انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بازسازی اوبونتو 12.04 با این مشخصات ارزش داره؟  (دفعات بازدید: 941 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Rezwan.Derakhshan

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 93
سلام.

اوبونتو 12.04 من بعد از نصب مجدد گراب تقریباً از کار افتاد. مثلاً تو یونیتی، لانچر و پنل ناپدید شدند و کیبرد کار نمی کرد (مثلاً وقتی Ctrl + Alt +T رو میزدم ترمینال نمیومد) و من عملاً نمی تونستم بدون اون ها کاری انجام بدم.(حتی نمی تونستم کامپیوتر رو خاموش کنم).
وقتی توی فروم جست و جو کردم این تاپیک رو پیدا کردم:
توی این تاپیک یه آدرس بود که تعمیر یونیتی رو از بهترین حالت تا بدترین حالت یاد داده بود:

ولی یونیتی من برنگشت(تو این لینک گفته بود اگه ترمینال تو یونیتی تون کار نمی کرد، Ctrl + Alt + F1 بگیرید و یه سری دستور را بزنید، توی اوبونتو 3D که وقتی این دکمه ها رو می گرفتم، یه صفحه ی سیاه با خط های مشکی و آبی نشون میداد که توش کیبرد هم کار نمی کرد و توی اوبونتو 2D هم تا توی این صفحه(که شبیه ترمینال بود) می خواستم چیزی بنویسم یه ارور می داد و شماره ی یه خونه از حافظه رو می نوشت و می گفت درخواست من رد شده(با این که من هنوز هیچی ننوشته بودم و نمی ذاشت بنویسم)).

من از توی Ubuntu 2D میزکار گنوم رو نصب کردم. اما یه مشکلی بود(یه مشکل نه چند تا) نه تو گنوم، نه گنوم کلاسیک و نه اوبونتو 2D، نه فلش شناسایی می شد، نه درایوهای ویندوزی قابل مشاهده بودند و حتی دی وی دی یا سی دی رو هم نمی شناخت و می شه گفت تقریباً من نمی تونستم ارتباط مستقیم با بیرون داشته باشم. آپدیت (از ترمینال) نمی شد و وقتی می خواستم با بک آپی که توی system setting بود از نرم افزارام بک آپ بگیرم، 2 ساعت بعد از شروع آپلود یه ارور ناشناخته می داد(می نوشت: Failed with an unknown error) و بعد دو روز هم میزکارای گنوم کلاسیک (چون دو تا بودند) از کار افتادند(مثل یونیتی شدند).

بعد از نصب مجدد ویندوز(روی همون درایو قبلی و بدون فرمت کردن بقیه ی درایو ها) و دوباره پاک شدن گراب، وقتی با پاراگون(Paragon Partition Manager) پارتیشن لینوکسم رو نگاه می کنم فایل سیستمش رو نوشته نا معتبر(File system:Invalid).
تا دو روز پیش که پاراگون می شناختش(نوع پارتیشن اوبونتو رو) اون طوری بود، الان که این اتفاق افتاده نمی دونم اصلاً می شه اوبونتوم رو دوباره بالا اورد یا نه(اگرم بالا بیاد معلوم نیست چه جوریه و احتمالاً وضعش بد تر از قبله).

من برای اوبونتوم خیلی زحمت کشیدم و تا حالا 10 گیگ نرم افزار روش نصب کردم، اگه می شه کمک کنید بازسازیش کنم،(چون نصب مجدد این همه برنامه با وجود این که با APTonCD هم ازشون بک آپ گرفتم، وقت گیره) اگه نمی شه(یا ارزش نداره) لطفاً بگید چیکار کنم تا دوباره بعد از نصب مجدد این اتفاقات نیوفته؟
ممنون
« آخرین ویرایش: 15 امرداد 1391، 12:48 ق‌ظ توسط Rezwan.Derakhshan »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
به نظر می‌آد دیسک مشکل داره و باید از نو قالب‌بندی بشه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن