انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

هنگام نصب لینوکس به چه مشکلاتی برخوردید؟

بوت نشدن توسط CD یا USB
تنظیمات دیسک و پارتیشن بندی (خدایی نکرده پاک کردن ناخواسته بخشی از هارد)
تنظیمات نام کاربری و رمز
ناتوانی در کپی کردن برخی از فایل‌ها از روی CD
سرعت کم در بروز کردن بسته‌ها هنگام نصب
عدم وجود بسته‌ای خاص در CD لینوکس  (مانند بسته‌های  non-free)
موارد دیگر (لطفا ذکر نمایید)

نویسنده موضوع: خاطرات نصب اوبونتو  (دفعات بازدید: 3508 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ابراهیم مشهدی تفرشی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 336
  • همیشه یک راه بهتر هست.
پاسخ : خاطرات نصب اوبونتو
« پاسخ #15 : 10 تیر 1391، 06:36 ب‌ظ »
سلام دوستان آلان می خوام براتون چندتا خاطره از خودم ول کنم  ;D
در مورد اوبونتوی ۱۱.۱۰
یک روز به خانه نشسته بودم می خواستم اوبونتوی ۱۱.۱۰ نصب کنم توی مرحله تنظیم چینش صفحه کلید هیچ مشکلی نبود ولی وقتی که اومدم اسم و مشخصاتم رو تایپ کنم هیچ کلیدی کار نکرد من هم مجبور شدم نصب رو از اول شروع کنم بعد توی مرحله تنظیم صفحه کلید که یه جای کوچیک برای آزمایش چینش صفحه کلید بود اسمم رو تایپ کردم بعد کپی کردم توی بخش بعدی پیست کردم
اگرچه حالا فهمیدم که مشکل این بوده که من از صفحه کلید پی.اس.۲ استفاده می کردم ولی توی اون مرحله فقط صفحه کلید یو.اس.بی حمایت می شد

در مورد اوبونتوی ۱۲.۰۴
یک روز دیگه هم به خانه نشسته بودم می خواستم اوبونتوی ۱۱.۱۰ رو به ۱۲.۰۴ ارتقا بدم که گیر کرد یعنی به یه جایی که می رسید گیر می کرد چندین بار امتحان کردم نمی شد اوبونتوی ۱۱.۱۰ که از دست رفت که هیچ کم کم امیدم هم داشت از دست می رفت که با کمی دقت متوجه شدم که هر بار سر یک جای مشخصی گیر می کنه دقت که کردم دیدم مربوط به پارتیشن بندیه بعد توی آخرین مرحله نصب پارتیشن بندی دستی کردم همه پارتیشن ها رو پاک کردم دوباره پارتیشن بندی کردم تا اینکه به شکل کاملا شگفت آوری نصب خیلی خیلی راحت انجام شد حتی فکرش رو هم نمی کردم که اینقدر راحت و روون نصب بشه
ET

آفلاین Iman17

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 439
پاسخ : خاطرات نصب اوبونتو
« پاسخ #16 : 18 تیر 1391، 03:16 ب‌ظ »
من از خیلی وقت پیش سی دی اوبونتو و کوبونتو رو داشتم و هر موقع ویندوز قاطی می کرد با استفاده از دیسک زنده ی اوبونتو مشکلم رو حل می کردم ... گذشت و گذشت و گذشت یه روز که مثل همیشه ویندوز خراب شده بود و من کفری شده بودم یهو به سرم زد که لینوکس نصب کنم بعد برای اولین بار یکی که دانایی زیادی از لینوکس نداشت بهم گفت کوبونتو نصب کنم منم که هیچی نمیدونستم اومدم سی دی رو گذاشتم توی سیستم رو بوت کردم و رفتیم مراحل نصب چند مرحله جلو رفتم رسیدم به پارتیشن بندی ، اون جا بود که از اندرون علامت !؟ شده بودم خلاصه برگشتم بیرون و رفتم یه خورده سرچ کردم و این جا رو پیدا کردم و راهنمای پارتیشن بندی رو خوندم ولی چیزی متوجه نشدم مخصوصا اون جاش که باید 3 تا پارتیشن ساخت و اینا هر کاری کردم هر چند بار که خوندم ولی بازم متوجه نشدم خلاصه کم کم داشتم ناامید می شدم که آیدی یکی از راهبران سایت رو ادد کردم و همه ی سوالاتم رو ازش پرسیدم (خدا خیرش بده) بعد دوباره رفتم واسه نصب ولی این دفعه اوبونتو و با موفقیت و بدون مشکل نصبش کردم...
خلاصه من تو نصب مشکل زیاد نداشتم ولی با این غول بزرگ جنگیدم و عضوی از جامعه ی آزاد شدم.
Fedora 20 - 64 bit - Xfce 4.10