انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: wine چه طوری کارمیکنه؟  (دفعات بازدید: 701 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین behr

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 34
wine چه طوری کارمیکنه؟
« : 20 امرداد 1391، 11:31 ب‌ظ »
سلام، توی برنامه وین وقتی می خوای چیزی رو اضافه کنم وقتی می رم توی درایوام ،ساختارش مثل / می مونه، و من به اطلاعاتم دسترسی ندارم.اطلاعات توی ویندوز توی کدوم یکی از فولدراست؟
ویه سوال هم درباره لینک دادن.من لینک رو بدرستی از یه برنامه توی دکستاپ درست می کنم ولی کار نمی کنه!البته لینک رو با wineباز می کنم.
دمتون گرم

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
پاسخ : wine چه طوری کارمیکنه؟
« پاسخ #1 : 20 امرداد 1391، 11:33 ب‌ظ »
سلام، توی برنامه وین وقتی می خوای چیزی رو اضافه کنم وقتی می رم توی درایوام ،ساختارش مثل / می مونه، و من به اطلاعاتم دسترسی ندارم.اطلاعات توی ویندوز توی کدوم یکی از فولدراست؟
ویه سوال هم درباره لینک دادن.من لینک رو بدرستی از یه برنامه توی دکستاپ درست می کنم ولی کار نمی کنه!البته لینک رو با wineباز می کنم.
دمتون گرم

ابتدا باید واین رو به این شکل نصب کنید:

sudo apt-get install wine
سپس برنامه های exe رو کپی کنید ، اونوقت روش راست کلیک کنید و با واین بازشون کنید :)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین behr

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 20 امرداد 1391، 11:46 ب‌ظ »
wine رو که از software centerنصب کردم. ;) می خوام بدونم که ساختار اوبونتو چطوریه؟ چرا وقتی وی خوام چیزی رو تاز کنم درایوها شبیه به / هستن؟

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #3 : 21 امرداد 1391، 12:02 ق‌ظ »
wine رو که از software centerنصب کردم. ;) می خوام بدونم که ساختار اوبونتو چطوریه؟ چرا وقتی وی خوام چیزی رو تاز کنم درایوها شبیه به / هستن؟

خب اینها ساختار های یونیکسی سیستم عامل هستند . در مورد یونیکس سرچ کنید توی ویکیپدیا ساختار لینوکس و گنو و ... هم دستتون میاد :)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2375
« پاسخ #4 : 21 امرداد 1391، 12:42 ق‌ظ »
ساختار آدرس‌دهی پوشه‌ها که از ابتدا با / بوده و ویندوز عوضش کرده. همونطور که جداکننده‌ی آدرس‌ها رو از : به ; تغییر داد.
برای دیدن پوشه‌های ساخته شده توسط واین نیز نمایش محتوای مخفی را فعال کرده و داخل پوشه‌ی home به wine. بروید
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین behr

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 21 امرداد 1391، 06:10 ب‌ظ »
ممنون از پاسختون
من ساختار یونیکس رو کمی خوندم،ولی الان سوال من اینه که کسایی که ویندوز ندارن ایا اونا هم درایو دارن یاکه باید اطلاعات رو توی home ذخیره کرد؟
و سوال دیگه اینکه اگه من بخوام ویندوز رو پاک کنم(چون که اخطار میده که این نسخه اصل نیست) اولا، باید چی کار کنم . ایا با حذف فولدر ویندوز کار تمومه و یا؟
و ثانیا این که اگه من ویندوز رو حذف کنم از کجا باید به اطلاعاتم دسترسی داشته باشم.

آفلاین behr

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 28 امرداد 1391، 03:08 ب‌ظ »
علاوه بر سوالات بالا،خواهش می کنم لطف کنید در این مشکلی که جدیدا برام پیش اومده هم کمکم کنید:
به دلیل این که برای کیبوردم مشکلی پیش اومه بود نمی تونستم از یوزر ادمینم استفاده کنم و به اجبار از یوزر گست یورز اصلی رو پاک کردم،و یکی دیگه ساختم،ولی بدون اینکه رمزی براش تعریف کنم ازم رمز می خواد ،رمز یوزر قبلی رو هم قبول نمیکنه.و در واقع الان نمیتونم هیچ کار خاصی انجام بدم!؟
لطفا راهنمایی کنید.

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1637
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #7 : 30 امرداد 1391، 10:07 ق‌ظ »
توی این فروم ها باید هر سوال جدید رو توی یک تاپیک جدید بپرسی تا منظم باقی بمونه بحث.
بعیده بتونی با یوزر گست یوزر اصلی رو پاک کنی (: چجوری پاک کردی ؟ براش یک تاپیک جدید باز کن (با عنوان مناسب) و خیلی دقیق بگو چیکار کردی تا بشه راهنمایی کرد (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی