انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نرخ‌هاي جديد اينترنت در ايران  (دفعات بازدید: 3056 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • رقابت ایجاد شده، هست و ادامه داره...
    • هنر، علم، تکنولوژی، طبیعت
پاسخ : نرخ‌هاي جديد اينترنت در ايران
« پاسخ #15 : 15 تیر 1391، 12:19 ب‌ظ »
شما ابتدا متن پست من رو خوب بخونید و بعد به من تذکر بدید که این بخش رو بخونم :

نقل‌قول
در صورت امکان از تجهیزات معمول امکان ارسال اطلاعات هم هست ؟
این تجهیزات همگی قابلیت فقط دریافت اطلاعات را دارند و ارسال اطلاعات باید اط طرق مختلف مانند Dial up و ADSL و Wireless و یا راه های دیگر انجام پذیرد و تجهیزات ارسال ماهواره ای قیمتهای بالایی داشته که برای کاربران معمولی و خانی قابل استفاده نمی باشد

اینم حرف من :

نقل‌قول
یه جور شبکه ی نیمه ماهواره ای محسوب میشه. یعنی ارسال از طریق خطوط مخابراتی مثل موم دایال آپ، ADSL،  جی چی ار اس و وایرلس... و دریافت از طریق همین دیشی که روی پشت بوم هست.

شما با تنظیم MAC آدرس و PID مورد نظر و همچنین تنظیمات کانکشن و کارت DVB به راحتی می تونید ارسال رو از طریق اینترنت معمولی داشته باشید و دریافت رو از طریق ماهواره.

بله هزینه هاش بالاست، هر گیگ نزدیک 40-50 هزار تومن پای شما محاسبه میشه الان که دلار رفته بالا هر گیگ میشه نزدیک به 100 هزار تومان.

ولی کسی که نیاز به سرعت بالا و آزادی در گشت و گذار بخواد می تونه استفاده بکنه.

ناسلامتی خودم اینکاره هستم... و دقت کنید تا خودم به چشم ندیده باشم نمی گم که فلان امکانات هم وجود داره.

اگه شما نمی خوای استفاده کنید آزادید که نکنید ولی این دلیل نمیشه که مخالفت کنید بگید نمیشه.

در ضمن کلا داشتن ماهواره به هر قصدی توی ایران جرم محسوب میشه. حتی دیدن کانال های تلویزیونی.

با سپاس

محمد شکوهی - یک هنرمند علاقمند به تکنولوژی...

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • رقابت ایجاد شده، هست و ادامه داره...
    • هنر، علم، تکنولوژی، طبیعت
« پاسخ #16 : 15 تیر 1391، 12:21 ب‌ظ »
در ضمن این شرکتها اصلا در ایران فعالیت نمی کنند و باید توسط واسطه ها از خارج از کشور خریداری بشه.
محمد شکوهی - یک هنرمند علاقمند به تکنولوژی...

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
« پاسخ #17 : 15 تیر 1391، 12:36 ب‌ظ »
منظورم از نقل قول گرفتن وبلاگ هزینه ی بالای آن بود.

مشکلی که در ایران هست هزینه ی بالا نسبت به سرویس دهی آن هست !‌وگرنه دریافت من 300-400 هست و مشکل با قیمتش هست (یکی از کاربران پر مصرف هستم :) ) وگرنه این سرعت برای من فعلا کافیه !‌ مطمین هم هستم برای خیلی افراد عادی و دانشجو و استاد و . . کفایت می کنه.
با این اوضاع به قول خودتون کاربر بی انصافیه 50 هزار تومان برای 1گیگ ترافیک بده !

کمتر شخصی پیش میاد که نیازی به سرعت خیلی بالا با همچین هزینه ای باشه.

به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .