انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا ویندوز متن باز خواهد شد؟  (دفعات بازدید: 4958 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : آیا ویندوز متن باز خواهد شد؟
« پاسخ #15 : 15 فروردین 1394، 08:43 ب‌ظ »
نقل‌قول
مال همین فروم خودمون.

چی گفتن مگه که اینجوری
نقل‌قول
dfkjverjdfmcwhsdbvkermdsufbv ueodsjcmi erudsbfoicwerufnvcerodsnfcier ijfncierijscmuerhjcmirewhfn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شدی؟  :D
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
« پاسخ #16 : 15 فروردین 1394، 08:57 ب‌ظ »
نقل‌قول
مال همین فروم خودمون.

چی گفتن مگه که اینجوری
نقل‌قول
dfkjverjdfmcwhsdbvkermdsufbv ueodsjcmi erudsbfoicwerufnvcerodsnfcier ijfncierijscmuerhjcmirewhfn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شدی؟  :D

اون از Miux این هم از این شما جای من بودی از دست این دوست گرام" ا م "اینجوری نمیشدی؟
دانیال  هم حس شوخ طبعیش تازه گل کرده دیگه واویلا!!!!

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #17 : 15 فروردین 1394، 09:18 ب‌ظ »
نقل‌قول
اون از Miux این هم از این شما جای من بودی از دست این دوست گرام" ا م "اینجوری نمیشدی؟
یعنی از خبر Miux‌ هم اینجوری شدی؟  :o  ;D خب این که دروغ آوریل بود.
"ا م" هم نمیدونم فازش چیه. حرف دلش رو صاف و پوست کنده نمیزنه بفهمیم موضعش چیه. خودم که فکر می کنم هدفش از زدن اینجور تاپیک ها، نشون دادن ضعف اوبونتو و لینوکس باشه و چون بچه ها جواب منطقی بهش میدن، خودشو میزنه به یک راه دیگه. درگیری با معین و دانیال هم واقعا عجیبه. ناظرها بیکار نیستن که بخوان سر به سر یه کاربر بذارن. مسلما مشکلی داره که تذکری بهش داده میشه. (حتی من خودمم اون اوایل تذکر گرفتم)  ;)
نقل‌قول
شوخی کردن خوبه اگه دوزش مناسب باشه  :D

من توی دو سالی که توی زومیت کامنت میذاشتم، به یه نتیجه ای رسیدم:
بهتره وقتی می بینی طرز فکرت با طرفت 180 درجه فرق داره، بهتره اصلا روی اون قضیه پافشاری نکنی. من جات بودم، کلا بیخیال این بحث ها می شدم (چون خودمم مدت زیادی درگیرشون بودم و ضرر کردم). من و شما که ناظر نیستیم. اونایی که ناظرن وظیفه دارن به این مشکلات رسیدگی کنن. ما به همون سوال و جواب معمولی خودمون برسیم هنر کردیم  ;) اون جریان آر اس اس هم یه سوال ازت کردم تو تاپیکم. دیدیش؟
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
« پاسخ #18 : 15 فروردین 1394، 10:02 ب‌ظ »
نقل‌قول
یعنی از خبر Miux‌ هم اینجوری شدی؟  :o  ;D خب این که دروغ آوریل بود.
"ا م" هم نمیدونم فازش چیه. حرف دلش رو صاف و پوست کنده نمیزنه بفهمیم موضعش چیه. خودم که فکر می کنم هدفش از زدن اینجور تاپیک ها، نشون دادن ضعف اوبونتو و لینوکس باشه و چون بچه ها جواب منطقی بهش میدن، خودشو میزنه به یک راه دیگه. درگیری با معین و دانیال هم واقعا عجیبه. ناظرها بیکار نیستن که بخوان سر به سر یه کاربر بذارن. مسلما مشکلی داره که تذکری بهش داده میشه. (حتی من خودمم اون اوایل تذکر گرفتم)  ;)
نقل‌قول
شوخی کردن خوبه اگه دوزش مناسب باشه  :D

من توی دو سالی که توی زومیت کامنت میذاشتم، به یه نتیجه ای رسیدم:
بهتره وقتی می بینی طرز فکرت با طرفت 180 درجه فرق داره، بهتره اصلا روی اون قضیه پافشاری نکنی. من جات بودم، کلا بیخیال این بحث ها می شدم (چون خودمم مدت زیادی درگیرشون بودم و ضرر کردم). من و شما که ناظر نیستیم. اونایی که ناظرن وظیفه دارن به این مشکلات رسیدگی کنن. ما به همون سوال و جواب معمولی خودمون برسیم هنر کردیم  ;) اون جریان آر اس اس هم یه سوال ازت کردم تو تاپیکم. دیدیش؟

الان یه نگاه میندازم.

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up