انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا اوبونتو در حال تبدیل شدن به یک توزیع فراگیر لینوکس است ؟  (دفعات بازدید: 2029 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hisitech

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
    • iShell
سلام دوستان :
با اینکه دوست ندارم تبلیغات کنم ولی چاره ای ندارم
من اصولا به وبلاگ نویسی در بلاگ فارسی اعتقادی نداشتم و تا به حال در hisitech.wordpress.com  به انگلیسی می نوشتم ولی یکی از دوستان متقاعدم کرد که بلاگی رو به صورت اشتراکی در مورد لینوکس و برنامه نویسی و ....... و به منظور ارتقای سطح محتوای بلاگ فارسی شروع کنیم .
چون دوست ندارم کار موازی باشه سعی می کنم جهت خوبی به مطالب بلاگ بدم و از نظرات شما دوستان بهره مند بشم
این پست رو اگر زحمتی نیست بخونید دوست دارم نظرات جامعه اوبونتو ایران رو بدونم هم در مورد این موضوع و هم در مورد بلاگ .
آمادگی دارم لینک سایت ها یا بلاگ های دوستان فورم رو که در مورد موضوعات مشابه هست حتی بدون تبادل لینک در بلاگ قرار بدم چون معتقدم خوانندگان فارسی زبان باید به درستی راهنمایی بشن . پس در صورت تمایل (و به دلیل عدم آشنایی بنده با برخی سایت های دوستان ) لطفا لینک هاتون رو یا میل کنید یا کامنت بذارید . شاید بشه یک منبع لینک کامل از دوستان لینوکس نویس و اپن سورس نویس تشکیل بشه (شایدم شده ما بی خبریم!)
از همینجا از همه ی دوستان دعوت می کنم در صورت تمایل نویسنده افتخاری ما باشند در موضوعاتی مثل لینوکس ، فلسفه اپن سورس، پیتون ، جاوا ، سی ، اخبار ، ترجمه و .......

باز هم ممنون
« آخرین ویرایش: 22 فروردین 1387، 10:15 ب‌ظ توسط hisitech »
لینوکس یکی از بزرگترین دستاوردهای بشر.............
http://ishell.wordpress.com