گفتیم که چیزی باید برایش مقدس باشد؟اگر کسی اعتراض داشته باشد به توهین آیا معنیش میشه این؟
۲.سلمان رشتی با نوشتن آن کتاب توهین کرد آیا این روش درستی هست؟آیا نمیتوانست تحقیق کند یا انتقاد کند؟
شما اگر کسی به مادر دوست جونجونیتان بی احترامی کنند ناراحت نمیشوید حال اگر انتقاد کند چه؟
۳.چرا مسائل را با هم مخلوت میکنید و برای خود نتیجه گیری میکنید؟
۴.مقدسات را با سرعت اینترنت مقایسه میکنید!
۵. اگر کسی بیاید در خانه ی شما و مادرتان را کتک بزند و برود یک موقع ناراحت نشید چون باید آزاد بود.
شما شخصی مثل بحلول را میخواید که متوجهتان کند.
۶.اون موضوع در کافه بود شما توی کافه میرید مجازید فقت دربارهی قهوه و چای صحبت کنید؟
خدایی نکرده ناراحت نشیدا ولی باورکنید این معرفته؟
آزادمردی اینه؟