انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: Install Help  (دفعات بازدید: 3574 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ch3t3r

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 36
Install Help
« : 02 بهمن 1386، 12:13 ق‌ظ »
سلام
میدونم سوالم تکراری هست هزاربار هم مقاله های توی سایتو خوندم ولی تو مخم نمیره چی کار کنم ؟!؟!
چند تا سوال داشتم .
1 - دستوراتی که در  Ubuntu به کار میره در RedHat یا Slackware هم میشه استفاده کرد یا نه ؟
2 - برای ست کردن  Ip Adress,Subnet Mask , Prefrred & Alternate DNS server کجا باید برم ؟
3 - سوال اخر و مهمترین سوال .
من یه درایو دارم به حجم 40 گیگ میخوام بدم به لینوکس که فرمتش NTFS هست برای نصب لینوکس کنار ویندوز چه کنم ( باور کنید همه ی مقاله ها رو خوندم ولی متوجه نشدم ) دوستان فقط اگه توضیح میدید آهسته و ساده و مبتدی باشه ...
ممنون

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
پاسخ به: Install Help
« پاسخ #1 : 02 بهمن 1386، 07:13 ق‌ظ »
کاش هر سوال رو تو یه بخش قرار میدادید .
1- تمامی دستورات لینوکس برای تمامی توزیعات اون تا حدود بسیار زیادی یکسان هستش حتی میشه گفت 99٪ اون یک درد هم مربوط به دستورات مدیریتی سیستم میشن.
2-تو انجمن جستجو کنید
3-بارها رو بارها و هزاران هزار بار با مقاله های بسیار بسیار ساده و در تمامی سایتهای لینوکسی توضیح داده شده

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #2 : 10 بهمن 1386، 03:45 ق‌ظ »
سلام
میدونم سوالم تکراری هست هزاربار هم مقاله های توی سایتو خوندم ولی تو مخم نمیره چی کار کنم ؟!؟!
چند تا سوال داشتم .
1 - دستوراتی که در  Ubuntu به کار میره در RedHat یا Slackware هم میشه استفاده کرد یا نه ؟
2 - برای ست کردن  Ip Adress,Subnet Mask , Prefrred & Alternate DNS server کجا باید برم ؟
3 - سوال اخر و مهمترین سوال .
من یه درایو دارم به حجم 40 گیگ میخوام بدم به لینوکس که فرمتش NTFS هست برای نصب لینوکس کنار ویندوز چه کنم ( باور کنید همه ی مقاله ها رو خوندم ولی متوجه نشدم ) دوستان فقط اگه توضیح میدید آهسته و ساده و مبتدی باشه ...
ممنون

۱- اکثر دستورات رو میشه گفت یکسان هستن به جز موارد معدود.

۲- اگر از محیط گرافیکی می خواهین این کار رو بکنید، دستور زیر رو وارد کنید:
sudo network-admin و اگر هم تمایل دارین از محیط دستوری این کار رو بکنید، برای تنظیم IP و Subnet Mask و gateway فایل زیر رو ویرایش کنید:
/etc/network/interfacesو برای DNS Server هم فایل زیر رو:
/etc/resolv.conf
۳- اگر می خواهید که تمام این فضا رو به لینوکس اختصاص بدین که خب کارتون کمتر و راحت تر هست ولی اگه درصدی از این فضا رو می خواهید به لینوکس اختصاص بدین لازم هست که اول با برنامه ای مثل Partition Magic برید و اون پارتیشن 40GB رو تغییر سایز بدین (resize) و بعد سیستم رو ری استارت کنید و با Live CD اوبونتو سیستم رو بوت کنید و بزنید که Install بشه. در چهارمین مرحله از مراحل نصب (مجموع ۷ مرحله هست) شما باید پارتیشن مورد نظرتون رو انتخاب کنید. از داخل اون پنجره گزینه سوم رو انتخاب کنید (custom) و بعد از داخل پنجره جدید باز شده، روی پارتیشن مورد نظرتون دابل-کلیک کنید و آدرس محل mount اون رو به / تغییر بدین و OK کنید و بعد جای تیک رو که جلو پارتیشن هست رو تیک دار کنید تا اون پارتیشن رو فرمت کنه که بعدش روش اوبونتو رو نصب کنه تا ادامه مراحل نصب تا نصب کامل انجام بشه. به همین سادگی !  ;)

مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین ch3t3r

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 21 بهمن 1386، 04:52 ب‌ظ »
ممنون
بله میخوام کل 40 گیگ رو بدم به ابونتو .
فقط 1 سوال اینجوری که شما گفتی نصب اوبونتو مثل آب خوردن هست . ولی من 1 سوال دیگه باسم پیش اومده و زیاد راجعش اطلاعات ندارم . پارتیشن root , home , ... این رو چجوری باید ساخت ؟

آفلاین salamat

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
  • تخیل همه چیز است . (آلبرت اینشتن)
« پاسخ #4 : 21 بهمن 1386، 06:09 ب‌ظ »

نقل‌قول
بله میخوام کل 40 گیگ رو بدم به ابونتو .

فکر می کنم اگه مرحله چهارم رو forward کنی اوبونتو خودش برات پارتیشن بندی میکنه و مشکلی نخواهی داشت. البته به این نکته اشاره کنم که فقط همون هارد
 ۴۰ گیگابایتیت به کامپیوترت متصل باشه.  ;)

نقل‌قول
پارتیشن root , home , ... این رو چجوری باید ساخت ؟

برای ساخت پارتیشن home به صورت جدا یا پارتیشن های دیگه باید مرحله چهارم (step 4) رو یعنی مرحله prepare disk space به صورت Manual انتخاب کرده و در
مرحله بعد mount point پارتیشن ها رو تغییر بدی و root یا چیزهای دیگه بزاری. البته اگر فقط یک پارتیشن root ( / ) بسازی تمامی فایلها داخل اون پارتیشن قرار
می گیرند و نیازی به ساخت پارتیشن دیگه ای نخواهد بود.   ;)

آفلاین ch3t3r

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 22 بهمن 1386، 12:11 ق‌ظ »
دوستان ببخشید من سوالمو انقدر با قاطعیت میپرسم .
پس من اگه تمام مراحل نصب رو دنبال کنم و در قسمت انتخاب پارتیشن درایو انتخاب کنم و در قسمت mount یه / بزنم حله دیگه میره باسه نصب ؟
حالا اگه home باسه چه فرقی میکنه ؟
ممنون

آفلاین salamat

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
  • تخیل همه چیز است . (آلبرت اینشتن)
« پاسخ #6 : 22 بهمن 1386، 12:24 ق‌ظ »
نقل‌قول
پس من اگه تمام مراحل نصب رو دنبال کنم و در قسمت انتخاب پارتیشن درایو انتخاب کنم و در قسمت mount یه / بزنم حله دیگه میره باسه نصب ؟

بله . در این حالت مشکلی نداری البته بهتره بازدن تیک فرمت پارتیشن / رو فرمت هم بکنی.

دلیل داشتن home در یک پارتیشن جداگانه این است که اگر شما سیستم عامل را عوض کنید و home خود را که در پارتیشن جدا ساخته اید فرمت و پاک نکنید و در

نصب جدید آن پارتیشن را به عنوان home معرفی کنید دیگر نیاز به خیلی از تنظیمات ندارد. زیرا در لینوکس تمامی تنظیمات یک user در home همان user بوده و شما نیاز

به تنظیمات مجدد آن ندارید تنظیماتی از قبیل گنوم یا kde - ناتالیوس - فایرفاکس - اپلت ها - پنل ها - فونت ها - تم - میزکار سه بعدی و.... .

این روش نصب یک روش حرفه بوده که در سیستم عامل های دیگر مشابه ندارد و با این کار می توانید از تنظیمات سیستم عامل قبلی استفاده کنید.  ;)
« آخرین ویرایش: 22 بهمن 1386، 12:26 ق‌ظ توسط salamat »

آفلاین ch3t3r

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 22 بهمن 1386، 03:16 ب‌ظ »
فقط 2 سوال دیگه که بریم باسه نصب !!
1 :
میشه یه توضیحی برای پارتیشن swap and home بدید من رمم 1 گیگ هست .
فقطز من الان در حال حاضر ویندوز XP دارم بعد از نصب اوبونتو به منوی بوت لطمه که نمیخوره آیا باید دستور خاصی رو اجرا کنم ؟
2 :
تو محیط ویندوز برای برنامه نویسی به زبان C++ , Java به ترتیب از Micro$oft Visual Studio و NetBean استفاده میکردم تو محیط اوبونتو از چه محیطی میشه استفاده کرد ؟ اگه من الان یه برنامه برای اوبونتو بنویسم تو محیط Fedora هم قابل اجرا هست ؟ این IDE به صورت پیش فرض نصب هست یا باید نصبش کنم ؟
ممنون
« آخرین ویرایش: 22 بهمن 1386، 03:34 ب‌ظ توسط ch3t3r »

lomion

• مهمان
« پاسخ #8 : 22 بهمن 1386، 04:17 ب‌ظ »
من جواب سوال دوم ر

آفلاین ch3t3r

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 22 بهمن 1386، 07:58 ب‌ظ »
دوست عزیز من الان میخوام اوبونتو رو نصب کنم یه درایو 40 تایی اختصاص دادم به لینوکس و روی این سیستمم که میخوام روش اوبونتو نصب کنم 1 گیگ رم هست حالا اگه میشه طریقه ساختن پارتیشن home و swap رو بگید که چقدر لازمه . همین :D
و میخواستم بدونم این مخازن از کجا باید گرفت ؟ این IDE هایی که شما معرفی کردید مثل Visual Studio هست ؟ یعنی میشهدکمه تکست باکس و ... رو فرم گزاشت ؟
ممنون

آفلاین ch3t3r

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 23 بهمن 1386، 02:55 ب‌ظ »
سلام
دوستان من اوبونتو رو الان نصب کردم اون درایو 40 تایی رو دادم به اوبونتو و یه / زدوم که نصب کنه هیچ پارتیشن دیگه نساختم !!!!! الان احساس میکنم سرعت کامپیوتر کمه فکر کنم به swap نیاز باشه چجوری دوباره ubuntu رو نصب کنم و هم پارتیشن swap بسازم هم home میشه یه راهنمایی کامل بکنید ؟
در ضمن این پارتیشن home اگه یه توزیع دیگه ی لینوکس روش ریخته بشه بازم پاک نمیشه ؟
و 2 سوال دیگه !!!!!!!! چه قدز سوال میپرسی !!!!!!!
1 : این PPPOE رابط گرافیکی نداره من خودمو کشتم نتونستم وصل شم !!!!!
2 : این Music Player ما هیچ آهنگی رو پپخش نمیکنه چه کنیم ؟

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #11 : 23 بهمن 1386، 08:47 ب‌ظ »
سلام عزیزم،
۱) فکر کنم pppoeconf چیزی هست که می‌خواید
۲) مطمئن شید که صداش بسته نیست (بالا راست صفحه باید یک شمایل بلندگو باشه که برای همین کار هست)ّ
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
« پاسخ #12 : 23 بهمن 1386، 09:53 ب‌ظ »
سلام
دوستان من اوبونتو رو الان نصب کردم اون درایو 40 تایی رو دادم به اوبونتو و یه / زدوم که نصب کنه هیچ پارتیشن دیگه نساختم !!!!! الان احساس میکنم سرعت کامپیوتر کمه فکر کنم به swap نیاز باشه چجوری دوباره ubuntu رو نصب کنم و هم پارتیشن swap بسازم هم home میشه یه راهنمایی کامل بکنید ؟
وقتی با دیسک زنده میاین بالا gparted رو اجرا کنین و به کمک ابزار گرافیکی اون این فضا رو دسته بندی کنین راهنماهای زیادی توی اینترنت میتونین در مورد نحوه‌ی پارتیشن بندی با gparted پیدا کنین
swap رو حداکثر ۱گیگ بذارین و برای / هم فک میکنم ۱۰ گیگ کافی باشه

اما میتونین این کار رو بدون نصب مجدد هم انجام بدین ولی کمی دردسر کوچیک و با مزه هم داره!
در ضمن این پارتیشن home اگه یه توزیع دیگه ی لینوکس روش ریخته بشه بازم پاک نمیشه ؟
یعنی چی؟ مظورتون اینه که یک توزیع دیگه از این home استفاده مشترک بکنه؟ نه مشکلی پیش نمیاد مگر اینکه موقع نصب بگین اینو format بکنه
Humanity to others...

آفلاین ch3t3r

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 23 بهمن 1386، 11:17 ب‌ظ »
ممنون  :P
فقط اخرین سوال !
پارتیشن swap باید چند برابر رم باشه ( حداکثر و حداقل ) این پارتیشن کار اصلیش چی هست ؟ و کجا باید ساخته بشه ؟! اول ، آخر Primary
و به نظر شما ext 3 بهتره باسه نصب یا ext2 ؟
و الان من فرمت پارتیشنم ext2 هست بخوام بعدا مثلا Suse or debian رو نصب کنم این درایو رو شناسایی میکنه ؟
یه سوال دیگه هم همین الام پیش اومد!!!!!!!!!!!!!!!
این RedHat چراتو فروشگاه linuxshop نیست ؟
یه دنیا ممنون

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
« پاسخ #14 : 23 بهمن 1386، 11:32 ب‌ظ »
۱. دو برابر ram اما چون حافظه رمتون به اندازه کافی هست همون ۱ گیگ کافیه. به عنوان حافظه مجازی استفاده میشه و برنامه‌هایی که اجراشده اما فعلا کاری بهش نیست رو سیستم اونجا نیگر میداره و همینطور برای hibernate و suspend به کار میاد
۲. یک هارد بیشتر از ۳تا primary نمیتونه داشته باشه و اصلا هم نیازی نیست این swap و home اینطوری باشن جفتشونو logical بذارین ولی / رو ثوابه اگه  primary باشه .
فک میکنم ترتیبشو اینجوری بذارین بهتره: swapو home بصورت extended اول اون ۴۰ گیگ بعدشم / بصورت primary
۳. نوع سیستم فایل swap که اصلا swap هست باقی رو ext3 بذارین
۴. اگه از نسخه‌های جدید هر توزیعی استفاده کنین این سیستم فایلها رو میشناسه
۵. از خود linuxshop بپرسین. اما redhat به چه دردتون میخوره؟ اگه نخواین پشتیبانی اونو بخرین که میشه همون fedora
Humanity to others...