انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: همه چی از بین رفت  (دفعات بازدید: 2708 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین SAMADALDIN

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
پاسخ : همه چی از بین رفت
« پاسخ #15 : 07 تیر 1391، 07:15 ب‌ظ »
درود....

من هم این مشکل را داشتم یک بار. با این فرق که اطلاعاتم خیلی مهم بود.

باید از یک برنامه مدیریت هارد استفاده کنی که شدیدا اکرونیز رو پیشنهاد میکنم. خیلی قوی هست. سی دی زنده بیرون هست میتونی بگیری. با اون بالا میاد هارد رو انتخاب کن گزینه چک رو بزن تیک رادیویی سومی رو بزن که یادم نیست چیه. بعد 2-3 ساعتی طول میکشه هاردت درست میشه...

اگه اطلاعاتت رو نیمی خوای میتونی پارتیشن بندی جدید بکنی اگه میخوای باید بری سراغ ریکاوری...

اگه اکرونیز هاردت رو نمیشناسه هیچ کاری نکن و فقط برو به یه مرکز تعمیرات.

اگه سی دی هایرنز رو بتونی بگیری خیلی برنامه های زنده خوبی داره....

این مشکل هم سخت افزاری هست هیچ ربطی به اوبونتو یا ویندوز نداره. البته چون ساختار فایل سیستمهای لینوکس فرق داره این اتفاقها در لینوکس دیرتر رخ میده....

آفلاین bigman

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 57
« پاسخ #16 : 12 تیر 1391، 10:09 ب‌ظ »
من هارد رو خارج کردم رمم خارج کردم دوباره گذاشتم سر جاش ولی در بیوس فقط اشاره شده که ۳۲۰ گیگ و دیگه تموم هیچ گرینه ای هم فعال نیست که این قبلا هم بود
یعنی قبلا هم فقط در بایوس اشاره شده بود هارد ۳۲۰ و دیگر هیچ؟
اگه اینجوره که هارد درسته . اگه CD اوبونتو LIVE داری یا CD بوت هایرنز بزار ببین هارد رو شناسایی می کنه یا نه. برند هارد لبپتاپت چیه؟
تو CD بوت هایرنز نرم افزار Low Level Format مخصوص هر نوع هاردی پیدا میشه (Samsung-Western digital-maxtor-hitachi...) با نرم افزار های اون سعی کن هارد لپتاپ رو اسکن و یا فرمت کنی.
من الان فقط با سی دی زنده اوبونتو میام بالا کلا تو برنامه G Parted که هیچ درایوی پیدا نمی کنه که بخوام فرمت با اسکن کنم ولی هنوز با هایرنز امتجان نکزدم هارد لپ تاپم fujitsu هستش.

آفلاین bigman

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #17 : 12 تیر 1391، 10:23 ب‌ظ »
الان موندیم چیکار کنم مشکل اینه من اصلا ایران نیستم هر جایی هم می برم حوصله ندارند بشینن درست کنند یکی می گه هاردتو باید عوض کنی اون یکی می گه سی دی اصل ریکاوریو بگو شرکت واست بفرسته دیگری می گه بنداز دور.... در disk utility مثلا نوشته هاردم ۳۲۰ گیگ و فوجیتسو هستش نمودارشم نشون می ده ولی رو پارتیشن ها بخوای format volume, edit partition , delete partition انجام بدی این ارورو می ده Daemon is inhibited

آفلاین bigman

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #18 : 12 تیر 1391، 10:46 ب‌ظ »
من هارد رو خارج کردم رمم خارج کردم دوباره گذاشتم سر جاش ولی در بیوس فقط اشاره شده که ۳۲۰ گیگ و دیگه تموم هیچ گرینه ای هم فعال نیست که این قبلا هم بود
یعنی قبلا هم فقط در بایوس اشاره شده بود هارد ۳۲۰ و دیگر هیچ؟
اگه اینجوره که هارد درسته . اگه CD اوبونتو LIVE داری یا CD بوت هایرنز بزار ببین هارد رو شناسایی می کنه یا نه. برند هارد لبپتاپت چیه؟
تو CD بوت هایرنز نرم افزار Low Level Format مخصوص هر نوع هاردی پیدا میشه (Samsung-Western digital-maxtor-hitachi...) با نرم افزار های اون سعی کن هارد لپتاپ رو اسکن و یا فرمت کنی.
در برنامه disk utility که از رو دیسک زنده اوبونتو اجرا می کنم نشون می ده که هاردم ۳۲۰ گیگ ولی بخوام رو هارdelete partition, format partition or edit partition انجام بدم این ارورو می ده Daemon is inhibited در برنامه  G Parted هم که اصلا هیچ درایوی پیدا نمی کنه که بخواد فرمت کنه بند هاردم fujitsu هستش ولی هنوز با CD بوت هایرنز امتحان نکردم 

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
« پاسخ #19 : 13 تیر 1391، 12:00 ق‌ظ »
در برنامه disk utility که از رو دیسک زنده اوبونتو اجرا می کنم نشون می ده که هاردم ۳۲۰ گیگ ولی بخوام رو هارdelete partition, format partition or edit partition انجام بدم این ارورو می ده Daemon is inhibited در برنامه  G Parted هم که اصلا هیچ درایوی پیدا نمی کنه که بخواد فرمت کنه بند هاردم fujitsu هستش ولی هنوز با CD بوت هایرنز امتحان نکردم
به احتمال زیاد جدول پارتیشن ( Partition Table ) هارد مشکل پیدا کرده برا همین gpared نمیتونه پارتیشن ها رو تشخیص بده. تنها راه اینه هارد رو به هر طریقی که بتونی به یه سیستم سالم وصل کنی و با نرم افزار های مختلف سعی کنی جدول پارتیشن اونو برگردونی(فکر نمی کنم برگشت ممکن باشه ولی شاید low level format بشه) .
طبق گفته این صفحه http://www.fujitsu.com/global/services/computing/storage/hdd/ شرکت فوجیتسو از سال 2009 به بعد هارد تولید نمیکنه و ارجاع میده به توشیبا.
اگه تونستی این نرم افزار ها رو امتحان کن
http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/Fujitsu-Diagnostic.shtml
http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/HDD-Low-Level-Format-Tool.shtml
http://www3.toshiba.co.jp/storage/english/dl/alignment-tool.htm
شاید با اینها به یه جاهایی رسیدی.
موفق باشی
« آخرین ویرایش: 13 تیر 1391، 12:03 ق‌ظ توسط Delphi887 »

آفلاین shozdeh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
« پاسخ #20 : 13 تیر 1391، 06:10 ب‌ظ »
سلام
من تجربه خاصی تو تعمیر کامپیوتر ندارم اما فقط می خوام اینو بگم حتما چک دیسکت رو ران کن. چند وقت پیش واسه یکی از دوستام همچین مشکلی پیش اومد که هیچ سیستم عاملی نصب نمی شد و سرعتشم خیلی کند شده بود.بعد فهمیدم هاردش داغون شده. به هزار بد بختی چک دیسک کردم و دوباره مثل حالت اولش شد.  دلیل لین که میگم هم اینه که یکی دو کیلو بایت اول هارد که بوت ها توش قرار میگیرند برای نصب و اجرای هر سیستم عاملی لازمه و ممکنه اون چند بیت اول خراب شده باشند.
یه بار هم هارد خودم هنگ کرد و در حالی که 4 درایو داشت 255 درایو ساخته شد! هر کدوم چند مگ بودن. آقای ویندوز که هیچی هم میومدی پارتیشن پاک کنی هنگ می کرد ولی لینوکس از پسش بر اومدو تونستم درستش کنم!

اگر هم هیچ سیستم عاملی نصب نمیشه از فلش استفاده کن. تو فلش یه سیستم سبک بریز و بعد اونو ران کن. بعد ببین هاردت چی شده!