انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ویزای ایرانی برای اوبونتو: موانع اصلی همگانی شدن اوبونتو در ایران  (دفعات بازدید: 9176 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mar11

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
اگر اینطور بشه منم بدم نمیاد خیلی بیشتر از اونی که تو حال میکنی با بازی هاشون من حال میکنم فقط اگر این پابلیش های گنو/لینوکس به انجین های مختلف اضافه بشه
موفق باشید /./.
من هم فکر می کنم که بازی کردن چیز بدی نیست که هیچ من خودم خیلی لغت های اینگیلیسی رو توی همین بازی ها یاد گرفتم یعنی علاوه بر اینکه سرگرمی جالبیه می تونه خیلی چیزها رو مثل لغت های زبان به آدم یاد بده
اگر بشه علاوه بر ea شرکت های دیگه هم مثل ubisoft هم وارد این کار بشه - که بازی هایی مثل prince of Persia و assassin's creed رو میسازه - خیلی خوبه
و من مطمئنم می شه بین این شرکت ها و لینوکس یه مانعی مثل یه سده هست اگر یه شرکت - ea - ازش رد شه این سد یه سوراخ بر می داره و کم کم سد بین بازی ساز های بزرگ و لینوکس شکسته میشه و شرکت های دیگه هم می آن
ببین دوست عزیز شما دیدت به مقوله بازی خیلی سطیحیه و اصلا درست نیست فکر یه شرکتی مثل ubisoft یا ea به فرض محال هم بیاد یه بازی درست و حسابی واسه کلا لینوکس بشازه میتونی به همون راحتی که تو ویندوز میگیری و کرکش میکنی بگیری بازی کنی؟نه اصلا اینجوری نیست همین بازی های جدید کونیکال که پولیه را من مدت ها میخوام دانلود و بازی کنم با این وضع ف.ل.ی.ت.ر و تحریم های اونوری اصلا راه به جایی نبردم تازه به فرض اینکه یه حساب بین المللی داشته باشی بتونی پول اینا را بدی
به نظر من راه حل بازی همون کنسوله تازه اگه بخوای بازی های ویندوز را تو لینوکس اجرا کنی باید یه امولاتور مخصوص واسه این کار نوشت که من یکی اینقدر تبحر ندارم من خودم کامپیوترم میتونه بازی های روز را اجرا کنه اما دیگه از کرک ها و ویروس های جورواجور خسته شدم اومدم اوبونتو

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19718
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
تازه اگه بخوای بازی های ویندوز را تو لینوکس اجرا کنی باید یه امولاتور مخصوص واسه این کار نوشت که من یکی اینقدر تبحر ندارم

البته wine و playonlinux هستن و خوب هم کار می‌کنن انصافاً
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mar11

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
واسه من که اینجور نشده میخواستم اسسین بازی کنم نشد که نشد
راستی یه چیزی تو این playlinux اگه بازی نصب کنم کرک هم میخواد؟

آفلاین ابراهیم مشهدی تفرشی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 336
  • همیشه یک راه بهتر هست.
تازه اگه بخوای بازی های ویندوز را تو لینوکس اجرا کنی باید یه امولاتور مخصوص واسه این کار نوشت که من یکی اینقدر تبحر ندارم

البته wine و playonlinux هستن و خوب هم کار می‌کنن انصافاً
سلام من این برنامه رو نصب کردم خیلی جالب بود در این مدت مشغول ور رفتن باهاش بودم
چندتا بازی رو نصب کردم که به ترتیب زیر بودن
1 . Civilization 2
یه بازی خیلی خیلی قدیمیه - مال زمانی که رم ۱۶ مگ خیلی خوب بود -
نصب شد و به خوبی کار کرد
2 . starcaft & starcraft brood war
این هم یه بازی قدیمیه نصب شد کار هم کرد ولی صفحه سیاه بود با اینکه منو ها کار می کرد - یعنی از صدایی که وقتی موس رو دکمه های می بردی می اومد فهمیدم -
3 . mafia
این بازی توی سی.دی مشکل داشت یعنی سی.دی منو قبول نداشت می گفت سی.دی ۱ رو بزار
4 . GTA san andereas
این بازی هم نصب شد ولی اولش یه صفحه سیاهی اومد و یه بار عوض شد ولی دیگه هیچی
5 . Cradle of persia
بازی محبوب من بود که نصب شد و عالی هم اجرا شد ولی اول اولش می گفت اسمت رو وارد کن ولی کلید های صفحه کلید اصلا کار نمی کرد که یه علامت الکی هم بزنم برم توی ادامه بازی
حالا من بازی های دیگه رو هم امتحان می کنم و خبرش رو میدم
ET