انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بازیابی اطلاعات ویندوزبا اوبونتو recover --ممنون اگه کمک کنید  (دفعات بازدید: 2111 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alirezanouri

• Newbie
  • *
  • ارسال: 19
  • Geek InsidE
سلام
بازم سلام
موقعی که کلن زدم ویندوز رو پاک کردم نمیدونستم قراره هاردم فرمت شه حالا اطلاعات درایو NTFSرو چجوری ریکاور کنم؟مرسی

آفلاین ایمان تات داودی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
  • من عاشق XFCE شدم
باسلام
اگر اوبونتو یا توزیع های دیگر گنو/لینوکس را دارید شاید بد نباشه از ntfsundelete استفاده کنید:
http://barsam.ir/archive/%D8%B1%D8%A7%D9%87%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-ubuntu-live-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%BE%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%88/
اگر از ویندوز استفاده می کنید هم نرم افزارهای زیادی برای این کار هستند سرچ کنید.
موفق باشید نتیجه را اطلاع دهید اگر مشکل دیگری هم برخوردید اطلاع دهید.
من عاشق XFCE شدم
(تو پرانتز بگم موقع تغییر مشخصات آواتارم حذف شد من هم عکس کارتون آواتار را گذاشتم جای آواتار)

آفلاین alirezanouri

• Newbie
  • *
  • Geek InsidE
اجرت با آقامون تروالدز ببینم به کجا میرسم

آفلاین alirezanouri

• Newbie
  • *
  • Geek InsidE
به بیسوادی من ببخش این سوالمو اما این گفته یه درایو تو ویندوز من الان کلن فقط همین اوبونتو رو دارم  :):دی

آفلاین alirezanouri

• Newbie
  • *
  • Geek InsidE

آفلاین ایمان تات داودی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
  • من عاشق XFCE شدم
ببخشید من متوجه نشدم مثل اینکه شما می خواستید به جای ویندوز اوبونتو نصب کنید بعد موقع نصب کل هارد پاک شده و الان فقط اوبونتو روی سیستم نصب دارید و حتی درایو ntfs هم از بین رفته حالا می خواهید اطلاعات را بازگردانید درسته؟
اگر این طور باشه راهی که به ذهن من می رسه اینه که یک سی دی hiren's boot را تهیه کنید و به صورت بوتیبل با مینی ویندوز یا مینی لینوکس بالا بیایید اونجا نرم افزارهایی هست که می تونه پارتیشن ها بازگردانی و recovery کنه
این راهی بود که ذهن من رسید دوستان دیگر اگر نظر دارند بفرمایند
لطفا به من اطلاع دهید
من عاشق XFCE شدم
(تو پرانتز بگم موقع تغییر مشخصات آواتارم حذف شد من هم عکس کارتون آواتار را گذاشتم جای آواتار)

آفلاین amin-asa

• Full Member
  • *
  • ارسال: 161
سلام
تازه کار بودن و ....

اقا من دقیقا هم همین طور اطلاعاتم از بین رفته ](*,) اگه بیشتر راهنمایی کنید برنامه هایی که معرفی میکنید همراه لینک بذارید و طرز کارشون رو بگید تا بتونیم استفاده کنیم. :)
ممنون \\:D/
* زندگی خالی نیست *
* مهربانی هست، سیب هست، ایمان هست *
* آری تا شقایق هست، زندگی باید کرد *

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
فایل پی دی اف زیر رو بخون آموزش تصویری داره . امیدوارم کمکت کنه .

http://wiki.ubuntu.ir/mahdiar?action=AttachFile&do=get&target=recovery.pdf

آفلاین adel1368

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 387
با سلام یعنی یک نرم افزار بازیابی اطلاعات به صورت گرافیکی تو ابونتو نیست ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
(((خالیق یازان خطی هش کیم پوزابیلمز)))

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
من خیلی گشتم شاید جدیدا اضافه شده باشه ولی بهترین گزینه همونیه که گذاشتم . منم اولش می ترسیدم ولی خیلی راحته اصلا نگران نباش . نیاز به تایپ کردن دستور خاصی نیست .
« آخرین ویرایش: 29 امرداد 1391، 12:35 ق‌ظ توسط *mahdiar* »

آفلاین alirezanouri

• Newbie
  • *
  • Geek InsidE
مرسیییییی