انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: اوبونتوی من fail شد [حل شد]  (دفعات بازدید: 10697 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
پاسخ به: اوبونتوی من fail شد
« پاسخ #30 : 27 بهمن 1386، 12:46 ب‌ظ »
در حالت ریکاوری این دستور رو بزنین و تنظیمات محیط گرافیکیتونو بررسی کنین و متناسب با VGA خودتون تنظیم کنین و در بعد که تموم شد اینو بزنین startx
dpkg-reconfigure xserver-xorg

پ.ن. اووو البته گویا با توجه به پیغامی که دادین تونستین از یه راه دیگه هم مشکلو حل کنین. موفق باشین
« آخرین ویرایش: 27 بهمن 1386، 01:01 ب‌ظ توسط arashOio »
Humanity to others...

آفلاین rose_flower23kish

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 68
« پاسخ #31 : 27 بهمن 1386، 04:18 ب‌ظ »
در حالت ریکاوری این دستور رو بزنین و تنظیمات محیط گرافیکیتونو بررسی کنین و متناسب با VGA خودتون تنظیم کنین و در بعد که تموم شد اینو بزنین startx
dpkg-reconfigure xserver-xorg

پ.ن. اووو البته گویا با توجه به پیغامی که دادین تونستین از یه راه دیگه هم مشکلو حل کنین. موفق باشین
بله مشکلم حل شد ولی با کمک کدهایی که دادین .هنوز ubuntu رو نصب نکرده بودم که برای اخرین بار این کد رو امتحان کردم و خوشبختانه مشکل حل شد.

آفلاین rose_flower23kish

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #32 : 27 بهمن 1386، 04:28 ب‌ظ »
فقط یک مسئله , طبق گفته دوست گرامی arashOio تو این محیط  فقط تنظیمات محیط گرافیکی بررسی میشه ولی تو این محیط خیلی از تنظیمات سوال شده بود و من همشون رو تغییر دادم ,  البته امیدوارم مشکلی پیش نیاد.
میشه بگید این تنظیمات تا چه حد مهم هستن ?( من خیلی دقیق انجامشون ندادم چون امیدی به درست شدنش نداشتم ولی ظاهرا که همه چیز مرتبه)
از همه مهم تر اینکه چرا تنظیمات بهم خوردن؟
دونستن این مسئله خیلی برام مهمه , لطفا اگر دوستان اطلاعی در این مورد دارن راهنمایی کنن.
سپاسگذارم

آفلاین rose_flower23kish

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #33 : 27 بهمن 1386، 10:28 ب‌ظ »
یعنی هیچ کس نمیدونه چرا این اتفاق افتاده ؟

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #34 : 27 بهمن 1386، 11:02 ب‌ظ »
خب شکر خدا که مشکلتون حل شد. دست آرش خان درد نکنه  ;)
تا جایی که در جریان مشکل شما بودم، مشکل سیستم شما، هم به هم ریختن UUID پارتیشن ها بوده و هم به هم ریختن تنظیمات کارت گرافیکی. شاید نصب برنامه‌ای باعث به وجود اومدن این خطا شده باشه. هر چند تا حالا نشنیدم که نصب برنامه‌ای باعث تغییر UUID پارتیشن ها بشه. اگه بگید که قبلش چه کار می کردین که این مشکلات ظاهر شدن، شاید بشه گفت که چه قسمتی باعث مشکلات شده.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین rose_flower23kish

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #35 : 28 بهمن 1386، 12:01 ب‌ظ »
خب شکر خدا که مشکلتون حل شد. دست آرش خان درد نکنه  ;)
تا جایی که در جریان مشکل شما بودم، مشکل سیستم شما، هم به هم ریختن UUID پارتیشن ها بوده و هم به هم ریختن تنظیمات کارت گرافیکی. شاید نصب برنامه‌ای باعث به وجود اومدن این خطا شده باشه. هر چند تا حالا نشنیدم که نصب برنامه‌ای باعث تغییر UUID پارتیشن ها بشه. اگه بگید که قبلش چه کار می کردین که این مشکلات ظاهر شدن، شاید بشه گفت که چه قسمتی باعث مشکلات شده.

درسته وقتی مشکلم با add/remove کردن برنامه ها حل شد ,چندتایی برنامه نصب کردم دقیق یادم نیست چی بودن, فکر کنم یکی abiword بود و یک برنامه گرافیکی که اسمش یادم نیست .
احتمالا همونا باعث شدن . ولی به این نتیجه رسیدم که ubuntu یکمی حساسه.البته با عرض پوزش از اساتید گرامی.

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
پاسخ به: اوبونتوی من fail شد [حل شد]
« پاسخ #36 : 28 بهمن 1386، 08:52 ب‌ظ »
منم با شما هم عقیده‌ام:
اوبونتو زمانی که پسورد ریشه رو میگیره خیلی حساس میشه و شما رو و فرمانهای شما رو به عنوان مدیر سیستم کاملا جدی میگیره و فعالیت اشتباه تو این حالت ممکنه باعث دردسر بشه
Humanity to others...