انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: درخواست راهنمایی و کتاب برای توزیع اپن سوزه که rpm است.  (دفعات بازدید: 2731 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
با سلام به دوستان
اپن سوزه رو دانلود کردم می خوام یه تست کلی کنم .
اما چند تا سوال
دستورات توی این توزیع چه جوریه؟

اگر راهنما و یا کتابی دارید برای دانلود قرار بدید.
تفاوتی بین دستورات در اپن سوزه و فدورا هست یا نه؟

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
کلا لینوکس ها فرق های عظیمی با همدیگه ندارن. برای رفتن سراغ یک توزیع دیگه کافیه کمی در مورد مدیر بسته اش بخونی و فقط ببینی چطوری آپدیت می شه و توش می تونی برنامه نصب کنی. میزکارها (رابط اصلی با کاربر) که تقریبا شبیه است و بعضی توزیع ها برنامه های خاص تر برای خودشون دارن. مثلا زوزه yast رو داره و yast2 برای تنظیمات . بعد توی کار عمیق تر چند تفاوت دیگه هم می بینی. مثلا شیوه استارت سرویس ها یا init.d در مقابل rc.d یا مثلا اسمگذاری کارت های شبکه و اینجور چیزها.

اگر دوست داری نصب کن و برو جلو و ببین چطوره. گرافیکی که راحته ، توی کامند لاین هم zypper واقعا قوی است (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین محمد علی صدرایی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 314
  • میزکار kde سیستم عامل فدورا
    • وبگاه محمد علی صدرایی
کلا لینوکس ها فرق های عظیمی با همدیگه ندارن. برای رفتن سراغ یک توزیع دیگه کافیه کمی در مورد مدیر بسته اش بخونی و فقط ببینی چطوری آپدیت می شه و توش می تونی برنامه نصب کنی. میزکارها (رابط اصلی با کاربر) که تقریبا شبیه است و بعضی توزیع ها برنامه های خاص تر برای خودشون دارن. مثلا زوزه yast رو داره و yast2 برای تنظیمات . بعد توی کار عمیق تر چند تفاوت دیگه هم می بینی. مثلا شیوه استارت سرویس ها یا init.d در مقابل rc.d یا مثلا اسمگذاری کارت های شبکه و اینجور چیزها.

اگر دوست داری نصب کن و برو جلو و ببین چطوره. گرافیکی که راحته ، توی کامند لاین هم zypper واقعا قوی است (:
دوست عزیزمون درست می گن من الان دو روزه از اوبونتو رفتم فدورا فهمیدم فرق آنچنانی ندارند تنها دو فرق من دیدم
1- مدیریت بسته متفاوت
2- بعضی نرم افزار ها سازگار نیستند
با سلام به دوستان
اپن سوزه رو دانلود کردم می خوام یه تست کلی کنم .
اما چند تا سوال
دستورات توی این توزیع چه جوریه؟

اگر راهنما و یا کتابی دارید برای دانلود قرار بدید.
تفاوتی بین دستورات در اپن سوزه و فدورا هست یا نه؟

خیلی خوش سلیقه ای
اول می رفتی فدورا بهتر بود چون پشتیبانی فارسی اپن سوزه ضعیف شده
« آخرین ویرایش: 23 شهریور 1391، 11:21 ب‌ظ توسط TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES »

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
با تشکر از شما و آقای جادی.