انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: هارد 500G که روش win 7 نصبه و و هارد 160G که روش ubuntu نصبه ویه مشکل (حل شد)  (دفعات بازدید: 1174 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین a.b.d.s.h

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
کامپیوتر من دو تا هارد داره 160 گیگ و 500 گیگ که روی 500 گیگ ویندوز 7 نصب بوده من هارد 500 از سیستم جدا کردم و روی 160 ابونتو نصب کردم حالا که دوباره هارد 500 نصب کردم فقط ویندوز 7 رو بالا میاره آیا میشه کاری کرد که هنگام بالا اومدن سیستم خودم سیستم عامل مورد نظرو انتخاب کنم  ؟
« آخرین ویرایش: 20 خرداد 1391، 01:02 ب‌ظ توسط a.b.d.s.h »

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
نباید هنگام نصبیدن اوبونتو هارد 500 را جدا میکردید
================
به هر روی :
هر دو هارد را وصل کنید سپس از روی راهنمای زیر دوباره گراب را بر روی هارد اصلی ( که بگمانم هارد 500 باشد ) بنصبید :
http://wiki.ubuntu-ir.org/grub-reinstallation

آفلاین alieblice2

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 280
این کار هم میشه کرد:
از تو بوت  هارد 160 که اوبونتو روش نصبه بزارین انتخاب اول و هارد دوم که 500 هست و روش ویندوز هست رو بزارین انتخاب دوم .
این جوری اوبونتو برایه بالا امدن میاد و اول که صفحه گراب میاد به قسمت رکاوری برین واز اون جا گذینه اپدیت گراب رو بزنین .

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
این کار هم میشه کرد:
از تو بوت  هارد 160 که اوبونتو روش نصبه بزارین انتخاب اول و هارد دوم که 500 هست و روش ویندوز هست رو بزارین انتخاب دوم .

و از داخل اوبونتو با اجرای دستور زیر احتمالا ویندوز شناخته میشه و به گراب اضافه خواهدشد
update-grub
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید