انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سوال در مورد قیمت محصولات فروشگاه لینوکس ایران  (دفعات بازدید: 3194 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
سلام . در مورد این قیمتهای فروشگاه می خواستم بپرسم از اون یکی مرکز خرید گرونتر نیست به نظرتون ؟
من 3 تا دی وی دی دبیان 64 بیت رو درخواست کردم که قیمت 3500 تومن روش زده بود موقع خرید تا مرز 9000 تومن با پست معمولی پیش رفت جریانش چیه ؟
« آخرین ویرایش: 27 بهمن 1386، 08:17 ب‌ظ توسط mohi »

آفلاین ali.t

• Full Member
  • *
  • ارسال: 199
پاسخ به: فروشگاه لینوکس ایرن
« پاسخ #1 : 26 بهمن 1386، 06:22 ب‌ظ »
این فکر کنم مشکل pardakht باشه! بخاطر اینکه منم چند وقت پیش خواستم یه چیزی بگیرم تو سایتش نوشته بود ۴۵۰۰ ولی توی  قسمت پرداخت کردن نوشته بود 6900 !

من هم ادامه ندادم و نمیدونم بالاخره ۴۵۰۰ میشد یا ۶۹۰۰!

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #2 : 26 بهمن 1386، 06:29 ب‌ظ »
سلام . در مورد این قیمتهای فروشگاه می خواستم بپرسم از اون یکی مرکز خرید گرونتر نیست به نظرتون ؟
من 3 تا دی وی دی دبیان 64 بیت رو درخواست کردم که قیمت 3500 تومن روش زده بود موقع خرید تا مرز 9000 تومن با پست معمولی پیش رفت جریانش چیه ؟

میشه نام فروشگاه رو بگین؟؟؟

آفلاین ali.t

• Full Member
  • *
  • ارسال: 199
« پاسخ #3 : 26 بهمن 1386، 06:38 ب‌ظ »
سیستم خرید اینترنتی ایران !!!!اکثر خرید ها از این سایت هست و به این سایت مربوط میشه!!! www.pardakht.com

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
« پاسخ #4 : 26 بهمن 1386، 06:56 ب‌ظ »
لابد شما دی‌وی‌دی رو با قاب و تشکیلات سفارش دادین...
من که اومدم سفارش دادم 1300 تومنی پول پست و بسته بندی اضافه کرد و منطقی هم بود
اما واقعا فکر میکنین اینجا جای مناسبی برای این جور صحبتا باشه؟ این مشکلات رو هم به ایمیلشون خبر بدین
Humanity to others...

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #5 : 27 بهمن 1386، 03:10 ب‌ظ »
ايميل دادن فعلا صحيح نيست چون ممكنه كه اشتباه كنم به هرحال پرسيدم ببينم نظرات دوستان چيه .
فروشگاه همون منظورم لينوكس شاپ هستش

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
سلام دوست من. با اجازتون چون عنوان تاپیک کمی شبه داشت من تصحیحش کردم.

در مورد قیمت هم خب این غیر ممکنه شما محصولی رو انتخاب کرده باشید و یکباره چندهزارتومان الکی روش گذاشته باشه. من این احتمال رو میدم که شما چند بار این محصول رو اضافه کردین و مثلا الان ۲ یا ۳ تا براتون ثبت شده باشه. خیلی راحت میتونید سبد خریدتونو چک کنید و تعداد رو ببینید. :)

در ضمن در آخر خرید هم صریحا اعلام میشه که بنا به سفارش شما چند تومان هزینه ارسال اون میشه و جمع خرید شما با هزینه ارسال چقدر خواهد شد. حتی برای شما فاکتور جزییات هم ارسال میشه.
ضمن اینکه فروشگاه لینوکس ایران اصلا پست معمولی نداره! فقط پیشتازه. شما مطمئنید سایت رو درست رفتید؟  ;)

سیستم خرید اینترنتی ایران !!!!اکثر خرید ها از این سایت هست و به این سایت مربوط میشه!!! www.pardakht.com
فروشگاه کنو/لینوکس ایران (linuxshop) هیچ ربطی به این سیستم پرداخت نداره و با اونها هم قراردادی نداره.
« آخرین ویرایش: 27 بهمن 1386، 08:17 ب‌ظ توسط mohi »
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین swap

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
اقا مهدي من خودم از اين سايت خريد كردم.
بابت پست سفارشي هم  1650 از من گرفتن.
دو روز بعدش هم سي دي ها به دستم رسيد.
خلاصه من ازشون راضي بودم. \\:D/
.
.
احتمالا شما يا محصول را دوبار اضافه كرديد.
و يا اينكه تعداد محصول را عدد دو وارد كرديد.
.
.
به هر حال اگه مشكلي هم داشتيد ميتونيد واسه پشتيباني اون off بزاريد(سمت چپ سايت دوتا اي دي به عنوان پشتياني معرفي كرده)
یکی برای هـــــمه
هـــــمه برای یکی