انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا در ایران کسی یا گروهی با بلندر بصورت حرفه ای کار می کند؟  (دفعات بازدید: 5140 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین adel_asadi_bojnurd

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
سلام

من در یک تیم نرم افزاری مشغول بکار هستم که با نرم افزار بلندر در حال ساخت بازی رایانه ای و انیمیشن کوتاه هستند .
این تیم در شهرستان بجنورد استان خراسان شمالی مقیم است.
شما هم اگر خودتان یا کسی را می شناسید که با بلندر در ایران مشغول کار حرفه ای است لطفا معرفی کنید تا تعامل اطلاعاتی بصورت یک شبکه فکری ایجاد کنیم.

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
قبلا آقای محمد باقر اهتمام بودند که کار گرافیکی می کردند (برای دیدن تاپیک های ایشان به انجمن هنر و طراحی مراجعه کنید). البته الان ایشان مشغول انجام خدمت سربازی هستند!
http://forum.ubuntu.ir/index.php?action=profile;u=104
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,2512.0.html

• Newbie
  • *
ممنون از معرفی اقای اهتمام ، تاپیک خبری ایشان را نیز دیدم  :)

اگر ممکن است خودشان را بهتر معرفی کنند و بگویند چه کارهایی بدست خود  در بلندر انجام داده اند. ;)

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
تا جاییکه یادمه آقای ذقاقی هم یک کارایی میکردن. سایتشون فعلا که غیر فعاله!
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

• Newbie
  • *
ممنون از معرفی آقای دقاقی

میدانید که بازیهای رایانه ای و سینمای دیجیتالی چند سالی است که در سراسر دنیا یکی از پر طرفدارترین محصولات جامعه بشری بوده و صنعت نوظهور و پر درآمد میباشد.
هدف اصلی من از این سئوال دستیابی به یک راحل برای مشکل بزرگ ما در تولیدات سینمایی دیجیتال خصوصا جلوه های ویژه و انیمیشن سه بعدی است و دلیل دیگر مشکل بازیهای رایانه ایرانی هنوز بصورت یک نمونه خیلی خوب یا در حد استانداردهای قابل رقابت با نمونه های خارجی نیست.
میدانید که در حال حاضر بخاطر حضور غیرقانونی سیستم عامل ویندوز و فراگیرشدن آن در بین مردم و سازمانها و از طرفی حضور غیرقانونی نرم افزارهای گرانی چون تریدی مکس و مایا و غیره شناخت خیلی کمی در مورد بلندر و نرم افزارهای تحت قانون گنو در کشور وجود دارد و فقط اطلاعاتی حاکم بر جامعه اجازه تغییر نگرش و  تفکر را به مردم نمیدهد .
بخاطر گرانی و عدم دسترسی قانونی به نرم افزارهای دارای کپی رایت و عدم شناخت کافی از نرم افزارهای تحت لایسنس گنو جی پی ال فکر می کنم که رسالت این امر بعهده ما گروه کاربران اوبونتو است.  =D>

پس لطفا  با پیشنهادات و نظرات سازنده من را راهنمایی و یاری کنید.  :-k

ضمنا حداقل آدرس الکترونیکی افرادی که معرفی می کنید بنویسید تا بتوانم با آنها تماس بگیرم.  ](*,)

با تشکر  8)

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
آقای اهتمام تا آنجایی که اطلاع دارم در حال حاظر مشغول گذراندن خدمت سربازی می‌باشند و فکر نمی‌کنم حالا حالا ها فرصت همکاری داشته باشند ولی با این حال این ایمیل ایشون است: ehtemam @ gmail

:)
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]