0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلام به همه ....خودم خوبم ....شما هم میخواین باشین ، میخواین نباشین
من یک موزیلا (روباه آتییییییییش) دانلود کردم مخصوص عمو لینوکس .آقا یک کلام نمیتونم نصبش کنم چه جوری اینا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
sudo apt-get install firefox
apt-get install firefox
با سلام فایلی که دانلود کردین با چه پسوندی هست؟!!و اینکه متونید با کد زیر هم نصبش کنیدکد: [انتخاب]apt-get install firefox
با همون دستوری که دوستان گفتن نصبش کنید. کامپایلش یه سری برای من 45 دقیقه طول کشید! corei7!
نقلقول از: arman1992 در 07 تیر 1391، 09:03 قظبا همون دستوری که دوستان گفتن نصبش کنید. کامپایلش یه سری برای من 45 دقیقه طول کشید! corei7!با اون دستور نمیشه .یعنی میشه ولی حرف کلی من اینه که من کلی نرم افزار اینجوری با همون بسوند مذکور دارم .(قرار نیس دانلود کنم)من فایر فاکس رو دانلود کردم روش کلیک و گزینه اکسترکت رو زدم مثل فایل زیب باز شد . ولی من نتونستم اجراش کنم یعنی هیچ آیکنی نداشت که اجرایی باشه .اگه گرفتی جوابش رو بنویس برام داداش . دمت جیز
این سوال بارها جواب داده شده. به هر حال:اینجا رو ببین
من فایر فاکس رو دانلود کردم روش کلیک و گزینه اکسترکت رو زدم مثل فایل زیب باز شد . ولی من نتونستم اجراش کنم یعنی هیچ آیکنی نداشت که اجرایی باشه
فایرفاکس ۱۲ و نسخه ۱۳ یا هر چند دیگه ای رو که باشه نمیتونی از سایت که میگیری نصب کنی انگاری نسخه پرتابل ه! که باید فایل فایرفاکس رو اجرا کنی فکر کنم ! ( یعنی مطمئنم ! ) فقط اجازه اجرا رو به فایل firefox بده !