انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: یک اشتباه ناشیانه  (دفعات بازدید: 1184 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین rayan7

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
یک اشتباه ناشیانه
« : 01 شهریور 1391، 12:09 ب‌ظ »
سلام،
دیروز با سطح دسترسی root وارد پوشه های سیستمی شدم و اسم پوشه ای که به اسم مدیر سیستم بود رو تغییر دادم. اما مجدداً که سیستم رو روشن کردم و میخواستم وارد بشم نتونستم. الان فقط به عنوان Guest می تونم وارد بشم که از این طریق هم نمی تونم دسترسی root داشته باشم تا اسم پوشه رو به حالت قبل برگردونم و مشکل رو حل کنم. اگر کسی راهنماییم کنه تا این اشتباه ناشیانه رو اصلاح کنم ممنون میشم.

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1637
    • در دفاع از آزادی بیان
پاسخ : یک اشتباه ناشیانه
« پاسخ #1 : 01 شهریور 1391، 12:53 ب‌ظ »
دقیقا چه پوشه ای رو به چه اسمی تغییر دادی؟ باید در حالت «تعمیر» / ریکاوری / تک کاربره یا چنین چیزی سعی کنی وارد بشی و اصلاحش کنی به اسم قبلی. اگر نشد می تونی بری سراغ بوت کردن با سیستم لایو، ماونت کردن و بعد تغییر اسم و تلاش (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین rayan7

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
پاسخ : یک اشتباه ناشیانه
« پاسخ #2 : 01 شهریور 1391، 06:37 ب‌ظ »
موقع نصب اوبونتو اشتباهی که کرده بودم این بود که اسم خودم رو به عنوان Administrator با یک حرف کمتر نوشته بودم ( مثلاً به جای Reza نوشته بودم Rza). توی قسمت User Accounts اسمم رو اصلاح کردم، اما پوشه ای که توی فایل های سیستمی بود به همون اسم اشتباه قبلی مونده بود. من هم خواستم با سطح دسترسی root درستش کنم که اینطور شد و اوبونتو از کار افتاد. توی بوت لودر هم ورود در حالت Safe رو انتخاب کردم تا شاید از این طریق بتونم وارد بشم و اصلاحش کنم که Safe Mode رو که زدم برام یه لیستی اورد که باید یکیش رو انتخاب می کردم، اما نه روی گزینه ها می تونم جا به جا بشم و نه Enter که میزنم با همون حالت پیش فرض وارد میشه.