انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: حذف شدن بدون دلیل نرم افزارها!!(حل شد)  (دفعات بازدید: 1301 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین behdin

• Full Member
  • *
  • ارسال: 105
حذف شدن بدون دلیل نرم افزارها!!(حل شد)
« : 09 امرداد 1391، 10:02 ب‌ظ »
سلام
من از وقتی که آخرین بار اوبونتو رو گذاشتم برا بروزرسانی بعد از اون بعضی از نرم افزارهام از نصب خارج شدن مثل گوگل کروم و ... که دوباره نصبشون کردم ولی system setting  من کلا حذف شده و نمیدونم چطوری باید برگردونم و اینکه چرا اینا حذف شدن من که خودم حذف نکردم.
« آخرین ویرایش: 11 امرداد 1391، 01:16 ق‌ظ توسط behdin »
بیا که رونق این کارخانه کم نشود       به زهد همچو تویی یا به فسق همچو منی

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
پاسخ : حذف شدن بدون دلیل نرم افزارها!!
« پاسخ #1 : 09 امرداد 1391، 10:20 ب‌ظ »
خروجی رو بذارید :
tail -f -n 10 ~/.bash_history
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین behdin

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 09 امرداد 1391، 11:42 ب‌ظ »
این دستور فقط چند دستور آخری که تو ترمینال رو زدم نشون میده الان سیستم من چند روزه که اینطوری شده و تو این چند روز  کلی دستور تو ترمینال اجرا کردم  که جا نمیشه اینجا نشون داد. من چطوری میتونم system setting  رو برگردونم برا یونیتی.

آفلاین محمد علی صدرایی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 314
  • میزکار kde سیستم عامل فدورا
    • وبگاه محمد علی صدرایی
« پاسخ #3 : 10 امرداد 1391، 01:03 ق‌ظ »
این دستور فقط چند دستور آخری که تو ترمینال رو زدم نشون میده الان سیستم من چند روزه که اینطوری شده و تو این چند روز  کلی دستور تو ترمینال اجرا کردم  که جا نمیشه اینجا نشون داد. من چطوری میتونم system setting  رو برگردونم برا یونیتی.
سلام دوست عزیز
من یک کاربر حرفه ای نیستم ولی به نظر من مشکل شما یک مشکل اساسیه
من پیشنهاد می کنم از پکیج های دانلود شده بک آپ بگیرید و برید یک بار دیگه اوبونتو را نصب کنید

آفلاین behdin

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 10 امرداد 1391، 06:22 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز
من پیشنهاد می کنم از پکیج های دانلود شده بک آپ بگیرید و برید یک بار دیگه اوبونتو را نصب کنید
سلام دوست من. نه این پاک کردن صورت مسئله ست باید یک راه حل پیدا کنم .

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
« پاسخ #5 : 10 امرداد 1391، 09:42 ب‌ظ »
سلام
من از وقتی که آخرین بار اوبونتو رو گذاشتم برا بروزرسانی بعد از اون بعضی از نرم افزارهام از نصب خارج شدن مثل گوگل کروم و ... که دوباره نصبشون کردم ولی system setting  من کلا حذف شده و نمیدونم چطوری باید برگردونم و اینکه چرا اینا حذف شدن من که خودم حذف نکردم.
سلام
دو سوال
آیا از نسخه های قبلی اوبونتو ( ۱۱.۱۰ ،۱۱.۰۴ و ...) آپگریت کردین به این نسخه؟
و آیا هنگام بروزرسانی ارتباط با اینتنت قطع و یا اینکه پروسه قطع شد به هر دلیل؟

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1606
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #6 : 10 امرداد 1391، 09:50 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز
سلام دوست من. نه این پاک کردن صورت مسئله ست باید یک راه حل پیدا کنم .

جواب عالی بود (: البته سخته کشف کنیم که چه اشتباهی اتفاق افتاده که پکیج ها حذف شدن ولی این درسته که توی لینوکس «دوباره نصب کن» یعنی «حوصله ندارم یاد بگیرم». احتمالا چیزی مثلا sudo apt-get install ubuntu-desktop مشکل رو می تونه حل کنه.

در اصل دو تا احتمال هست: به هر دلیل بسته ها اشتباهی پاک شده باشن. کانفیگی تغییر کرده باشه که یونیتی رفتار طبیعی اش رو نداره. unity --reset هم یونیتی رو تا حدی شبیه تنظیمات استانداردش می کنه.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین behdin

• Full Member
  • *
پاسخ : حذف شدن بدون دلیل نرم افزارها!!(حل شد)
« پاسخ #7 : 11 امرداد 1391، 01:11 ق‌ظ »

نقل‌قول
جواب عالی بود (: البته سخته کشف کنیم که چه اشتباهی اتفاق افتاده که پکیج ها حذف شدن ولی این درسته که توی لینوکس «دوباره نصب کن» یعنی «حوصله ندارم یاد بگیرم». احتمالا چیزی مثلا sudo apt-get install ubuntu-desktop مشکل رو می تونه حل کنه.

در اصل دو تا احتمال هست: به هر دلیل بسته ها اشتباهی پاک شده باشن. کانفیگی تغییر کرده باشه که یونیتی رفتار طبیعی اش رو نداره. unity --reset هم یونیتی رو تا حدی شبیه تنظیمات استانداردش می کنه.
اتفاقا همین دستور کارمو راه انداخت رفتم تو هیستوری Ubuntu software center  دیدم تو یه تاریخ کلی از پکیج ها حذف شدن و دلیلشو نتونستم پیدا کنم ولی با نصب Ubuntu-desktop  مشکلم حل شد . متشکرم از همه دوستان.