انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل در نصب (ورژن جدید) virtualbox 4.1.18  (دفعات بازدید: 945 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین reza7777777

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
مشکل در نصب (ورژن جدید) virtualbox 4.1.18
« : 16 تیر 1391، 04:57 ب‌ظ »
سلام دوستان. من دیروز نسخه جدید virtualbox رو ازسایت خودش دانلود کردم.البته نسخه deb.ازاونجایی که برای نصب deb ها فقط میبایست روش کلیک کنیم من هم اینکاررو کردم ولی وسط نصب software center ارورداد.ارور dependencie.الان هم هربارکه سیستم رو ریستارت میکنم یه علامت ممنوع قرمز بالای صفحه میاد و وقتی software center روبازمیکنم crash میکنه و freez میمونه. همچنین update manager رو هم بازمیکنم این ارور رو میده:
Could not initialize the package information

An unresolvable problem occurred while initializing the package information.

Please report this bug against the 'update-manager' package and include the following error message:

'E:The package virtualbox-4.1 needs to be reinstalled, but I can't find an archive for it.'
درضمن من ورژن قبلی یعنی  virtualbox 4.1.16 روکه بازهم ازخود سایتش دان کرده بودم بدون مشکل و به خوبی و خوشی نصب کرده بودم.۲ روزقبل هم من بخاطرمسایلی اوبونتو رو کلا پاک کرده بودم واز اول نصب کردم.که طبیعتا virtualbox 4.1.16 پاک شده بود. و ازاون موقع به بعد که ورژن جدید رو دان کردم موقع نصبش به این مشکل برخوردم.البته با سرچ هایی که من کردم این مشکل میتونه یه bug باشه ولی هنوز راه حل مشخصی براش نیست یا من پیدانکردم.!!!!!!
ubuntu 12.04 و کاملا آپدیت شده.
واقعا به کمکتون احتیاج دارم. مرسی
« آخرین ویرایش: 16 تیر 1391، 05:53 ب‌ظ توسط reza7777777 »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : مشکل در نصب (ورژن جدید) virtualbox 4.1.18
« پاسخ #1 : 16 تیر 1391، 10:16 ب‌ظ »
خب یه اصلی تو اوونتو هست که خیلی هم مهمه و اون اینه که به هیچ عنوان نرم‌افزاری رو از جایی غیر از مرکز نرم‌افزاری اوبونتو نصب نکنی. فعلا هم تو ترمینال بزن:$ sudo apt-get install -fببین چی می‌گه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #2 : 17 تیر 1391، 03:30 ق‌ظ »
منم دیروز این نسخه رو برای ویندوز گرفتم ولی نصب نمیشه !
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین reza7777777

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
« پاسخ #3 : 17 تیر 1391، 03:48 ق‌ظ »
ممنون ازدوستی که جواب داد. من تمام راه حل ها و کدها را توترمینال زدم.مثه همون راه حلی که آقای بهزادی گفتن.ولی تنها اروری که میده مربوط به همون virtualbox هست که میگه renistall بکن. بالاخره بعد از ۲ روز جست وگذارتوی فروم اوبونتو و ask ubuntu و خلاصه تمام جاهای که فکرشوبکنین....به این نتیجه رسیدم که سیستمم رو پاک بکنم واز دوباره نصب کنم که کردم. چون دیگه هیچ کاری با سیستم نمیتونستم انجام بدم.یعنی کارهای نصبی.
 خلاصه سرتونو درد نیارم. به قول اون مثل ایرانی که میگه از چاله افتادیم تو چاه.اومدیم ازویندوزبکشیم کنارکه دیگه مجبور نباشیم هی با هرمشکلی عوضش کنیم ولی الان که دارم حساب میکنم میبنم تو این ۳ ماه که با اوبونتو آشنا شدم بطورمتوسط هرهفته ۱ بار مجبورشدم که عوضش کنم. البته اینو هم بگم به غیر از ۲ بار(با احتساب اینبار)که واقعا چاره ای جزعوض کردن نبود؛ بقیه دفعه ها از ناواردی من بود.
الان هم میخوام مثه رسم معمول یه <حل شد> به موضوع اضافه کنم ولی فکرمیکنم <حل نشد> بزنم بهترباشه..........................

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #4 : 17 تیر 1391، 04:23 ق‌ظ »
ممنون ازدوستی که جواب داد. من تمام راه حل ها و کدها را توترمینال زدم.مثه همون راه حلی که آقای بهزادی گفتن.ولی تنها اروری که میده مربوط به همون virtualbox هست که میگه renistall بکن. بالاخره بعد از ۲ روز جست وگذارتوی فروم اوبونتو و ask ubuntu و خلاصه تمام جاهای که فکرشوبکنین....به این نتیجه رسیدم که سیستمم رو پاک بکنم واز دوباره نصب کنم که کردم. چون دیگه هیچ کاری با سیستم نمیتونستم انجام بدم.یعنی کارهای نصبی.
 خلاصه سرتونو درد نیارم. به قول اون مثل ایرانی که میگه از چاله افتادیم تو چاه.اومدیم ازویندوزبکشیم کنارکه دیگه مجبور نباشیم هی با هرمشکلی عوضش کنیم ولی الان که دارم حساب میکنم میبنم تو این ۳ ماه که با اوبونتو آشنا شدم بطورمتوسط هرهفته ۱ بار مجبورشدم که عوضش کنم. البته اینو هم بگم به غیر از ۲ بار(با احتساب اینبار)که واقعا چاره ای جزعوض کردن نبود؛ بقیه دفعه ها از ناواردی من بود.
الان هم میخوام مثه رسم معمول یه <حل شد> به موضوع اضافه کنم ولی فکرمیکنم <حل نشد> بزنم بهترباشه..........................
هر کسی اوایل کار اینجوریه
من اولا هر هفته یکی دو بار از نو نصب میکردم :)
ولی بعد یه مدتی دیگه اینجوری نیس
ولی ویندوز هر چقدر هم که وارد باشی و باش کار کنی فرقی نداره
البته ویندوز 8 خودش دوباره خودشو نصب میکنه کار مردم رو آسون کرده :))
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 616
  • گاهی سکوت همان دروغ است
« پاسخ #5 : 17 تیر 1391، 09:37 ق‌ظ »
هر کسی اوایل کار اینجوریه
من اولا هر هفته یکی دو بار از نو نصب میکردم :)
ولی بعد یه مدتی دیگه اینجوری نیس
ولی ویندوز هر چقدر هم که وارد باشی و باش کار کنی فرقی نداره
البته ویندوز 8 خودش دوباره خودشو نصب میکنه کار مردم رو آسون کرده :))
سلام.پیشنهاد میکنم مینت رو نصب کنی از ابونتو پایداتره من هم در اوایل نصب ابونتو مرتب مشکل داشتم ولی با مینت ندارم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 17 تیر 1391، 06:03 ب‌ظ »
این که مینت از اوبونتو پایدارتره هم از اون افسانه‌هاست ;)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن