انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: جذب دوستان خود به اوبونتو ( UBUNTU Presentation )  (دفعات بازدید: 3437 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
  • ارسال: 147
  • Linux is your best friend
    • نوین تکنولوژی
جذب دوستان خود به اوبونتو ( UBUNTU Presentation )
« : 03 اردیبهشت 1387، 01:22 ق‌ظ »
با یاد خدای مهربان open source ترین opensource جهان !!! اگه نمیمیتونی بعضی از source هاشو بخونی چون بی سوادی !

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه
من از مدیریت سایت خواهش می کنم این تاپیک رو به علت تکراری بودن یا مشکلاتی از این دست نبنده چون یه کم با تاپیک های شبیهش فرق داره و update تره !

چتوری همره رو تو کف UBUNTU بگذاریم و جذبشون کنیم !!!
من تو این زمینه خیلی موفق بودم پس به خودم اجازه می دیم دربارش بیشتر بگم !
از زبان کوچه خیابون استفاده می کنم که همه راحت بگیرن نه زبان مهندسی !!

قدم اول :
خود شناسی : خودتو بشناس اگه ubuntu رو نصفه نیمه بلدی present نکن یا ببین طرف از سیستم عملش چقدر انتظار داره اگه می تونی همه ی انتظاراشو براورده کنی present کن چون اگه ادعا کنی و نتونی کارو خراب تر می کنی !!

قدم دوم :
Present کردن روش داره !!
روشها :
1- گوش کردن به حرف پیش کسوتان : http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=3488.0

2- نو آوری : این کار مثل gold quest و ... نیست بگن از رو یه متد برو ولی من اونجا هم موفق بودم چون نوآوری داشتم ! مثال : اصلا عیبی نداره برای جذب یه نفر از جاذبه های گرافیکی ubuntu بگیم ! درسته این یه توهین به ubuntu و امکانات و قدرت زیادشه اما بگذارین طرف جذب شه بعد یواش یواش ...

3- سادگی : هیچ چیزی رو پیچیده نکنید !!! تا می تونید از معادل گرافیکی و راحت استفاده کنید چون این افراد تحت محیط ویندوز قرار دارند پس راحت گرا هستن و از بعضی چیزا می ترسن ! مثل : Terminal یا همون محیط متنی

4- راست بگو : چرا می گی موتور گرافیکی Ubuntu قوی تره پس بازی رو بهتر لود می کنه ! اما نمی گی بازی Open source کم طراحی می شه و اکثر بازی های خفن تحت لینوکس نیستن !!! یک کلمه لینکوس برا بازی نیست هرچند که انقدر بازی داره که یه آدم معمولی سرگرم بشه نه یه gamer !!!

5- مته به خش خاش نذار : روی مسائل جزئی کلید نکن هرچند پایه ای باشه ! خودش بعدا ید می گیره ! مثل استفاده از منابع

6- معادل سازی : کسی که از ویندوز آسون اومده پیش لینوکس دنبال معدل می گرده براش معادل سازی کن ! مثل : VLC برای پخش هرچی تصویریه ! amarok برای هرچی صوتیه ! و ...

7- از اینترنت جادش کن : همه میدونیم برای داشتن ubuntu ای خوب نیاز به اینترنت هست ! حالا که تو ایران دسترسی به اینترنت پر سرعت که هیچ کم سرعتم کمه و با مودم معمولی وصل شدن به اینترنت سخته یا مودم نصب نمیشه یا ... یه DVD ubuntu در اختیارش بگذار که راحت بنصبه !

8- عدم پا فشاری : روی هیچ چیز پا فشاری نکن ! اگه عاشق کسی هستی عین کنه نچسب که دوست دارم یه بار بگو بعد با شخصیت بیا کنار تا خودش جذب شه ! پس نرو میخ دوستت شو که بیا ubuntu بیا ubuntu چون طرف دلزدگی و ... پیدا می کنه !

9- گرخش !! : در صحنه اول و آخر یه چیزایی نشونش یده که بگرخه ! نه این که بهش بگی این صفحه اوله و باید username رو دستی بزنی و امنیتش بشتر از ویندوزه ! مثلا چند تا اصلاید compiz یا نرم افزار Kstars یا ... که به وجد بیاریش

10- ترسشو بریز : عوامل ترس زیادی نام می برم
     1- ترس از عدم پایداری : ورژن ها قدیمی لینوکس مثل redhat اصلا پایداری درستی نداشتن ! پس تو باید باسش اینو روشنن کنی که لینوکس پایدار تر از ویندوزه و ایو در عمل نشونش بدی ! مثلا سیستمت رو در حین کار reset کن یا ازش کار زیاد بکش تا ببینه که نه هنگ می کنه نه صفحه مرگ می ده و نه ...
     2- ترس از عدم سادگی : بعضی ها خود کم بینی دارن !! مثلا فکر می کنن نفهمن ! و همین که ویندوز رو یاد گرفتن کلی بوده ! پس با سادگی مسائل رو تجزیه و بهشون بفهمونید که ترسی نداره !!!
     3- ترس از انجام نشدن کارهای روزانه : بعضی ها فقط با 5 6 تا نرم افزار کار می کنن ! حدالامکان معادل اونا رو براشون معرفی و دم دست بذارید تا نگران نشن
     4- ترس از خراب شدن فایها : بعضی ها می گن لینوکس با ویندوز روی یه سیستم نمی شه و فایل ها خراب میشن و... اینو بهشون بگید ubuntu با ویندوز سازگاری کامل داره این ویندوزه که همش ... ولی به هر حال هیچ صدمه ای به فایل هاشون نمی رسه و ...
     5- ترس از محیط ناشناخته : یه سری عادت دارن یه استارت پر از برنامه و ... گوشه راست صفحه باشه ! یه ساعت پیزوری کنار صفحه باشه و یه mycomputer و ... وسط صفحه ! پس گیرنده که gnome محیط اصیل لینوکس و این که شبیه ویندوز نیست مزیته یا برنامه های gnome بهتره یا ... ( چون خودت عشق gnome داری !) سعی کن برای اولین بار یه محیط شبیه ویندوز براش درست کنی و وقتی راه اوفتاد اون وقت حرفه ایش کن !

این 10 اصل رو من اسمشو 10 اصل طلایی گذاشتم توی هر Presentی در هر شغلی برای جذب به هر ارگانی اینا رو باید رعایت کنی درسته اینا الان راجب ubuntu هست اما اگه یه کم روش
تعمق کنی می تونی براش معادلاتی رو برای کارای دیگه هم پیدا کنی !

قدم سوم :
حالا که طرف و Present کردی و بهت اعتماد کرده و گفته بیا این نخ و این قیچی ! بهش نگو برو ubuntu.ir سی دی رو بخر و نصب کردنش هم بخون و نصب کن !!!
یه بار براش جلوی چشماش مجانی نصب کن و با توجه به 10 روش طلایی همه ی امکاناتی رو که می خواد براش دم دست بگذار و کاملا این غذا رو مثل پرنده ها بجو و بعد توی دهنش بگذار  مثل استفاده از dvd برای جلوگیری از اینترنت گذاشتن shortcut های مورد نیاز دم دست و... تا راحتش بشه اون وقت وقتی 1 سالی با این سیستم کار کرد دیگه ویندوز براش سخته ! پس اون وقت یه کم با مسئله حرفه ای تر برخورد کن !

سوالات احتمالیتون رو پست بگذارید جواب رو در اسرع وقت براتون می گذارم
« آخرین ویرایش: 03 اردیبهشت 1387، 01:43 ق‌ظ توسط محسن »

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
پاسخ به: جذب دوستان خود به اوبونتو ( UBUNTU Presentation )
« پاسخ #1 : 03 اردیبهشت 1387، 01:43 ق‌ظ »
محسن   جان   عالی  بود  ،  خوب  و   موشکافانه   نوشتی...

اگه  اجازه  بدی یکیم  من  اضافه  کنم   ،  البته  ممکنه  به  مزاج  خیلی  ها   خوش نیاد  ...

آقا  این  کپی  رایت رو  هی  تو  سر  تازه  کارا  نکوبید  برادر  من  ،   کسی  که  تازه  از  یه ویندوز  کرک  شده  و  دنیای  کیجن  و تغییر  تاریخ  سیستم  برای  استفاده  از  برنامه های  expired   شده  و.... اومده   هیچ   اهمیتی  به  کپی  رایت  نمیده  ...  و  اصولا  کسی  که میاد  انتظار  نداره  که   با  محدودیت  مواجه   بشه  ...   چون   انسان  آزادی  رو  دوست  داره  و  از  محدودیت  فرار  میکنه  ...  کپی  رایت  خوبه   ولی  نه  برای  یک  تازه  کار  ایرانی (فعلا) ....  بیاید  عرصه  رو  اینقدر  برای  تازه کارها   تنگ   نکنیم ...  چرا   کسی  به  خاطر  یک  درایور   مودم  باید  از  لینوکس  فراری  باشه ؟    نمیدونم   چرا  هرکی   حرف  کم میاره  بحث  کپی  رایت  رو   میکشه  وسط.    اجازه  بدید  تازه  کار ها  وارد   این  جامعه  بشن   بعد  کم  کم   با  قوانین  آشناشون  کنین ...  باور  کنید  کسی  که    وارد  این  جامعه  شد    بعدا   عاشق  پرو  پا  قرص  قوانین   اون هم  میشه.

یک  چیز  کوچیک  دیگه  ...   شکی  نیست   بچه های   اپن  سورس   اطلاعات   بیشتری    دارن   چون     خاصیت   اپن  سورس  همینه  ،   در این  مورد  برای  بچه  های  قدیمی  تر  احترام  خاصی  قائل   هستم...
روی   صحبت     حرفی  که  میخوام  بگم   بچه های  انجمن  نیستن    ولی  این  مورد  رو   چند   جا دیدم...
اگر   میخوای  کسی  رو  با   لینوکس  آشنا  کنی   از  خودت   براش  بت   نساز   ،   بعضی  ها  فکر  میکنن   چون    لینوکس  کار میکنن    بقیه   باید  اون هارو  عبادت  کنن  ،   یا  احترام   خاصی  برای  اونا  قائل  باشن   ،   اینطوری   یک  تاز ه کار فکر میکنه  برای  کار کردن   با   لینوکس   باید  نابغه  باشه   ...  فلانی  یه  نابغست   پس میتونه   ولی  من  که یه  فرد  عادی   هستم  نمیتونم  ....    و اینکه   یک  لینوکسی  خودش  رو بالاتر  از  یک  ویندوزی  بدونه  معمولا  کفر  طرف  مقابل  رو در  میاره   و    میگه     اه  اه  اه   چه  دنیای   گندی  دارن  لینوکس   کارا   ،  آقا  اصلا  نخواستیم  ....  

باید   سعی  کنیم  خاکی تر  باشیم . 

و من الله  توفیق...  
« آخرین ویرایش: 03 اردیبهشت 1387، 02:17 ق‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
    • نوین تکنولوژی
پاسخ به: پاسخ به: جذب دوستان خود به اوبونتو ( UBUNTU Pr
« پاسخ #2 : 03 اردیبهشت 1387، 01:54 ق‌ظ »
آقا  این  کپی  رایت رو  هی  تو  سر  تازه  کارا  نکوبید  ...................
باید   سعی  کنیم  خاکی تر  باشیم ........................     
به نظر من این دو نکته توی حرفات برق می زد !!!  :o
منم تاکید دارم که هرجا کم میارین نگید ویندوز رو دزدی استفاده می کنیم لینوکس رو فلان و ... همون طوری که چند جا اشاره غیر مستقیم هم کردم ( قدم اول و روش ( 3 و 4 ) )
واقعا اینو راست می گی من خودم خیلی جا ها مشکل داشتم و هرچی سوال کردم بعضی از اساتید سربالا و ولش کن بابا جواب دادن ! خیلی ها هم حرفه ای جواب می دن و من سر در نمیارم ! به خاطر همین انقدر سعی کردم روی مطالب ریز بشم و با زبون عامیانه حرفامو بگم !
« آخرین ویرایش: 03 اردیبهشت 1387، 01:57 ق‌ظ توسط محسن »

آفلاین Blossom

• Full Member
  • *
  • ارسال: 129
    • سار
« پاسخ #3 : 03 اردیبهشت 1387، 03:21 ق‌ظ »

قدم سوم :
حالا که طرف و Present کردی و بهت اعتماد کرده و گفته بیا این نخ و این قیچی ! بهش نگو برو ubuntu.ir سی دی رو بخر و نصب کردنش هم بخون و نصب کن !!!
یه بار براش جلوی چشماش مجانی نصب کن و با توجه به 10 روش طلایی همه ی امکاناتی رو که می خواد براش دم دست بگذار و...

کاش به آزادی اشاری می‌کردی و کاش مفهوم آزاد رو با رایگان یکی نمی‌کردی.
در کل ممنون. خیلی مطلب آموزنده ای برای اشخاصی امثال منه!

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
    • نوین تکنولوژی
« پاسخ #4 : 03 اردیبهشت 1387، 08:13 ب‌ظ »
کاش به آزادی اشاری می‌کردی و کاش مفهوم آزاد رو با رایگان یکی نمی‌کردی.
در کل ممنون. خیلی مطلب آموزنده ای برای اشخاصی امثال منه!
برای پرنده توی قفص آزادی منی نمی ده ! آزادی برای کسی که از ویندوز می خواد مهاجرت کنه به لینوکس معنی مرگ میده معنی ترس میده ! چون از دنیا دنیا راحتی می خواد بره به جایی که باید برای انجام بعضی کارا IQ بسوزونه ! (سو تفاهم نشه ! ubuntu سخت نیست ! لینوکس معقول کار می کنه اون چیزی که یه سادگی نا معقول رو برای بی سوادی و ترس از آزادی به کاربر تزریق می کنه ویندوزه)
من آزادی رو با رایگان یکی نکردم ! خیلی از افراد مثل من یکی از شغل هاشون نصب و راه اندازی سیستم هست ! منظورم این بود دفعه اول برای جذب user براش مجانی و کامل نصب کنین تا جذب بشه و بعدا اسم قابل نداره رو بیارین ! چون اگه همون دفعه اول به طرف بگی پولشو بده یا برو خودت بنصب ممکنه طرف گیج بشه یا براش گرون در بیاد و متنفر بشه !

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
« پاسخ #5 : 03 اردیبهشت 1387، 11:37 ب‌ظ »
کار جالبیه  ;)

من هم چند وقت پیش تو اصفهان لاگ یه سمینار با همین مضمون داشتم.

http://www.isfahanlug.org/wiki/data/uploads/linux-how-to-present.pdf
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین Mohsen00

• Full Member
  • *
    • نوین تکنولوژی
« پاسخ #6 : 03 اردیبهشت 1387، 11:57 ب‌ظ »
کار جالبیه  ;)
من هم چند وقت پیش تو اصفهان لاگ یه سمینار با همین مضمون داشتم.
http://www.isfahanlug.org/wiki/data/uploads/linux-how-to-present.pdf
lممنون نت جالب و کاملی بود  ;)