انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اوبونتوی hardy  (دفعات بازدید: 4414 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ImanSystem

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 82
  • خدا ما رو هم ببین !
    • لینوکس سرور ویندوزه
پاسخ به: اوبونتوی hardy
« پاسخ #15 : 17 اسفند 1386، 02:34 ب‌ظ »
پس با این حساب من میتونم تمام برنامه هایی رو که برای اوبونتو 7.10 گرفتم رو بدون هیچ مشکلی روی اوبونتو 8.04 نصب و استفاده کنم !
اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه چون زحمتام برای اون همه دانلود از بین نمیره .
من وایسادم ... پس چرا نشستی ...
من وایسادم ... تو هم باید پاشی ...
ببخشید ... من وایسادم ... یه درخواست دارم ...
همه پای پیشرفت ایران باس پاشن ...

lomion

• مهمان
« پاسخ #16 : 17 اسفند 1386، 02:49 ب‌ظ »
نه لزوما همه قابل نصب نیستن: بعضیها می‌شه و بعضیها رو نمی‌شه. تازه، خیلی از بسته‌هایی که شما تا زمان release نسخه جدید به روز می‌کنید توی نسخه ۸.۰۴ به صورت به روز شده وجود دارن. پس اصلا نیازی به این نوع بسته‌ها ندارید. پس احتمالا این وسط ممکنه یه سری از زحمتها هدر بره.

آفلاین ImanSystem

• Jr. Member
  • *
  • خدا ما رو هم ببین !
    • لینوکس سرور ویندوزه
« پاسخ #17 : 17 اسفند 1386، 03:12 ب‌ظ »
چه بد ...
مثل اینکه باید قید داشتن اوبونتوی جدید با تقریبا تمام ابزارهاش رو از سرم دور کنم و به داشتن اوبونتوی جدید فقط با چند تا برنامه فکر کنم .
پس نباید زیاد برنامه دانلود کنم چون دو روز بعدش نسخه ی جدیدش میاد و نسخه ی قبلی بلااستفاده میمونه .
مثل  kubuntu-desktop _kde3.5 که به هزار زحمت اون رو دانلود کردم و هنوز استفاده نکرده نسخه ی kde4 هم برای دانلود و هم روی kubuntu 8.04 اومده !

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
« پاسخ #18 : 20 اسفند 1386، 10:14 ق‌ظ »
۱. اینکه جامعه‌ی آزاد اینقدر سرعت رُشد و تغییرش زیاده چرا بد باشه؟ کسی مجبور نیست آخرین نسخه‌ی مثالا اوبونتو رو داشته باشه یا حتی نسخه برنامه‌ها رو آپدیت کنه یه چیزی تو مایه‌های هرکه طاووس خواه هست دیگه...
۲. شما اگه مثلا با انتشار بعدی اوبونتو سی‌دی آلترنیت یا دی‌وی‌دیشو تهیه کنی از طریق اون میتونی خیلی از برنامه‌ها تو از جمله خود ابونتو آپگرید کنی... بعضی‌های دیگه که توی دی‌وی‌دی نیست رو هم روی سیستمت نصب شده داری بعد از آپگرید اما ممکنه خوب کار نکنه یا خوب با بقیه‌ی برنامه‌ها جُفت و جور نشه.
۳. در ادامه‌ی مثال لومیون عزیز:
شما وقتی میخوای مثلا از xp به vista بری باید قید تمام برنامه‌هایی که داری+تمام تنظیماتی که داری رو بزنی و بعد از تهیه‌ی سی‌دی یا دی‌وی‌دی مربوطه بگردی سی‌دی یا دی‌وی‌دی برای بقیه‌ی نرم افزارهاتو گیر بیاری ولی توی اوبونتو با داشتن همون سی‌دی یا دی‌وی‌دی قبلی و با آپگرید کردنش تمام تنظیمات و برنامه‌های نصبیت هم بروز میشه و باقیشون منتظر میمونه تا با معرفیه یک مخزن بروز بشه ولی همچنان به زندگی خودش ادامه میده! و میتونی استفاده کنی ازشون
Humanity to others...

آفلاین ImanSystem

• Jr. Member
  • *
  • خدا ما رو هم ببین !
    • لینوکس سرور ویندوزه
« پاسخ #19 : 20 اسفند 1386، 10:42 ق‌ظ »
حالا در این سی دی آلترنیت یا دی وی دی اوبونتو چه برنامه هایی وجود داره ؟
اگه بخوام همه دی وی دی های برنامه های اوبونتو رو داشته باشم باید از کجا تهیه کنم .

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
« پاسخ #20 : 20 اسفند 1386، 10:57 ق‌ظ »
شما که میفرمایین نمیخواین همش دانلود داشته باشین این hardy فعلا حتی بتا هم نشده دلیلی نداره بخواین اینو تهیه کنین مراحل آزمایشی برای برنامه نویسها و این حرفاست
به هر حال لیست برنامه‌هایی که توی hardy هست:‌http://cdimage.ubuntu.com/ubuntustudio/releases/hardy/alpha-6/hardy-alternate-i386.list
و از اینجا هم میتونین دانلودش کنین http://cdimage.ubuntu.com/ubuntustudio/releases/hardy/alpha-6/
Humanity to others...

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #21 : 23 اسفند 1386، 09:28 ب‌ظ »
همونطور که خدمتتون عرض کردم شما میتونید به جای نسخه‌های معمولی از نسخه‌های LTS استفاده کنید و بنابراین ۳ سال پشتیبانی خواهید داشت! ضمنا امکان بروزآوری از هر LTS به LTS بعدی هم وجود داره! ضمنا LTS ها هم هر ۲ سال یکبار منتشر میشن...
فقط یادتون باشه که بسته‌هایی که برای Ubuntu 7.10 دانلود کردید مال Ubuntu 7.10 هستند نه 8.04! البته ممکنه روی 8.04 هم کار کنه ولی نصب اون روی 8.04 اصلا توصیه نمیشه!!!
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom