سلام
من روی سیستمم ویندوز 7 داشتم با دو تا پارتیشن:
C که Primary هست (sda1)
D که Logical هست (sda5)
100 گیگ خالی هم فضای خالی داشتم برای نصب اوبونتو و فدورا. اول هم فدورا رو نصب کردم. پارتیشن بندی فدورا رو به شکل زیر انجام دادم:
/boot 500Mb sda6
/home 40GB sda7
/ 10GB sda8
swap 4GB sda9
موقع نصب فدورا گفتم که گراب رو توی MBR نصب نکنه و در عوض در پارتیشن بوتش، یعنی sda6 نصب کنه که همین کار رو هم کرد. بعد با ویندوز بالا اومدم و با برنامه easyBCD فدورا رو به بوت منوی ویندوز 7 اضافه کردم.
بعدش رفتم که اوبونتو رو نصب کنم. هدف این بود که پارتیشن های swap و /home بین فدورا و اوبونتو مشترک باشن و من برای اوبونتو فقط پارتیشن های /boot و / رو ایجاد کردم، به شکل زیر
/boot 500MB sda10
/ 10GB sda11
در این یکی هم موقع نصب گفتم که گراب رو توی MBR نصب نکنه و در عوض در پارتیشن بوتش، یعنی sda10نصب کنه که همین کار رو هم کرد. بعد با ویندوز بالا اومدم و با برنامه easyBCD اوبونتو رو به بوت منوی ویندوز 7 اضافه کردم.
حالا من در بوت منوی ویندوز همزمان هر سه سیستم عامل رو دارم، از این بین فدورا و ویندوزم بدون هیچ مشکلی بالا میان، ولی اوبونتو رو که انتخاب می کنم وارد محیط خط فرمان گراب می شم!!! و خود سیستم عاملش بالا نمیاد!
ناگفته نماند که موقع نصب، اون آخراش که نمی دونم داره چیکار می کنه بهم یه پیغام خطایی داد به این مضمون که نتونسته sda8 رو mount بکنه! که خوب از اونجا که فکر کردم شاید اصلا لازم هم نباشه که مونتش بکنه، اهمیتی ندادم!
الان نمی دونم مشکل اصلا از چی هست؟ می شه یکی از دوستان محبت کنه و توضیح بده!
ممنون