انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سوالات گوناگون در مورد لینوکس و اوبونتو  (دفعات بازدید: 3413 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Reza

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 63
سوالات گوناگون در مورد لینوکس و اوبونتو
« : 10 فروردین 1386، 01:33 ق‌ظ »
سلام

ممنون میشم اگز دوستان به سوالات زیر پاسخ بدهند:

1- در ویندوز با نصب هر برنامه، تعدادی فایل dll و . . . در فولدر system32 و سایر فولدر های ویندوز ذخیره میشه که در هنگام بالا اومدن ویندوز، برخی از این فایلها نیز لود می شن. این موضوع موجب میشه که به مرور ویندوز سنگین و کند بشه. آیا در لینوکس هم همینطوره؟ یعنی نصب برنامه های زیاد موجب سنگین شدن لینوکس میشه؟ آیا در لینوکس هم فایلهایی مشابه dll ها وجود دارند که در فولدرهای سیستم ذخیره بشوند؟ یا تمام فایلهای یک برنامه در فولدر خود برنامه قرار داره؟

2- برای uninstll کردن یک برنامه در ubuntu چیکار باید کرد؟ آیا با uninstll کردن یک برنامه تمام آثارش از بین میره؟ (در ویندوز اینطور نیست و برخی فایلها باقی می مونه)

3- آیا تنظیم و استفاده از کانکشن adsl، بجز استفاده از دستورات pppoeconf و دستورات pon و poff راه دیگری (مثلا استفاده از یک رابط گرافیکی) وجود داره؟

با تشکر

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
پاسخ به: سوالات گوناگون در مورد لینوکس و اوب
« پاسخ #1 : 10 فروردین 1386، 01:48 ق‌ظ »
۱- نمی دونم
۲- یرای uninstall کردن : System->Administration->Synaptic Package Manager و بعد رو بسته مورد نظر بزن Mark for Complete Removal تا چیزی ازش باقی نمونه. (راه ساده تری داره ؟ - از طریق ترمینال)
۳-

Gnome-ppp
sudo apt-get install gnome-ppp

Gkdial-gnome
http://tinyurl.com/28l5ez

Gpppon
http://tinyurl.com/3y2y7m
« آخرین ویرایش: 10 فروردین 1386، 09:27 ق‌ظ توسط cheshmak »
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

آفلاین milad

• Full Member
  • *
  • ارسال: 105
پاسخ به: سوالات گوناگون در مورد لینوکس و اوبونتو
« پاسخ #2 : 10 فروردین 1386، 02:11 ق‌ظ »
من زیاد وارد نیستم ولی فکر می‌کنم یکی از خصوصیاتی که لینوکس داره اینه که زیاد احتیاجی به دوباره بوت کردن سیستم پیدا نمی‌کنی چه برسه به اینکه به خواد هر دفعه چیزی لود بشه. حتی بعضی distro های لیونکس هست که جوری طراحی میشتن که تا ماه‌ها نیازی به بوت شدن نداشته باشن.

نمیگم سرعت لینوکس من الان ۴ برابر ویندوز هستش اما سرعتش نسبت به روز اول فرقی نکرده. با اینکه با تازه واردم و با همه جاش ور رفتم ببینم چیه!

آفلاین Reza

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 63
« پاسخ #3 : 10 فروردین 1386، 02:38 ق‌ظ »
ممنون از باسخ دوستان

چشمک جان: لینکها باز نمی شوند. آیا شما خودتون تجربه کار با این برنامه ها رو دارید؟ کدوم بهتره؟

در مورد سوال ۱ هم مممنون می شم سایر دوستان هم اظهار نظر کنند.

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
« پاسخ #4 : 10 فروردین 1386، 09:32 ق‌ظ »
راستش من گوگل کردم و برنامه های بالا رو توو فروم اوبونتو پیدا کردم.
یکی گفته بود Gpppon  از همه بهتره.
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #5 : 10 فروردین 1386، 11:38 ق‌ظ »
1- در ویندوز با نصب هر برنامه، تعدادی فایل dll و . . . در فولدر system32 و سایر فولدر های ویندوز ذخیره میشه که در هنگام بالا اومدن ویندوز، برخی از این فایلها نیز لود می شن. این موضوع موجب میشه که به مرور ویندوز سنگین و کند بشه. آیا در لینوکس هم همینطوره؟ یعنی نصب برنامه های زیاد موجب سنگین شدن لینوکس میشه؟ آیا در لینوکس هم فایلهایی مشابه dll ها وجود دارند که در فولدرهای سیستم ذخیره بشوند؟ یا تمام فایلهای یک برنامه در فولدر خود برنامه قرار داره؟
فایلهای کتابخانه‌ای برای اجرا شدن برنامه‌ها تو هر سیستم عاملی وجود دارند! در واقع فرقی که لینوکس با ویندوز داره و باعث میشه که بعد از نصب هر نرم‌افزار لینوکستون کند نشه، اینه که لینوکس مثل ویندوز رجیستری نداره. در واقع اون رجیستری نوشتن، ویندوز رو پس از مدتی کند میکنه...
در مورد حذف برنامه‌ها تو اوبونتو شما میتونید با دستور sudo apt-get remove --purge بسته‌ها رو حذف کنید تا همه اجزای مربوط به اونها و پوشه‌هایی که ساختن حذف بشن! در حالت عادی با remove عادی برخی فایلهای تنظیمی برای استفاده‌های بعدی باقی میمونند
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom