svhost نه svchost , برنامه جاسوسی نیست یک برنامه هستش که یک و یا چند سرویس که به صورت DLL پیادهسازی شدن رو اجرا میکنه البته بیشتر برای سرویسهای شبکه بکار میره
درسته که این سرویس باگهای زیادی داره و بعضی ویروسها که اسمشون رو یادم مییاد خودشون رو به اون میچسبونن و بالا میان ولی به هیچ عنوان svchost ویروس نیست بلکه یک برنامه ضروری برای ویندوزه
سلام و درود بر شما
من نمی دونم! همین قدر می دونم که ویندوزی که آنتی ویروس روش نصبه و تازه هم ویندوزش عوض شده ( هول و هوش 5 ساعت بعد از نصب ویندوز) همین svchost.exe شروع به فعالیت مشکوکی می کنه! من خودم شاهد بودم بعضا تا 20 دقیقه فقط از هارد می خونده و هیچی نمینوشته!!!! ( اسم فایلشم svchost.exe local system network restricted هست). سوال من از شما و دیگر افراد اینه که 20 دقیقه از روی هارد خوندن آدم رو به شک نمیندازه؟؟؟ جالبه که hard رو تا 100٪ اشغال میکنه و اگر شما در بعضی موارد در ویندوز 7 مشاهده می کنید که داره کند عمل میکنه به احتمال خیلی زیاد این فایل داره یه کاری میکنه!
حالا من قرار نیست این جا و تو این انجمن ویندوز رو محکوم کنم ولی می خواستم بگم که وقتی لینوکس با متن باز هست چرا باید انسان سراغ یه سیستم عامل این طوری بره؟ و دلیل اصلی مهاجرت من هم به لینوکس همین بود. خدا شاهده وقتی با لینوکس شبا دانلود میکردم هم cpu کمتری مصرف میکرد هم دیسک کمتری در حالی که تو ویندوز یهو می دیدی فن cpu روشن شده! بعد که کاشف به عمل می یومد می دیدم که svchost.exe دیسکو بچه گیر آورده و پریده به جونش!!!