انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اوبونتو رو نصب می کنم اما باز هم ویندوز بالا می یاد..... {حل شد}  (دفعات بازدید: 1072 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Saintman

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 49
  • A saint Man that like saint Linux
سلام دوستان من قبلا از اوبونتو 10.04 کنار ویندوز استفاده می کردم که چند روز پیش بالاخره 12.04 رو دانلود کردم و روی همون پارتیشن 10.04 نصبش کردم.
وقتی نصب تموم شد بعد از اون صفحه های تنظیم زبان و تاریخ و ... وقتی می رسم به صفحه ی انتخاب وال پیپر یهو دستگاه ریست می شه اما مشکل اینجاست که نه گراب رو می یاره نه بوت لودر ویندوز رو همین جوری سرش رو می ندازه پایین و بلا نسبت مثل گاو وارد ویندوز می شه. جالت اینجاست که بعدا linux mint رو هم که نصب کردم هم این مشکل رو داشت.(installtion مینت هم شبیه مال اوبونتو هست)
راستی بذارید این رو هم بگم که کامل گفته باشم: وقتی از wubi برای نصب از داخل ویندوز استفاده می کنم همه چیز درسته اما مشکل اینجاست که اونوقت نمی تونم از اوبونتو فایل های درایو ویندوزم رو بخونم.
حالا برام مهمه که از اوبونتو به کل سیستم دسترسی داشته باشم نوع نصب برام مهم نیست شما اگر یکی از مشکلات رو حل کیند کار من راه می افته.
دم همه ی دوستان گرم.
« آخرین ویرایش: 22 امرداد 1391، 07:24 ب‌ظ توسط saintman »
ایضاً امضا‌‌ء

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
sudo grub-install /dev/sda
بزن توی ترمینال

آفلاین Saintman

• Jr. Member
  • *
قربونت برم اصلا اوبونتو بالا نمیاد که ترمینال داشته باشم....
ایضاً امضا‌‌ء

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
فکر میکنم این بر میگرده به ایراد تو هاردتون.من هم دقیقا همین ایراد رو تو یه  لپتاپ قدیمی دیدم که هرچی پارتیشن بندی هم میگردم باز نمیشد تا اینکه آخر زدیم خودش پارتیشن بندی کرد و نصب شد!!!
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین محمد اعتماددار

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 96
با بوت زنده اوبونتو را بار کنید. این کمکی نمی‌کنه؟
--~~~~

آفلاین Saintman

• Jr. Member
  • *
نقل‌قول
من هم دقیقا همین ایراد رو تو یه  لپتاپ قدیمی دیدم
اتفاقا لپ تاب من هم قدیمیه(sony vaio vgn-fe790 _2006 یعنی مال 6 سال پیشه) اما من پارتیشن بندی اتومات رو هم امتحان کردم جواب نداد.
اگر مشکل هاردمه چرا پس 10.04 مثل آدم اجرا می شد؟؟؟
ایضاً امضا‌‌ء

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2374
احتمالا mbr خراب شده. حالا به هر دلیلی (مثلا اینکه شش سال پیش ساخته شده و احتمالا تا الان بارها دستکاری شده). با super gub 2 اوبونتو رو بوت کنید و از اونجا گراب رو وارد mbr کنید.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
احتمالا mbr خراب شده. حالا به هر دلیلی (مثلا اینکه شش سال پیش ساخته شده و احتمالا تا الان بارها دستکاری شده). با super gub 2 اوبونتو رو بوت کنید و از اونجا گراب رو وارد mbr کنید.
تا اونجا ه یادمه اینکا رو نمیشد کرد!حالا مگه اینکه دوستمون بتونه!

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *

کدوم بخششو نمی‌شه کرد؟ بنده تجربه‌ی خودم رو نوشتم. با همین روش گراب رو درست کردم

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی

کدوم بخششو نمی‌شه کرد؟ بنده تجربه‌ی خودم رو نوشتم. با همین روش گراب رو درست کردم
لینوکسش کامل نصب نشده چجوری بیاد گراب تعمیر کنه؟

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
آخه نوشتن نصب شده اما در مرحله‌ی انتخاب والپیپر (که البته بنده این مرحله رو یادم نمیاد) ارور داده. پس احتمالا حتی اگر رابط گرافیکی خراب شده باشه، ترمینال‌های مجازی در دسترسه.

آفلاین Saintman

• Jr. Member
  • *
1.دوستان فکر کنم اوبونتو درست نصب شده باشه و فقط مشکلم با گراب هست(البته فکر کنم :oops: ). اما برای تعمیر گراب نمی تونم به لینوکس وارد شم. یکی از دوستان هم گفته بود از اوبونتو لایو ترمینال رو باز کن. این کار  رو کردم اما دوتا ایراد گرفت یکی نوشته بود که یه دیوایسی پیدا نمی شه اون یکی هم مربوط به ماونت کردن بود.
(شرمنده که دقیقا نمی تونم خروجی رو براتون بذارم آخه الان دارن از ویندوز این ها رو تایپ می کنم)
2. من اصلا نمی دونم mbr چی هست. مطمئنید که ممکن باشه خرابش کرده باشم؟
3. می شه یه لینک معرفی کنید که آموزش نصب و کار با سوپر گراب باشه بی زحمت.
مرسی
ایضاً امضا‌‌ء

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
3. می شه یه لینک معرفی کنید که آموزش نصب و کار با سوپر گراب باشه بی زحمت.

داخل خود انجمن هست. سرچ کنید سوپر گراب

آفلاین Saintman

• Jr. Member
  • *
 \\:D/  دم دوستان گرم با سوپر گراب درست شد مرسی.....
 8)  8)  8)  8)
ایضاً امضا‌‌ء