انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا Ubuntu فقط در یک DVD عرضه می شود؟  (دفعات بازدید: 1578 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 361
    • کافه ی گنو/لینوکس
چرا Ubuntu فقط در یک DVD عرضه می شود؟
« : 19 اسفند 1386، 08:52 ق‌ظ »
ک سوالی که برام پیش اومده اینه که چرا دبیان ۳ تا دی وی دی داره اما Ubuntu تنها یک دی وی دی داره؟ آیا دلیل خاصی وجود داره؟
 بعضی وفتی حرص آدم را این ubuntu در میاره باید یه صیح تا شب بزارم برای download

جدیدا که همه چیزا را دارم قاطی پاتی نصب می کنم که مشکلاتم را بیشتر کرده. مثلا یه نرم افزار می خوام توی مخازن offline ندارمش به سرعت دی وی دی دبیان را میزارم و از دبیان اونو نصب می کنم.

lomion

• مهمان
پاسخ به: چرا Ubuntu فقط در یک DVD عرضه می شود؟
« پاسخ #1 : 19 اسفند 1386، 09:07 ق‌ظ »
دقیقش رو نمی‌دونم ولی شاید فرض بر اینه که حتما به اینترنت دسترسی دارید. ;) اونم همیشه! و دانلود یک سی دی و یا دی وی دی راحت‌تره. البته بعضی از توزیع‌ها هر دو نسخه‌ رو دارن که اینم حرفیه. حداقل برای ما که مشکل دسترسی به اینترنت داریم بهتره.
« آخرین ویرایش: 19 اسفند 1386، 09:13 ق‌ظ توسط lomion »

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #2 : 23 اسفند 1386، 08:12 ب‌ظ »
راستش ایران تقریبا برعکس همه دنیاست ;) این روزا همه به دبیان غر میزنن که چرا این همه CD و DVD و دبیان کارا هم توضیح میدن که بابا همون ۲ تا سی‌دی اول برای نصب کافیه... واقعیت اینه که تعداد زیاد سی‌دی و DVD مخصوصا برای تازه‌کارا فقط گیج کننده است و هیچ خاصیت دیگه‌ای نداره...
به هر حال هر توزیعی دیدگاههای خاصی داره و بر اساس اونها برنامه‌ریزی میکنه... من فکر میکنم شما به کمک یک سی‌دی و DVD اوبونتو همراه با سی‌دی تکمیلی هما میتونید اغلب نیازهاتون رو رفع کنید... برای بسته‌های بیشتر هم بهتره اونها رو از اینترنت دریافت کنید و برای خودتون سی‌دی اضافی درست کنید ;)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین شایان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 284
« پاسخ #3 : 23 اسفند 1386، 08:30 ب‌ظ »
سلام
اول یه سوال از مهدی چرا همون طور که لومیون گفت به هر دو صورت موجود نیست؟!!!
دوم این که راه حل پیشنهاد شده توسط مهدی( گرفتن یک سری نرم‌افزار از اینترنت و ساختن یک DVD برای خودمون)
 خیلی راه حل خوبیه !!!و نکته ی خیلی خوبش اینه که مهدی اولین کسی نیست که این
راه حل به نظرش رسیده کسای دیگه ای هم هستند که این کار را کرده اند و نرم‌افزار های خیلی بدرد بخور را به ترتیب درون یک سری DVD
گذاشته‌اند ( آدم های خوب!!!)‌ مثلاً‌ یکی از این آدم های خوب این کار رو کرده و برای استفاده‌ی دیگران این DVD ها رو گذاشته این‌جا

http://buaya.klas.or.id/iso/ubuntu/7.10/repo/
ضمن این‌که همون کاری که می‌کنید( استفاده از بسته های نرم‌افزاری دبیان)  مگر چه اشکالی داره؟!!

Your object is to save the world, while still leading a pleasant life
http://nillux.blogspot.com

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 361
    • کافه ی گنو/لینوکس
« پاسخ #4 : 24 اسفند 1386، 08:06 ق‌ظ »
سلام
اول یه سوال از مهدی چرا همون طور که لومیون گفت به هر دو صورت موجود نیست؟!!!
دوم این که راه حل پیشنهاد شده توسط مهدی( گرفتن یک سری نرم‌افزار از اینترنت و ساختن یک DVD برای خودمون)
 خیلی راه حل خوبیه !!!و نکته ی خیلی خوبش اینه که مهدی اولین کسی نیست که این
راه حل به نظرش رسیده کسای دیگه ای هم هستند که این کار را کرده اند و نرم‌افزار های خیلی بدرد بخور را به ترتیب درون یک سری DVD
گذاشته‌اند ( آدم های خوب!!!)‌ مثلاً‌ یکی از این آدم های خوب این کار رو کرده و برای استفاده‌ی دیگران این DVD ها رو گذاشته این‌جا

http://buaya.klas.or.id/iso/ubuntu/7.10/repo/
ضمن این‌که همون کاری که می‌کنید( استفاده از بسته های نرم‌افزاری دبیان)  مگر چه اشکالی داره؟!!

من بنا به ضرورت از دبیان برای اوبونتو استفاده می کنم در صورتی که این کار خلاف packaging اوبونتو هست. اصلا اینجوری مخازن میریزه گل هم. مثلا باید حواست باشه که وقتی داری از debian package استفاده می کنی بسته های کتابخانه را نصب نکنی. اکثر کتابخانه ها و بسته های مهم باید از مخازن Ubuntu گرفته شوند.

من پیشنهادم اینه که مثلا وقتی Release جدید Ubuntu بیرون میاد یک آدم خیر بیاد تمام مخازن اعم از Universe و main و free و restricted و .... را Download کنه و حتی بفروشه. هر کسی توانایی این کار را داشته باشه می تونه کمک برزگی به ما ایرانی ها بکنه. منم دعاش می کنم. :D :D :D :D