انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ide برای برنامه نویسی php در ابونتو  (دفعات بازدید: 3895 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین linux 2015

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
ide برای برنامه نویسی php در ابونتو
« : 08 تیر 1391، 09:42 ق‌ظ »
با سلام یک ide میخاستم که در ابونتو بتونم php برنامه نویسی کنم.ممنون

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
پاسخ : ide برای برنامه نویسی php در ابونتو
« پاسخ #1 : 08 تیر 1391، 10:02 ق‌ظ »
با سلام یک ide میخاستم که در ابونتو بتونم php برنامه نویسی کنم.ممنون
سلام
من netbeans رو پیشنهاد می کنم. IDE قوی و مناسبی هست و غیر php خیلی زبانهای دیگه روهم میشه باهاش برنامه نویسی کرد.
اگه برنامه ساده تری بخوایی میشه با gedit هم فایل های php را ویرایش کرد. ;)

آفلاین Dr.Stein

• Full Member
  • *
  • ارسال: 129
  • Your World.Your Way
« پاسخ #2 : 08 تیر 1391، 11:09 ق‌ظ »
با سلام  :)

اول این مورد رو عرض کنم که این سوال شما بارها در این انجمن مورد بحث قرار گرفته که سرچ می کردید حل بود.

دوم اینکه به نظر بنده netbeans برای کار کردن با php کمی کنده .

eclipse بهتره . اما به نظر ینده اگه در سطح ابتدایی هستین یا در حل یادگیری که پروژههای بزرگی انجام نمیدین Kate و Gedit بهترین

گزینه ها هستند.

موفق باشید ;)
The Best Weapon Against An Enemy Is Another Enemy

آفلاین Mohammad Reza Soltany

• Full Member
  • *
  • ارسال: 182
    • وب نوشته های یک مینی روزنامه نگار
« پاسخ #3 : 08 تیر 1391، 03:24 ب‌ظ »
eclipse و Aptana بهترین گزینه برای شماست

آفلاین آیدین

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 733
  • Die it such FRIENDLY word for me
« پاسخ #4 : 08 تیر 1391، 04:37 ب‌ظ »
bluefish هم گزینه خوبیه
من از سرزمین آه آمده ام! سرزمین اندوه های بسیار! از جایی که هیچگاه نخندیده ام!!
من زاده ی‌ سرزمین آه هستم. من از سرزمین شرم آمدم،
از سرزمین حیا‌های بی‌ خاصیت، سرزمین قایم شدن‌های پر قیمت،
من از سرزمین حصار‌های بی‌ منفعت آمده ام !! من از سرزمین پنهان شدن آمده ام
من به رسم آهیان ، همچنان می‌‌آیم!!

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #5 : 08 تیر 1391، 05:44 ب‌ظ »
به vim هم فکر کن 8)

آفلاین Dr.Stein

• Full Member
  • *
  • Your World.Your Way
« پاسخ #6 : 08 تیر 1391، 09:05 ب‌ظ »
به به  ;D

به نظر من همشو یک امتحانی بکن هر کدوم رو پسندیدی باهاش کار کن  ;D

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #7 : 08 تیر 1391، 09:26 ب‌ظ »
درکل وقتتو برای پیدا کردن این جور چیزا هدر نده.
سریع یه ide یا ادیتور پیدا کن و کارتو شروع کن.
برنامه نویسان بزرگ که کار های بزرگ کردن ابزارهای ساده ایی داشتند و دارند.
تنها ویرایشگر لینوس تورولدز ادیتوری به نامه میکرو ایمکسه که به احتمال زیاد خیلی از امکانات حتی خود ایمکس و نداره.

آفلاین Dr.Stein

• Full Member
  • *
  • Your World.Your Way
« پاسخ #8 : 08 تیر 1391، 09:32 ب‌ظ »
mohsen-rashidi دوست عزیز گل گفتی ;)

+1

برای پیدا کردن ide مناسبت می تونی با همه ی ide ها کار کنی ولی وقت می بره و چه بسا در این میزان وقت مصرفی شروع به کار کن

بنده خودم در پی یک ide مناسب کلی گشتم اما آخر رسیدم به خود gedit و kate بهترین بودند .

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
« پاسخ #9 : 08 تیر 1391، 09:35 ب‌ظ »
نقل‌قول
درکل وقتتو برای پیدا کردن این جور چیزا هدر نده.

درباره هدر ندادن وقت کاملا موافقم و جدی بگیرید !

یک زمانی من با Gedit یا Notepad سریع کارام رو راه مینداختم ولی بعضی وقتها که درگیر این مسائل میشم ( دقیقا امروز مثلا ) کلی وقت گذاشتم یک تم برا Eclipse درست کنم آخرشم زدم reset to default :دی

به نظرم سریع 2 تا ادیتور انتخاب کنید ، یکی ساده ! انتخاب من gedit ! یکی پیشرفته : من eclipse رو انتخاب کردم ، بعد به همون گزینه ها مسلط بشید با eclipse ptd کد نویسی خیلی جذابه اگر مسلط باشید اگر نه فرقی به gedit نداره ...
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #10 : 09 تیر 1391، 01:24 ق‌ظ »
اگر در گنوم هستی gefit و اگر در kde هستی kate. یکم بخوای حرفه ای تر کار کنی ایمکس.
تحت خط فرمان هم از nano استفاده کن. من با php و gedit خیلی بهتر از اکلیپس و نت بینز و ... کار کردم.
سعی کن کیفیت کار رو ببزی بالا. اگر میخوای یک برنامه نویس حرفه ای بشی ؛ چه در سیستم های شبه یونیکس و چه در ویندوز؛ باید بتونی با ساده ترین ابزارها قوی ترین برنامه ها رو بسازی. مطمین باش که الان برنامه نویسان برگی که اسلکویر و ... رو ساختند از چیزی فراتر از vim استفاده نمیکنند.
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #11 : 09 تیر 1391، 08:52 ق‌ظ »
mohsen-rashidi دوست عزیز گل گفتی ;)

+1

برای پیدا کردن ide مناسبت می تونی با همه ی ide ها کار کنی ولی وقت می بره و چه بسا در این میزان وقت مصرفی شروع به کار کن

بنده خودم در پی یک ide مناسب کلی گشتم اما آخر رسیدم به خود gedit و kate بهترین بودند .

:)

نقل‌قول
فراتر از vim استفاده نمیکنند.

مگه فراتر از vim چیزه دیگه ای هم هست؟ :D

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #12 : 11 تیر 1391، 01:07 ق‌ظ »
من geany رو از همه بیش‌تر می‌پسندم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین intuxicated

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
« پاسخ #13 : 11 تیر 1391، 02:11 ق‌ظ »
IDE ها سرعت برنامه نویسی رو افزایش می دن. اصن قابل مقایسه با gedit یا kate یا دیگر text editor ها نیستند.
اگر با زبان فارسی در سایتتون سر و کار دارید من به هیچ عنوان ادیتور netbeans رو پیشنهاد نمی کنم چون اصن درگیره با فارسی. ادیت کردن یه خط که هم توش فارسی داره هم انگلیسی یه وقت هایی خیلی سخت می شه. حرف هایی رو که select می کنید جابه جا نشون می ده و ... بصورت پیش فرض با فونت شما درگیره و احتمالا نمایی که بصورت پیش فرض می بینید زیاد جالب نباشه البته بستگی به run time که نصب دارید هم داره. فکر می کنم netbeans با openjdk بهتر کار می کنه. آخرین باری که تست کردم با php 5.3 و namespace درگیر بود.
توی Eclipse اگر اشتباه نکنم این مشکل فارسی وجود نداشت یا شایدم اگر وجود داشت اینقدر بد نبود که من چیزی یادم نمونده :دی برعکس netbeans ؛ eclipse با فونت سیستم درگیری نداره به دلیل اینکه از یه کتاب خانه دیگه استفاده می کنه برای render کردن فونت. توی اکثر سیستم ها نمای مشابهی رو میبینید بصورت پیشفرض. یکی از مشکلاتی که شاید بهش بر بخورید نصب کردن PDT هست اگر از Eclipse خام یا پیشفرض استفاده کنید فقط Java IDE دارید و باید PDT نصب بشه. که اگر خواستید کلا مشکلی توی این ضمینه و نصب پلاگین ها نداشته باشید سعی کنید از آخرین نسخه موجود استفاده کنید. با php 5.3 هم مشکل داشت آخرین باری که تست کردم.
Aptana هم همون Eclipse هست توی لینوکس با پلاگین خود Aptana. من ویژگی خاصی رو توش ندیدم و زیاد هم ازش استفاده نمی کنم. فقط یه مدت وقتی که لینوکس مینت داشتم ازش استفاده کردم.
Zend Studio هم مشابه Aptana همون Eclipse هست که با پلاگین های خود Zend کار می کنه + دیباگر رسمی خود Zend که یادم نیست توی Eclipse و Aptana هم می شد نصبش کرد یا نه. رایگان نیست اصلا پیشنهاد نمی شه.
PHPStorm می تونم بگم بهترین IDE بود که تا به حال دیدم. سرعت خوبی داره. Eclipe نیست. با php 5.3 و namespace ها مشکلی نداره و بخوبی پشتیبانی می کنه. توی فریم ورک خیلی به درد بخوره auto complete هاش. زیاد هم سنگین نیست. تنظیماتش هم خوبه و می شه خیلی زیاد دستکاریش کرد. شما نمی تونید پلاین نصب کنید مثله netbeans و eclipse . فقط 30 روز مجانی داره و بعد از اون باید بخریدش اگر مایل بودید. اما می تونید با استفاده از نسخه قبلی stable همیشه ازش استفاده کنید ولی خب همیشه یک ورژن عقبید.
Komodo Edit نسخه رایگان Komodo IDE هست که همچین بدم نیست. سبکه امکانات خوبی داره با php 5.3 درگیره . قابلیت نصب پلاگین نداره. خیلی از امکاناتی که komodo IDE داره رو نداره. ولی خب من یه مدت ازش استفاده کردم ساده بود و سبک تنها چیزی که در موردش تو ذهنم مونده. Komodo IDEرو امتحان نکردم نسخه Trial هم داره اما خب نمی دونم هیچ وقت دانلودش نکردم.

Text Editor ها هم همینطور که دوستان مثال زدن gEdit , Kate , Geany هم ساده اند و هم سبک و راحت. اگر gedit خیلی پیش پا افتاده بود می تونی از Geany یا Bluefish استفاده کنی که یه مقدار پیچیدگی بیشتری دارند و امکانات بیشتر.

اما کلا من پیشنهاد ام اینه که Emacs یا vi یا Vim رو حتما تجربه کن. یه جورایی اینا خیلی به سرعت برنامه نویسی کمک می کنند. واسه من کلا کار کردن توی emacs جذابیت بیشتری داره تا phpstorm حالا انتخاب با شماست.