انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ویروس شعله (flame)  (دفعات بازدید: 12441 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین shozdeh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
پاسخ : ویروس شعله (flame)
« پاسخ #45 : 02 تیر 1391، 11:57 ب‌ظ »
svhost نه svchost , برنامه جاسوسی نیست یک برنامه هستش که یک و یا چند سرویس که به صورت DLL‌  پیاده‌سازی شدن رو اجرا می‌کنه البته بیشتر برای سرویسهای شبکه بکار میره
درسته که این سرویس باگهای زیادی داره و بعضی ویروسها که اسمشون رو یادم می‌یاد خودشون رو به اون می‌چسبونن و بالا میان ولی به هیچ عنوان svchost ویروس نیست بلکه یک برنامه ضروری برای ویندوزه

سلام و درود بر شما

من نمی دونم! همین قدر می دونم که ویندوزی که آنتی ویروس روش نصبه و تازه هم ویندوزش عوض شده ( هول و هوش 5 ساعت بعد از نصب ویندوز) همین svchost.exe شروع به فعالیت مشکوکی می کنه! من خودم شاهد بودم بعضا تا 20 دقیقه فقط از هارد می خونده و هیچی نمینوشته!!!! ( اسم فایلشم svchost.exe local system network restricted هست). سوال من از شما و دیگر افراد اینه که 20 دقیقه از روی هارد خوندن آدم رو به شک نمیندازه؟؟؟ جالبه که hard رو تا 100٪ اشغال میکنه و اگر شما در بعضی موارد در ویندوز 7 مشاهده می کنید که داره کند عمل میکنه به احتمال خیلی زیاد این فایل داره یه کاری میکنه!

حالا من قرار نیست این جا و تو این انجمن ویندوز رو محکوم کنم ولی می خواستم بگم که وقتی لینوکس با متن باز هست چرا باید انسان سراغ یه سیستم عامل این طوری بره؟ و دلیل اصلی مهاجرت من هم به لینوکس همین بود. خدا شاهده وقتی با لینوکس شبا دانلود میکردم هم cpu کمتری مصرف میکرد هم دیسک کمتری در حالی که تو ویندوز یهو می دیدی فن cpu روشن شده! بعد که کاشف به عمل می یومد می دیدم که svchost.exe دیسکو بچه گیر آورده و پریده به جونش!!!

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #46 : 03 تیر 1391، 12:34 ق‌ظ »
منم میگم تا زمانی که یک سیستم عامل آزاد به قدرت گنو هست دلیلی به استفاده از ویندوز وجود نداره
ولی svchost.exe تنها یک پروسه نیست بلکه سرویسهای مختلف رو اجرا میکنه اینی که 20 دقیقه روی هاردتون میخونده نمی‌دونم مربوط به چه سرویسی بوده البته با این ویندوزهای کرک شده هم که ما استفاده می‌کنیم که نمیشه گفته چون تازه نصب شده پس سالمه ولی در کل svchost.exe ویروس و یا تروجان نیست ولی ممکنه که یک ویروس و یا تروجان خودش رو در قالب اون جا بزنه
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • آزادی حق ماست!
« پاسخ #47 : 18 تیر 1391، 08:19 ب‌ظ »
منم میگم تا زمانی که یک سیستم عامل آزاد به قدرت گنو هست دلیلی به استفاده از ویندوز وجود نداره
ولی svchost.exe تنها یک پروسه نیست بلکه سرویسهای مختلف رو اجرا میکنه اینی که 20 دقیقه روی هاردتون میخونده نمی‌دونم مربوط به چه سرویسی بوده البته با این ویندوزهای کرک شده هم که ما استفاده می‌کنیم که نمیشه گفته چون تازه نصب شده پس سالمه ولی در کل svchost.exe ویروس و یا تروجان نیست ولی ممکنه که یک ویروس و یا تروجان خودش رو در قالب اون جا بزنه

بند هم خدمت svchost.exe ارادت داشتم!یه زمان سیستمم سی پی یوش سلرون بود این svchost.exe میچسبوندش به صد!انتی ویروسم هم مثل ماست انگار نه انگار!ولی تا به موس دست میزدی سری سی پی یو میخوابید!رو سون هم دیده بودمش اما چون سی \ی یوم قوی تر شده تا ۵۰٪ بیشتر نمیرفت.در کل مجبور بودم ویندوز عوض کنم که درست شه!جالب اینجاست که همیشه یه ویندوز رو از رو یه سی دی نصب میکنم یه بار اقای svchost.exe بدخیم میشه و یهبار خوش خیم!
منتظران مهـــــــــــدی بهـــــوش باشند که حســــــین را مُنتَظِرانَش کُشتند

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
متن کامل گزارش جامع در باره ویروس فلیم را دانلود کنید.

itna.ir/images/docs/files/000022/nf00022772-1.pdf
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #49 : 06 امرداد 1391، 10:56 ب‌ظ »
بند هم خدمت svchost.exe ارادت داشتم!یه زمان سیستمم سی پی یوش سلرون بود این svchost.exe میچسبوندش به صد!انتی ویروسم هم مثل ماست انگار نه انگار!ولی تا به موس دست میزدی سری سی پی یو میخوابید!رو سون هم دیده بودمش اما چون سی \ی یوم قوی تر شده تا ۵۰٪ بیشتر نمیرفت.در کل مجبور بودم ویندوز عوض کنم که درست شه!جالب اینجاست که همیشه یه ویندوز رو از رو یه سی دی نصب میکنم یه بار اقای svchost.exe بدخیم میشه و یهبار خوش خیم!

دلیلش اینه که ویندوز احساس میکنه که از سیستم استفاده نمی‌شه و شروع می‌کنه به انجام کارهای پیس‌زمینه (مثل دیفرگ و ایندکس کردن) و زمانی که به موس دست می‌زنید ویندوز سیستم رو در اختیار شما می‌زاره
مورد شما درباره من خیلی بدتر بود و با گرفتن کنترل سیستم توسط خودم باز هم چندین ثانیه‌ای طول میکشید تا ویندوز بی‌خیال میشد

سرویس یادشده به هیچ عنوان ویروس نیست بلکه ویروس‌های زیادی خودشون رو بهش می‌چسبونن
« آخرین ویرایش: 06 امرداد 1391، 10:58 ب‌ظ توسط MustafaJF »
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید