انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل در نصب اوبونتو 8.04 از روی ویندوز  (دفعات بازدید: 2920 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین soooot

• Full Member
  • *
  • ارسال: 176
مشکل در نصب اوبونتو 8.04 از روی ویندوز
« : 12 اردیبهشت 1387، 05:51 ب‌ظ »
سلام
من اوبونتو 8.04 رو از سایت رسمیش دانلود کردم، فایل ایزو رو توسط آخرین ورژن nero با کمترین سرعت روی سی دی رایت کردم، سی دی لایو به خوبی اجرا میشه و در حال زنده میتونم از اون استفاده کنم ( فکر کنم تا اینجای کار یعنی سی دی هیچ مشکلی نداره )
یکی از درایو های کامپیوترم رو که بیست گیگا بایت ظرفیتش بود رو کامل فرمت کردم ( روی اون درایو کلیک راست و گزینه فرمت رو انتخاب و کردم و اون درایو رو فرمت کردم ) ( تا اینجای کار فکر کنم یعنی اینکه از لحاظ فضای داخل کامپیوتر هم مشکلی نیست و همه چیز آماده هست برای نصب اوبونتو )
سی دی اوبونتو رو داخل سی دی درایو گذاشتم
مرحله اول: عکس زیر ظاهر شد و روی گزینه دوم کلیک کردم

مرحله دوم: همه چیز آماده هست و من فقط پسورد رو نوشتم و در فیلد دوم پسورد رو تکرار کردم ( بعد از اینکه یک بار در نصب شکست خوردم برای بار دوم فضای 15 گیگابایت رو برای نصب انتخاب کردم ولی هیچ فرقی نکرد )

مرحله سوم: این تصویر مربوط به میشه به شکست در نصب اوبونتو 8.04 از روی ویندوز، روی Cancel که کلیک میکنم که همه چیز میپره و روی Retry هم که کلیک میکنم عملیات از نو شروع میشه و چند دقیقه دیگه باز با همین مشکل مواجه میشم ( کامپیوتر رو هم ریست و... کردم و نصب رو از سر گرفتم ولی مشکل رفع نشد )

ممنون میشم اساتید لینوکس بهم کمک کنن تا بتونم اوبونتو رو از روی ویندوز نصب کنم

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
پاسخ به: مشکل در نصب اوبونتو 8.04 از روی ویندوز
« پاسخ #1 : 12 اردیبهشت 1387، 06:25 ب‌ظ »
تا اون جا که من می دونم این برنامه برای نصب اوبونتو روی ویندوز آخرین نسخه اوبونتو رو از سایتش دانلود می کنه!اما شاید نسخه جدید این طوری نباشه.

آفلاین mir

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
« پاسخ #2 : 12 اردیبهشت 1387، 06:39 ب‌ظ »
1- چندتا سی دی درایو داری ؟
2- همه برنامه هاتو حتی پشت صحنه رو بستی؟
3- نوع SP چیه؟

آفلاین soooot

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 12 اردیبهشت 1387، 06:47 ب‌ظ »
برای اینکه داستان برای کسانی که تا به حال اوبونتو 8.04  رو ندیدن واضح تر بشه، مطلبی رو که در رابطه با نصب اوبونتو 8.04 از روی ویندوز در وبلاگ عصرونه دیدم رو اینجا میگذارم، تا ببینید که مراحل کار در حالتی که به مشکلی بر نخوریم چطور پیش میره و من در کدوم مرحله به مشکل برخوردم
نقل‌قول از: وبلاگ عصرونه
من که خیلی علاقه مند بودم نحوه کارش رو ببینم بعد از رایت فایل iso روی سی دی اونو داخل سی دی رام گذاشتم. لحظای بعدی پنجره زیر آشکار شد! :
بله. گزینه دوم کاملا واضح بیانگر اینه که شما می تونید اوبونتو رو از داخل ویندوز نصب کنید. معطل نمی کنم و روی گزینه دوم کلیک می کنم. صفحه زیر نمایش داده می شود :
تنظیمات کاملا واضه هست. کافیه یکی از درایو های خودتون رو بدون هیچگونه نگرانی برای نصب اوبونتو انتخاب کنید.

خود اوبونتو حداقل ۴ گیگ رو پیشنهاد می کنه و به گفته خودش با انتخاب ۸ گیگ شما هیچ نگرانی ای نخواهید داشت…

درایو مورد نظر خود را انتخاب - نام کاربری را وارد - رمز عبور را ۲ بار بنویسید …
در آخر نیز روی دکمه Install کلیک کنید.
در این مرحله چند دقیقه ای را باید صبر کنید …
این مرحله چیزی حدود ۵ دقیقه برای من طول کشید. در آخر پیغام زیر به نمایش در میاد :
سی دی را خارج و روی دکمه Finish کلیک کنید تا سیستم ریست شود. بعد از انجام این کار شما یک انتخاب ۲ گزینه ای خواهید داشت : ویندوز یا اوبونتو

برای تکمیل فرآیند نصب ( که می تونید در آینده نیز انجام دهید ) گزینه اوبونتو رو انتخاب کنید.

پس از انجام این کار مرحله نصب جدیدی شروع می شود. این مرحله نیز بین ۵ الی ۱۰ دقیقه زمان نیاز دارد. در این مرحله هیچ سوالی از شما پرسیده نمی شه. تنها پس از تکمیل این مرحله سیستم ریست می شه.

تبریک می گم! اوبونتو شما نصب شد …

سلام اوبونتو …
این نسخه از اوبونتو براحتی کارت گرافیک - صدا - و شبکه منو شناخت در حالی که باید برای ویندوز درایور نصب کرد. اینترنتش براحتی متصل و زندگی برای ما گوارا شد. این مطلب رو هم از داخل اوبونتو می نویسم…

راستی ظاهرا در نصب با این روش شما قادر خواهید بود اوبونتو رو هم همانند یک برنامه از ویندوز پاک کنید. فعلا که من بعد از نصب وارد ویندوز نشدم تا ببینم چی خوریه …
ممنون میشم اساتید لینوکس بهم کمک کنن تا منم اوبونتو رو از طریق ویندوز روی کامپیوترم نصب کنم

آفلاین soooot

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 12 اردیبهشت 1387، 06:58 ب‌ظ »
1- چندتا سی دی درایو داری ؟
دو تا دارم، با هر دو تاش هم امتحان کردم نشد
2- همه برنامه هاتو حتی پشت صحنه رو بستی؟
ویندوز رو ریست کردم و بعد از بالا اومدن ویندوز هیچ کاری به جز نصب اوبونتو انجام ندادم، برنامه هایی هم که در پشت صحنه در حال اجرا هستن احتمالا nod32 ( آنتی ویروس ) و appserv ( برای لوکال هاست ) هستند
3- نوع SP چیه؟
ویندوز اکس پی سرویس پک دو که دور زده شده ( قانونی شده مثلا ) و از طریق اتو آپدیت ویندوز تماما آپدیت شده ( حالا منظورت از SP همون سرویس پک بود؟ )

آفلاین mir

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 15 اردیبهشت 1387، 10:43 ق‌ظ »
اگر موارد بالا را رعايت كردي يك درايو را به FAT32 فرمت كن و  شروع به نصب كن مشكل حل خواهد شد.
نتيجه رو حتما بگو
موفق باشي

آفلاین soooot

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 15 اردیبهشت 1387، 06:10 ب‌ظ »
ممنون از دوستانی که کمک کردن، مشکل اصلا این حرفها نبود، کسی که سی دی رو رایت کرده بود اون رو با سرعت 4 رایت کرده بود وقتی با سرعت 1 رایت کرد تمام مشکلات حل شد!

آفلاین mir

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 16 اردیبهشت 1387، 08:54 ق‌ظ »
از اينكه مشكل شما حل شده خوشحالم
ولي من يس دي با سرعت بالا رو نصب كردم و مشكلي نبوده
ويندوزه ديگه كارش نمي شه كرد.

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #8 : 16 اردیبهشت 1387، 09:51 ق‌ظ »
ممنون از دوستانی که کمک کردن، مشکل اصلا این حرفها نبود، کسی که سی دی رو رایت کرده بود اون رو با سرعت 4 رایت کرده بود وقتی با سرعت 1 رایت کرد تمام مشکلات حل شد!
از اينكه مشكل شما حل شده خوشحالم
ولي من يس دي با سرعت بالا رو نصب كردم و مشكلي نبوده
ويندوزه ديگه كارش نمي شه كرد.

با عرض پوزش از دوستان عزیز! این مورد گاهی برای خودم هم سوال میشه!  که آیا واقعا سرعت رایت هم می تونه روی نتیجه اثر داشته باشه؟
آیا از نظر عملی این مطلب اصلا می تونه صحت داشته باشه؟
علمی شو نمی دونم! اما منطقی نیست که وسیله ای با سرعت رایت ۶۰x داشته باشیم! ویا درست تر تولید بشه که خطا داشته باشه!
یعنی همه دیسک های اصلی ی با سرعت ۱x رایت شده اند؟
خب اگه قرار در سرعت بالا دیسک با اشکال مواجه بشه! یادش بخیر یاماهای چهار ایکس!

من توصیه می کنم بیشتر از اینکه ب سرعت رایت اتون توجه کنید! ب مارک دیسک خام اتون توجه کنید! و هزینه ای که برای دیسک خام می پردازید!
:D
یک سری دیسک رایت شده برای نزدیک ده سال قبل دارم!که اینکه بایگانی بودند! دیسک های کارم بود! سیستم ها و سیستم ها یی باهاشون راه اندازی کردم!  هوارتا!!
اما هنوزم کار می کنند و اگه ببینیدشون ! فکر می کنید با اسکاچ روشون رو نقاشی کردن!

و متاسفانه دیسک هایی دارم که از سی دی رایتر در آوردم و یکبار هم کار نکردن! یا نهایت دوبار!  :D

ب هر حال اون زمان هزار سیصد تومان پول برای دیسک خام دادن! خیلی زود داشت! و البته هنوز یکی دوتا باز نشده اشون رو دارم ;)
ولی خب مزیت اشون رو الان میشه متوجه شد!

خلاصه اینکه نیازی نیست  ۳۰-۴۰ دقیقه زمان برای رایت یک دیسک بگذارید! شاید اگه ی دیسک خام ارزشمند تر تهیه کنید موفق تر باشید! @};-
البته اگه کسی از نظر علمی ب من بتونه اثبات کنه که سرعت پایین بهتر رایت می کنه! بنده سر تعظیم فرود خواهم آورد! به ادب :)

و البته ! چه توپ! این امکان روی هاردی اضافه شده؟
خوشم آمد ، برای شروع به کار روش خوب و راحتی ب نظرم میاد
جذب کننده است
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین soooot

• Full Member
  • *
« پاسخ #9 : 16 اردیبهشت 1387، 11:13 ق‌ظ »
والا من که از نظر علمی نمیتونم واستون ثابت کنم، من فقط تجربه خودم رو اینجا نوشتم
هر دو بار هم روی یک مارک سی دی رایت کردم
اگر میخواید به صورت تجربی فرق رایت با سرعت بالا و رایت با سرعت پائین رو متوجه بشید، کافیه یه سی دی صوتی یا تصویری رو یک بار با سرعت پائین و یک بار با سرعت بالا رایت کنید و نتیجه کار رو با هم مقایصه کنید!

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #10 : 16 اردیبهشت 1387، 12:27 ب‌ظ »
آخه داستان دقیقا از همون جا آب می خوره!  دلیل این حرف ها رو درست نمی فهمم!

ی تکنیک رایت داریم! یا محل صفر و یک ایجاد شده یا نشده! حالا اینکه سرعت چقدر باشه! توفیقی نمی کنه! 
ب هر حال آنچه که بنده از تکنولوژی دیسک های فشرده و سیستم خواندن و نوشتن می دونم! ی همچین مسئله ای رو رد می کنه! قابل توجیه نیست.

و اما در مورد خود دیسک خام! منم دقیقا منظورم همینه هستش! به دلیل کیفیت کم دیسک های خام موجود در بازار ها (اکثرا) احتمال داره شما دیسکی رو رایت کنید ولی کار نکنه !  چرا که لایه ی مربوطه که وظیفه ی ذخیره ر اطلاعات رو داره! یا دارای ترکیب مناسب نبوده و یا ب دلیل کیفیت کم! از بین رفته!  ممکنه قطر میکرونی ی لایه بیشتر از حد لازم بوده باشه و یا شاید کمتر!  این دقیقا همون دلیلی هستش که دیسک های خام دارای قیمت های متفاوت اند!  :)

در هر صورت :) خوشحال ام که اوبونتو تون نصب شده!  موفق باشید عزیز  @};-

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
« پاسخ #11 : 16 اردیبهشت 1387، 04:53 ب‌ظ »
علیرضا تو چه مارکی رو پیشنهاد می‌کنی؟ ???

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #12 : 16 اردیبهشت 1387، 05:08 ب‌ظ »
علیرضا تو چه مارکی رو پیشنهاد می‌کنی؟ ???
ی ضرب المثل داریم!
هر چقدر پول بدی! همون قدر آش می خوری! :)
مارک خاصی رو الان نمی دونم کسری! ولی خب از قیمت هاشون موقع خرید ی چیزایی میشه فهمید.
برای کارای عادی که همین فله ای ها ....
اما دیسک های خاص رو یکمی بیشتر خرجشون کن! می ارزه!  :P