انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: بسته شدن پنجره برنامه ها  (دفعات بازدید: 2858 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین عمار

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
بسته شدن پنجره برنامه ها
« : 25 اسفند 1386، 07:04 ب‌ظ »
سلام دوستان
راستش نمی دونم این مشکل رو کجا باید مطرح کنم ولی فکر کردم که شاید این قسمت مرتبط ترین قسمت با مشکل من باشه.
فقط قبلش این توضیح رو اضافه کنم که من همین مشکل فقط تو ابونتو ندارم و پارسیکس رو هم که نصب کردم با همین مشکل مواجه شدم.
پنجره های  بعضی از برنامه ها (مثل Firefox, Epiphany , Opera و OpenOffice) در کامپیوتر من خود به خود بسته می شن و یا اینکه برنامه به حالت not responding میره و پنجرش بسته می شه بدون اینکه پیام خطای خاصی دریافت کنم. این اتفاق اونقدر زیاد روی سیستم من می افته که گاهی اصلا نمی تونم کار خودم رو انجام بدم.
من Firefox از طریق gnome-terminal باز کردم و زمانی که خود به خود بسته شد، پیغام خطای segmentation fault  توی terminal داد!

ممکنه اشکال از RAM کامپیوترم و یا از پارنیشن swap باشه؟؟؟

کامپیوتر من Pentiume4 و 32 بیتی هست که قبلا ۲۵۶ مگا بایت ram داشتم و تازگی به یک گیگا بایت ارتقا دادمش؛ الان یک پارتیشن ۲ گیگا بایتی برای swap درست کردم (logical) و ubuntu هم توی یک پارتیشن primary با فرمت ext3 نصب هست.
البته فکر می کنم از زمانی که روی کامپیوترم یک گیگا بایت ram گذاشتم این اتفاق برای کامپیوترم می افته و قبل از اون متوجه این اشکال نشده بودم.
من دو تا رم ۵۱۲ دارم که زمانی که تک  تک تستشون می کنم هیچ خطایی اتفاق نمی افته و اصلا هم مهم نیست که اونا رو روی کدوم اسلات گذاشتم؛ ولی زمانی که هر دوتا رو با هم نصب می کنم و  از منوی Grub تست حافظه رو انتخاب می کنم، تست شماره ۵ : Block Move, 64 Moves روی  ۹۸٪ خطا میده.

من روی کامپیوترم windows هم دارم ولی هیچ مشکلی با اون ندارم!!! حتی برنامه check it هم هیچ اشکالی به RAM نمی گیره!!!

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
پاسخ به: بسته شدن پنجره برنامه ها
« پاسخ #1 : 25 اسفند 1386، 09:53 ب‌ظ »
اگر با ویندوزتون هیچ مشکلی ندارید بعیده از RAM باشه.
ممکنه از لوح سخت (hard disk) باشه.
کارت گرافیکتون چیه؟ راه‌اندازی‌ (driverی) که توی لینوکس استفاده می‌کنید چیه؟
« آخرین ویرایش: 25 اسفند 1386، 10:14 ب‌ظ توسط ابراهیم »
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #2 : 25 اسفند 1386، 10:22 ب‌ظ »
سلام دوستان
راستش نمی دونم این مشکل رو کجا باید مطرح کنم ولی فکر کردم که شاید این قسمت مرتبط ترین قسمت با مشکل من باشه.
فقط قبلش این توضیح رو اضافه کنم که من همین مشکل فقط تو ابونتو ندارم و پارسیکس رو هم که نصب کردم با همین مشکل مواجه شدم.
پنجره های  بعضی از برنامه ها (مثل Firefox, Epiphany , Opera و OpenOffice) در کامپیوتر من خود به خود بسته می شن و یا اینکه برنامه به حالت not responding میره و پنجرش بسته می شه بدون اینکه پیام خطای خاصی دریافت کنم. این اتفاق اونقدر زیاد روی سیستم من می افته که گاهی اصلا نمی تونم کار خودم رو انجام بدم.
من Firefox از طریق gnome-terminal باز کردم و زمانی که خود به خود بسته شد، پیغام خطای segmentation fault  توی terminal داد!

ممکنه اشکال از RAM کامپیوترم و یا از پارنیشن swap باشه؟؟؟

کامپیوتر من Pentiume4 و 32 بیتی هست که قبلا ۲۵۶ مگا بایت ram داشتم و تازگی به یک گیگا بایت ارتقا دادمش؛ الان یک پارتیشن ۲ گیگا بایتی برای swap درست کردم (logical) و ubuntu هم توی یک پارتیشن primary با فرمت ext3 نصب هست.
البته فکر می کنم از زمانی که روی کامپیوترم یک گیگا بایت ram گذاشتم این اتفاق برای کامپیوترم می افته و قبل از اون متوجه این اشکال نشده بودم.
من دو تا رم ۵۱۲ دارم که زمانی که تک  تک تستشون می کنم هیچ خطایی اتفاق نمی افته و اصلا هم مهم نیست که اونا رو روی کدوم اسلات گذاشتم؛ ولی زمانی که هر دوتا رو با هم نصب می کنم و  از منوی Grub تست حافظه رو انتخاب می کنم، تست شماره ۵ : Block Move, 64 Moves روی  ۹۸٪ خطا میده.

من روی کامپیوترم windows هم دارم ولی هیچ مشکلی با اون ندارم!!! حتی برنامه check it هم هیچ اشکالی به RAM نمی گیره!!!

امیدوارم مشکل شما مثل من از هارددیسک نباشه ! چون قدیم من یه هارددیسک داشتم (روحش شاد ! ) باعث شده بود که شدیداً سیستم ناپایدار بشه که من نمی دونستم مشکل از هارددیسک هست و همش به ویندوز چیز می گفتم تا اینکه آخرین لحظات عمرش رو هم سپری کرد و جان به جان آفرین تسلیم کرد و من رو در اندوهی سنگین! ( ](*,) ) فرو برد !  :D
پیشنهاد می کنم اگه چیز مهمی روی هاردتون دارین، سریعتر یک پشتیبان ازش تهیه کنید.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین عمار

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 25 اسفند 1386، 11:13 ب‌ظ »
اگر با ویندوزتون هیچ مشکلی ندارید بعیده از RAM باشه.
ممکنه از لوح سخت (hard disk) باشه.
کارت گرافیکتون چیه؟ راه‌اندازی‌ (driverی) که توی لینوکس استفاده می‌کنید چیه؟

کارت گرافیکی من GeForce 4 MX440  هست و از درایوری که توی DVD اوبونتو هست استفاده می کنم.

البته هارددیسک من بدون اشکال نیست چون بعضی وقت ها در حین کپی کردن کامپیوتر هنگ می کنه ، کارت گرافیک من هم از آخر عمرش گذشته و همینجوری مرامی داره با من کار می کنه ;) . ولی فکر نمی کنم این اشکلات از اونا باشه چون درحالی که مثلا Firefox چندین بار پشت سر هم هی پنجرش بسته می شه و یا اینکه OpenOffice هنوز پنجرش باز نشده دوباره بسته میشه ؛ بقیه سیستم به خوبی کار می کنه!

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #4 : 25 اسفند 1386، 11:17 ب‌ظ »
ولی فکر نمی کنم این اشکلات از اونا باشه چون درحالی که مثلا Firefox چندین بار پشت سر هم هی پنجرش بسته می شه و یا اینکه OpenOffice هنوز پنجرش باز نشده دوباره بسته میشه ؛ بقیه سیستم به خوبی کار می کنه!
دلیل نمی‌شه! ممکنه فقط اون قسمت از لوح سختتون خراب شده باشه. یا مثلاً این برنامه‌ها یه جور کار گرافیکی خاصی دارن که باعث خراب‌کاری می‌شه.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
« پاسخ #5 : 25 اسفند 1386، 11:56 ب‌ظ »
نقل‌قول
ولی فکر نمی کنم این اشکلات از اونا باشه چون درحالی که مثلا Firefox چندین بار پشت سر هم هی پنجرش بسته می شه و یا اینکه OpenOffice هنوز پنجرش باز نشده دوباره بسته میشه ؛ بقیه سیستم به خوبی کار می کنه!

ببینید اطلاعات روی هارددیسک در سکتور های مختلف ذخیره می شن. ممکنه قسمتی که برنامه مربوط به مثلاً فایرفاکس قرار گرفته بدون اشکال باشه ولی یک قسمت دیگه که برنامه دیگه‌ای روش نصب هست مشکل داشته باشه و اذیت کنه. ساختار پارتیشن های ex3 تون رو می تونید با اجرای دستور زیر چک و ترمیم کنید:

sudo umount /dev/sda7
sudo e2fsck -f -p -v /dev/sda7
البته اون sda7 رو همینطوری زدم که فرمت دستور رو نشون بدم.

آفلاین عمار

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 26 اسفند 1386، 12:13 ق‌ظ »
من شاید دو سه بار ubuntu رو حذف کردم و دوباره نصب کردم، هر بار هم پارتیشن رو دوباره فورمت کردم؛ تازه پارسیکس رو روی یک پارتیشن دیگه نصب کرده بودم ولی همچنان مشکل باقی مونده!
آیا ممکنه که مشکل توی یک قسمت دیسک سخت باشه و اتفاقی هر دفعه Firefox  روی همون قسمت قرار بگیره ؟ آیا اگر مشکل در دیسک سخت باشه نباید با فرمت کردن مجدد اون از بین بره ؟ من زمان نصب مجدد ابونتو حتی اندازه پارتیشن رو هم تغییر دادم!
حتی Opera رو هم نصب کردم ولی باز هم همون مشکل رو داشت!

من با اسکرین سیور های سه بعدی لینوکس و حتی با بازی ها روی ویندوز مشکلی ندارم . ممکنه که فایرفاکس بخواد کاری بکنه که به دلیل نقص کارت گرافیک سیستم عامل پنجرش رو ببنده؟

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
« پاسخ #7 : 26 اسفند 1386، 12:37 ق‌ظ »
ببخشید من متن پستتون رو تا آخر نخونده بودم  :oops:

احتمال می دم که مشکل شما از RAM باشه. خیلی وقتها ۲تا اسلات RAM که کاملاً باس یکسان هم دارند و ( حتی با ظرفیت یکسان یا متفاوت) ممکنه با هم سازگار نباشن در حالی که به تنهایی هر کدوم بدون هیچ مشکلی کار کنند و هر دو RAM کاملاً سالم و بدون مشکل هستند. این مشکل خیلی کم پیش میاد (واسه خود من ۲بار بیشتر بوجود نیومده. یکبار که 486DX5 داشتم و می خواستم RAM رو از 16MB به 32MB ارتقا بدم و یکبار هم وقتی PI -133 با 64MB RAM داشتم که می خواستم اضافه کنمش). البته این اشکال برای RAM های ساخت ۲ شرکت مختلف بوجود میاد و برای ۲تا RAM محصول یک شرکت بوجود نمیاد.
مطمئن هستید که باس هر جفت RAM هاتون یکسان هستند ؟ اگر نیستن از داخل بایاس اول دستگاه برید و مقدار clock حافظه RAM رو به مقدار پایین تر تنظیم کنید (البته اگه بایاستون توانایی چنین تنظیمی رو داره)

یک نکته دیگه: اگر FAN کارت گرافیکیتون دچار مشکل شده و صداش تغییر کرده و یا که کلاً مرخص شده، می تونه باعث بروز چنین مشکلاتی بشه. کارت گرافیکی NVidia TNT2 Pro با 16MB حافظه داشتم که FAN اش اول شروع به بازی کرد و صدای لوکوموتیو از خودش درمیاورد و آخرش هم از کار افتاد. تا وقتی که زمستون بود مشکلی باهاش نداشتم ولی همین که هوا شروع به گرمتر شدن کرد، دیدم اذیت ها و قفل کردن های ویندوز شروع شد! تمام سیستم رو زیر و رو کردم و کلی ویندوز و برنامه های عیب یاب و ... امتحان کردم ولی همشون می گفتن که سیستم هیچ مشکلی نداره. تا اینکه رفتم و فن کارت گرافیکی رو عوض کردم و دیدم که مشکل حل شد ! شکر خدا ICاش سالم مونده بوده و نیم-سوز نشده بوده ولی همین مشکل برای پسر خالم بوجود اومد ولی کارت گرافیکیش تعطیل شد !

اگر فن کارت گرافیکیتون از کار افتاده یکبار عوضش کنید و امتحان کنید.

آفلاین عمار

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 27 اسفند 1386، 11:33 ق‌ظ »
هر دوتا RAM مثل هم هستن و اونارو با هم خریدم . شاید مشکل از کارت گرافیک باشه باید عوضش کنم ببینم دست میشه یا نه.