وقتی اوبونتو را از دی وی دی بوت می کنم ، بوت می شود . اما وقتی از گزینه ی نصب استفاده می کنم با موفقیت نصب می شود ولی وقتی کامپیوتر را ری استارت کردم تا وارد محیط اوبونتو شوم ، اگر تنظیم روی لود شدن بصورت اتوماتیک باشد آن صفحه نارنجی می آید و همانجا می ماند . و وارد سیستم عامل نمی شود ( البته از مد GUI نمیشود ولی مثل اینکه می توان از مد COMMANDE وارد شد .) اگر تنظیم روی لود شدن با نام کاربری و کلمه ی عبور باشد وقتی نام کاربری و کلمه ی عبور را وارد کردیم آن صفحه نارنجی می آید و همانجا می ماند .و وارد سیستم عامل نمی شود ( البته از مد GUI نمیشود ولی مثل اینکه می توان از مد COMMANDE وارد شد .)
وقتی اوبونتو را از دی وی دی بوت می کنم ، بوت می شود . اما وقتی از گزینه ی اجرا بدون نصب استفاده می کنم ، صفحه نارنجی می آید و همانجا می ماند . و وارد سیستم عامل نمی شود .
* دی وی دی سالم است چون روی چند کامپیوتر دیگر جواب داده است .
*مشخصات کامپیوتر رم 512 مگا بیت و پردازنده ی AMD احتمالاً 2 یا 3 گیگا هرتز پالس ساعت در ثانیه است .
با سپاس فراوان از شما .
سلیم
1- از اوبونتو 11.4 استفاده می کنم .
2- کارت گرافیک جدا دارد ( آن برد نیست .)
3- وقتی اوبونتو لود نشد برای تست کردن سخت افزار ، ویندوز سون ( هفت ) 64 و 32 بیتی ultimate و ویندوز اکس پی 32 بیتی رو همین کامپیوتر به راحتی نصب و استفاده کردم.
4- چند بار نصب کردم ولی فرقی نکرد .
5- کارت گرافیک ATI است .
با تشکر از بذل توجه شما.