توجه:شاید مشابه این تاپیک در انجمن ایجاد شده باشد.اگر ایجاد شده است من می خواهم دوباره این موضوع را زنده کنم و اگر ایجاد نشده است که چه بهتر!(در هر صورت از شما می خواهم این تاپیک را مطالعه کنید)
FCM یا Full Circle Magazine رو همه ما می شناسیم.مجله ای که در شماره گذشته اش یک ساله شد(حتی یک انجمن زیرگروه اختصاصی هم در همین انجمن دارد).همه ی ما با اشتیاق نسخه های جدیدش را دانلود کرده ایم و شاید تا آخرین کلمه اش را هم خوانده باشیم.برخی از اعضا(مثل خودم) با وجود اینکه انگلیسی شان قوی نیست ولی بازهم با هر دردسری آن را می خوانند.ولی مسئله ای که ذهن من رو در چند هفته اخیر مشغول کرده است اینه:چرا خودمان یک FCM فارسی نداشته باشیم؟ شاید برخی از شما خوانندگان این تاپیک!بگویند کاری است بس دشوار!اما اگر به سرمقاله شماره 8 FCM(در حقیقت شماره 9) که شماره مخصوص کریسمس بود نگاه کنیم می بینیم که حتی خود نویسندگان و سردبیر باور نمی کرده اند که به شماره 2 یا 3 برسد!اما اکنون این مجله یکساله است.چرا موفق شده اند؟چون پشتکار داشته اند.به هدف خود امیدوار بوده اند.
به نظر من اگر برخی از اعضا که اطلاعات خوبی در مورد اوبونتو دارند هر کدام نیم ساعت یا حتی پانزده دقیقه از وقت خود را به تهیه مقالات مجله اوبونتوی ایرانی اختصاص دهند این کار شدنی است.با این کار مجبور به خواندن متن های انگلیسی طولانی نمی شویم و باید در جایی دیگر به تقویت زبان انگلیسی بپردازیم!حتی می توانیم این مجله را به وب سایت اوبونتو نیز معرفی کنیم تا آن ها نیز با تبلیغات به ما کمک کنند.
این انجمن 1874 ثبت شده دارد و 1571 کاربر هم مطلبی ارسال کرده اند.(تا این لحظه)قطعا در این بین 500 کاربر فعال وجود دارد و در بین این 500 کاربر نیز حداقل 50 یا 100 کاربر بسیار فعال وجود دارد که اگر کارها را تقسیم کنیم می بینیم خیلی راحت شدنی است.
این هم لیست پیشنهادی من:
سردبیر:آقای مهدی حسن پور
مدیران بخش هنری:آقایان سید باقر اهتمام و badjoker
مدیر بخش Q & A:سیدمهدی(نام کاربری ایشان در انجمن سیدمهدی است و متأسفانه نام خانوادگی ایشان را نمی دانم!)
مدیر بخش مقالات:آقای علی طریحی(با نام کاربری lomion در فروم)
مدیر بخش KDE:آقای محمدرضا میردامادی(با نام کاربری mohi در فروم)
می توانیم از نتایج اسکار هم استفاده کنیم.
در پایان اگر این تاپیک به مزاجتان خوش نیامد صفحه را ببندید!یا پاسخی منفی ارسال کنید و اگر به نظر شما پیشنهادی خوب بود شما هم لیست پیشنهادی تان را ارائه بدهید.