انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: بالا امدن لینوکس ویرچوال باکس -مشکل خیلییی ضروری  (دفعات بازدید: 1052 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین parvaz_hj

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
با سلام خدمت همه ی کاربران لینوکس

خواهشاا به من کمک کنید....خواهشاااا. خیلی ضروریه.
من لینوکس داخل ویرچوال باکس نصب کردم. چند ماهه برای پروژه ام باهاش کار می کردم و هیچ مشکلی نداشتم. تا اینکه دیشب داخل root لینوکسم بودم و یه سری ماژول مثل bzlib,bzip و .... را که نیاز داشتم، نصب می کردم. بعد لینوکس داخل ویرچوال باکس را ریست کردم. اما در نهایت تعجب وقتی دوباره ویرچوال باکس را باز کردم و دکمه start رو زدم، بعد از نشون دادن عکس اول لینوکس و جلو رفتن به جهت ران شدن سیستم، این خطا میاد

call to lnusertemp failed (Temporary directories full??) Check your installation

بعد وقتی دکمه ی okay را میزنم یک صفحه سیاه با نوشته های زیر میاد...

system-fsck[295]: /dev/sda3: recovery journal
system-fsck[295]: /dev/sda3: clean,170684/516096, 1197311/2061568 blocks

بعد هم که اصلا داخل این صفحه نه میشه چیزی نوشت نه میشه کاری کرد... اصلا اگه بخوام وارد منو بوت بشم و چیزی یا دستوری بنویسم چی کار کنم؟! خواهشاا هر کسی میدونه کمک کنه. نمی تونم بی خیال این لینوکسم بشم. چون کلی دستور برای نصب ماژول های مختلف داخلش دادم....

آفلاین مُحَمَّدْ

• Full Member
  • *
  • ارسال: 217
بنظرم باید بعد از اینکه Ok زدید چند دقیقه صبر کنید تا فایل سیستم‌تون توسط fsck چک بشه.
درسته که درست نیست ولی درست نیست که بگیم درسته.

آفلاین parvaz_hj

• Newbie
  • *
اما من خیلی صبر کردم ...این صفحه اصلا جلو نمیره...یعنی فقط این دو خط نشون داده میشه....چقدر باید صبر کنم؟ یعنی مدت زمان طیادی سول باید بکشه که من منتظر نمی مونم؟!!

آفلاین parvaz_hj

• Newbie
  • *
بنظرم باید بعد از اینکه Ok زدید چند دقیقه صبر کنید تا فایل سیستم‌تون توسط fsck چک بشه.

اما من خیلی صبر کردم ...این صفحه اصلا جلو نمیره...یعنی فقط این دو خط نشون داده میشه....چقدر باید صبر کنم؟ یعنی مدت زمان طیادی سول باید بکشه که من منتظر نمی مونم؟!!
دوستان لطفا اگه میتونند کمک بیشتر کنند، دریغ نکنند...

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
نمی‌دونم چه کردی ولی اگر چندتا از دایرکتوری‌های مهم لینوکس رو پاک کنی دیگه راهی جز نصب مجددش نداری.
قبل از این‌که هر دستور رو وارد کنی، مطمعن شو از کاری که انجام میده سر درآوردی.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me