سلام دوستان آلان می خوام براتون چندتا خاطره از خودم ول کنم
در مورد اوبونتوی ۱۱.۱۰
یک روز به خانه نشسته بودم می خواستم اوبونتوی ۱۱.۱۰ نصب کنم توی مرحله تنظیم چینش صفحه کلید هیچ مشکلی نبود ولی وقتی که اومدم اسم و مشخصاتم رو تایپ کنم هیچ کلیدی کار نکرد من هم مجبور شدم نصب رو از اول شروع کنم بعد توی مرحله تنظیم صفحه کلید که یه جای کوچیک برای آزمایش چینش صفحه کلید بود اسمم رو تایپ کردم بعد کپی کردم توی بخش بعدی پیست کردم
اگرچه حالا فهمیدم که مشکل این بوده که من از صفحه کلید پی.اس.۲ استفاده می کردم ولی توی اون مرحله فقط صفحه کلید یو.اس.بی حمایت می شد
در مورد اوبونتوی ۱۲.۰۴
یک روز دیگه هم به خانه نشسته بودم می خواستم اوبونتوی ۱۱.۱۰ رو به ۱۲.۰۴ ارتقا بدم که گیر کرد یعنی به یه جایی که می رسید گیر می کرد چندین بار امتحان کردم نمی شد اوبونتوی ۱۱.۱۰ که از دست رفت که هیچ کم کم امیدم هم داشت از دست می رفت که با کمی دقت متوجه شدم که هر بار سر یک جای مشخصی گیر می کنه دقت که کردم دیدم مربوط به پارتیشن بندیه بعد توی آخرین مرحله نصب پارتیشن بندی دستی کردم همه پارتیشن ها رو پاک کردم دوباره پارتیشن بندی کردم تا اینکه به شکل کاملا شگفت آوری نصب خیلی خیلی راحت انجام شد حتی فکرش رو هم نمی کردم که اینقدر راحت و روون نصب بشه